0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #880 -: Ноември 24, 2017, 20:17:50 pm »
Пламена, много, много ти пожелавам да е станало чудото, дълго време го чакаш.
Слънцемое, радвам се за теб, нека си починеш малко психически. Според мен наистина часа при доктора може да е помогнал, на мен много ми помага да знам, че правя, каквото трябва и че лекар ще ми търси проблемите вместо само да гадая и да се притеснявам.
Този черен петък направо не се познах, друга година харча толкова пари, тази година изхарчих само парите на съпруга (ето защо той заслужи и коледен подарък). Той си мечтае за хубав миксер, за да съм му правила по-често тортички :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #881 -: Ноември 24, 2017, 20:46:20 pm »
Е така най-обичам.. дано не пропуснете момента... моя редовно като имам положителен тест за О о не му се прави секс... направо полудявам и ми викам не искам след време някой да казва че баща му не го е 8скал това дете хахаах не сме добре в нашето семейство. Поне при вас сега обстоятелствата са такива. Един съвет, който постоянно се опитвам да си втълпя в глава - за всяко нещо си има време и когато Господ реши тогава ще станат нещата без значение кога как пози с засичане на О и т.н. когато е писано тогава ще стане...
Прегръщам ви


Тери това си говорих преди малко с  мъжа може и да е рано да се обръщаме към доктор но може да е нещо малко и за това да не се случват нещата, а дори и голямо да е(надявам се не е) ще разберем проблема и ще действаме по отстраняването му. Ти как си? И честито за покупките хихи
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #882 -: Ноември 24, 2017, 23:11:37 pm »
Значи явно почти всички мъже са бъгави в това отношение.
Моя мъж докато правехме опити за бебе, и хем гонехме срокове важни най-вече за него, ми се правеше на ощипана девойка всяка овулация, бил се чувствал ползван само за разплод, не можел така и всякакъв тип такива глупости  :D.
Но когато не правим опити е като луд за секс, а не е като да не е и желано меко казано бебето особено предвид каквото стана, знаете...

Плами, аз на твое място вместо да дам толкова пари за пикливи тестове до момента и да играя тая пуста игра на нерви, да съм си пъснала кръвен вече...

Стискам палци, с тая БТ просто, дано, дано!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #883 -: Ноември 25, 2017, 09:12:08 am »
Вчера се загледах в рекламите из сайта и попаднах на тези клипчета, може да ви се окажат полезна. Изглежда, че ще бъде интересна поредица https://malinov-clinic.com/%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BD-%D0%B2/
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #884 -: Ноември 25, 2017, 21:08:18 pm »
Момичета, ако наистина съм имала овулация вторник-сряда, кога мога да изследвам ХГЧ?
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #885 -: Ноември 26, 2017, 10:57:23 am »
Момичета, всички отрицателни тестове се оказаха верни, а всички симптоми - предменструални. Новият ми цикъл започна тази сутрин в 4.30 с ужасни болки и аулин, БТ падна на 36.9. Продължаваме напред .
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #886 -: Ноември 26, 2017, 15:02:55 pm »
Пламенаа жалко мила. Този месец ное ври май се оказа кофти за всички нас. Дано в крайна сметка всички полупиме мечтания подарък за Коледа. С теб сме не унивай. :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #887 -: Ноември 26, 2017, 17:27:24 pm »
Жалко, Пламена :( Другия месец пак. Лошото е, че когато правил опити за дете тези 28 дена минават доста по-бавно, а преди ми се струваше, че толкова често ми идва.
За добро или за лошо вие ми действате много обнадеждаващо, та излязох от моето състояние на непукизъм и започнах и аз да търся симптоми, а уж знам, че си е почти невъзможно да се случи при мен. Уж съм се абстрахирала от всички клипчета във Фейсбук с бебета и бременни, не ги гледам, за да не се натоварвам. Но днес бях на кафе с най-добрата ми приятелка, тя е бременна (след дълго чакане), много й се радвам. Обичам това бебе толкова много, но говоренето за колички, кошари, разглеждането на дрешки ме натъжи, защото не знам кога и на мен ще ми се случи. Някак си съм убедена, че ще се случи, но бих си пожелала някой да ми каже кога. Съпругът ми е решил, че ще бъде март месец, така че поне той ми е казал кога. Споделих ви, защото ако кажа същото нещо на приятелката ми, тя ще спре да говори за бебето, а кръстницата трябва да знае всичко :)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #888 -: Ноември 27, 2017, 10:36:28 am »
Стиснете ми едни палци, днес съм на преглед...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #889 -: Ноември 27, 2017, 11:02:03 am »
Тединка, силно стискам!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #890 -: Ноември 27, 2017, 11:08:57 am »
Пу-пу, да е пораснала точицата :). Днес вали, дано да ти върви по вода прегледа и едно много силно сърчице да се чуе <3
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #891 -: Ноември 27, 2017, 11:09:57 am »
Здравейте момичета, как сте.... не съм писала скоро... Пуснахме документите за фонда.... предполагам декември ще се обадят да кажат, че сме одобрени... и май-юни месец за заповед.... Иначе януари живи и здрави пак ще направим един опит... говорихме с доктора този път, стимулацията да е с инжекции за да изкараме повече Я. И такива неща покрай мен... Стискам палци на всички чакащи

