0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
http://events.puls.bg/

Скъпи бъдещи и настоящи родители,

За шести път организираме Форум бременност и детско здраве под мотото „Да отглеждаш дете е мисия“, защото здравето е първото условие, за да можем да градим и откриваме нови светове, а отглеждането на дете е далеч повече от ангажимент със срок – това е отдаденост, менторство и обич за цял живот.

Готови сме заедно с Вас да се „гмурнем“ в моменти от новия сюжет и да Ви партнираме за най-истинската роля, която Ви предоставя живота – тази на родители.

А на нашата сцена сме поканили отново водещи специалисти, които могат да споделят много от опита си за поддържане на здравето, да ни поднесат разбиране за едно или друго състояние на достъпен език, да ни разкрият правилата за разумна грижа и възможните опции за физическо и емоционално благополучие. Това са компетентни лекари и професионалисти, но преди всичко хора с големи сърца, които ежедневно раздават от енергията и времето си за нашето здраве и за здравето на нашите деца от първите удари на сърцето, които медицината може да регистрира…

И този път ще се съберем, за да говорим за бременността, раждането, бебето и детското здраве. Темите винаги са актуални и много, затова се опитваме всеки път да поднесем по различен начин основните познания – за да бъдете мамите и татковците звезди в детските очи – но и да разширим тематиката в дълбочина по въпроси, които са по-сериозни, не толкова чести, но пък случващи ни се и не за пренебрегване.