0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Уважаеми пациенти,

Както може би знаете, през последните месеци възникнаха редица проблеми за българските пациенти, свързани с липсата на важни за тях лекарства. Причината за тези липси е паралелният износ, породен от ниската им цена в България.
 
Национална пациентска организация, в която членува сдружение "Зачатие", е силно обезпокоена от този факт и вече получи редица сигнали от няколко групи пациенти, които са засегнати и срещат проблем с намирането на жизненоважните им лекарства. Такива са пациентите с диабет, които страдат от липсата на инсулин, пациенти с епилепсия, пациенти с болест на Крон и улцерозен колит и др.
 
В тази връзка се обръщаме към Вас с апел да ни пишете, в случай че сте имали проблеми с намирането на лекарствата си в аптечната мрежа, поради реекспорта в други страни на медикаментите, предвидени за българския пазар.
 
Обръщаме се към Вас с молба да ни опишете накратко случая, като посочите точно медикаментите, за които става дума, и откога съществува затруднението с намирането им. Свържете се с нас чрез страницата ни във Фейсбук или на имейл zachatie@gmail.com
 
Благодарим за активността и съдействието!