Даная и Вистал... как сте ми мами бременелки, надявам се всичко да е наред с вас.
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #892 -: Ноември 27, 2017, 11:31:36 am »
Привет и от мен момичета. Може и да вали сняг и да е студено но дайте да си ударим по една усмивка :) :) :) на пук на всичко. Аз си продължавам с моето въздушно състояние :D :D :D и си ми е добре да ви кажа. Но въпреки всичко имам си два теста за О и мисля да си ги употребя в сряда и четвъртък :).
Tanq88 кажи моля те твоят човек като се прибра свършихте ли работа или много го замотаха на границата? И дано няма нужда от прегледа януари месец :)
Тединка милаа да ни пишеш после. Едва го дочака този 27 ноември значи :D всичко ще е наред целувкии
Тери вие на какъв етап сте сега? А за кръщелничето ти напълно те разбирам, аз продължавам да разбирам за още бременни приятелки, колежки и колежки ама какво да се прави. Аз като си гушна моя кръщелник и ... нямам думи с които да опиша как се чувствам. Супер много го обичам. <3
Христинчето пак се движите в някаква посока, това е хубаво. Дано по скоро ви се случи чудото стискам палци и желая късмет :)
Висталче ти как си мила :)  preggo
Marry Chery може би след 10 дни.. не съм много сиг. да ти кажа, но не го мисли толкова, отпусни се че иначе времето няма да ти мине, ще се точи и ще си казваш хайде по-бързо, а така ще изпуснеш други хубави моменти, на които да се наслаждаваш :) Успех дано са станали нещата :)
« Последна редакция: Ноември 27, 2017, 11:38:08 am от Слънцемое »
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #893 -: Ноември 27, 2017, 11:39:20 am »
Вистал, благодаря ти!
Слънцемое, целувки и на теб! Сънувах + тест и дано скоро да ме зарадвате!!!
Успех на всички!!! :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #894 -: Ноември 27, 2017, 11:48:20 am »
Откакто имам деца, отново заобичах снега. :-) Желая ви го и на вас! При мен рядко вали сняг, въпреки че съм на север. Затова водя децата в София през зимата (на Витоша, защото въздухът в града през зимата е меко казано ужасен. :-( Не помня преди да е имало такова нещо.).

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #895 -: Ноември 27, 2017, 14:06:46 pm »
О то е много готина история с това "кръщене". Бебето още е в на мама корема, но тази моя приятелка се опитва да забременее от 2 години, преди това има един спонтанен аборт в 6 г.с. Та я чакаме да забременее от много време и малко бяхме загубили надежда. И една нощ я сънувах, че е бременна. Беше толкова истинско, че й писах. Бях сигурна, че е бременна. Месец по-късно тя ми каза, че същата нощ, когато съм я сънувала, тя е направила тест и е разбрала, че е бременна. Та да е всичко е наред, ще съм кръстница на бебенцето. Аз така я чакам тази малка мадам, вчера ме риташе през корема, докато й говорех <3
Слънцемое, поддържай си настроението. Така ще си изкараш много хубаво празниците. Започна ли гоблена?
Hristinchet0, много, много късмет ти пожелавам и положителни мисли.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #896 -: Ноември 27, 2017, 14:55:39 pm »
Винаги много са ме радвали такива история (като тази твоята със съня). Никога не са ми се случвали... а май ми се иска и на мен някой да ме събува положително :) хихихи Не съм го почнала още гоблена от другата седмица. Той е почнат де до половината та сега ще го довършвам да видим дали ще се зарибя пак и да си купя после друг. :)
Успешен и снежен денн :*
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #897 -: Ноември 27, 2017, 15:42:21 pm »
Привет, вчера ходихме да видим небчето и заведохме дъщеря ни за пръв път, че даваше зор да го види, обаче грам не го отрази, защото кабинета й беше по-интересен (преди това напираше да влиза да помагала на доктора  :D).
С бебвто всичко е наред, мен обаче ми се е смъкнала плацентата нещо, долния ръб бил близо до шийката и такива работи, та ми наредиха без никаква любов и да внимавам с натоварването.
Относно пророческите сънища, аз съм имала такъв за позната, сънувах я, че е бременна, казах й, а тя след един месец ми писа да ме пита дали и пол съм сънувала случайно  :).
А, на мен ми предсказаха след един сън, където починалото ни момченце се присънило на една позната и казало, че до две години от  ще се върне пак при нас и сега като забременях се пада раждането живот и здраве да е точно след две годиниот смъртта на бебето ни.
Отново, силно стиснати палци на всички много бебета и положителни тестове през новата година!
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #898 -: Ноември 27, 2017, 15:50:50 pm »
Направо настръхвам като чета...  Мен една приятелка ме била сънувала, че съм бременна обаче не съм и казал и тя ми е много сърдита... Това беше в месеца в който мъжа ми го поиска и почнахме с опитите. Но все още нищо.. а съм и обещала да и кажа като станат нещата... нз 
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #899 -: Ноември 27, 2017, 16:31:25 pm »
Ееее и аз с моя пророчески сън с 2-те черти и после видях наистина 2 черти. Хайде момичета и тази нощ сънувах 2 черти!!! Искам да ме зарадвате вече!
Видяхме ембрионче на коремен. По календар съм 7 г.с. и 1 ден, но размера на ембриончето отговаря на 6 г.с. и 4 дни.