0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честит Рожден ден на малката Софи! Да е жива и здрава, прекрасно детство и неспирни игри.
 
Честити ходещи крачета и на малкия Тео! Да не спира да тичка от сега нататък. :lol:


*
Кати, честит първи рожден ден на малката принцеса :)

Как лети времето :)



   La vita è bella
*
Кати, честит 1-и рожден ден на Софи и от мен! Да расте много здрава, да има прекрасно детство и да сте много щастливи всички! :)
Кати честита 1-ва год и от мен :-) да е здравичко другото ще се нареди:-) аз да ви питам нещо,на едното ми бебче последно време забелязвам че на едното му око долните миглички му влизат навътре в окото,това се получава когато и се приспи,подуят и се очичките а не може да заспи,та нормално ли е така да и влизат миглите в окото? Направо и залепват вътре на самото око? Не винаги е така,но се случва!
Днес бяхме на последната имунизация за сега,едната е 6.900/ 67 см,а другата 6.500- 65см:-):-) 
*
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания! :bighug:
*
Кати,честита ви годинка/макар и със закъснение/! :D да е жива и здрава малката Софи! Много да ви радва! :D :D А и подарък ви е направило детето.... :lol: Да ходи,да ходи,по целия свят! Само на хубави места и с хубави хора да се среща! :D
Весели празници,мами! Радвайте се на дома и семействата си! Ние тези дни "сколасахме" и нашия юнак вече е християнче! :D Алекс,много познаваш!! Имаше си доста рев,ама накрая станаха приятели с отчето.... :lol:
Да сте живи и здрави всички и благословени.
/www.mamaibebe.com][/url]
Честита годинка на Софи :) Да расте здрава и щастлива :)

Ние в събота освен яйца и прощъпулник ще правим :)
[/url][/url]
Здравейте на всички  :P

Кати, честит първи рожден ден на София на патериици! Да е весело и усмихнато дете, с мнооогоо късмет в живота!

Ра4о, честито ви християнче! Да го пази винаги Господ и от здраве да не се оттърве  :P

Синеочка, губя се нещо аз покрай работата. Направих вече две седмици там. Напасваме още графика.
Сутрин ставам и ходя рано на работа, а мъжът ми оправя и кара Дани на ясла. Приготвям им от вечрта всичко необходимо и им пиша списък, за да не забравят да направят нещо  :lol: Вечер си тръгвам по-рано от работа съответно (успях да направя такава уговорка с работодателя си) и го вземам към 18 ч., което си е направо супер. Дано и за в бъдеще успявам, че сега не ни е най-натоварения сезон. Като го взема се возим на автобуси, на тролеи, на метро (обожава направо) и после отиваме на пързалките, ако е хубаво времето.
Не ми остава време да готвя. Само събота и неделя. Като ставам рано и не искам и вечер да стоя до късно да се занимавам с тези неща.

Много бърбори и продължава да се тръшка. Понякога направо ми писва, защото ляга на земята и целият става мръсен  :lol: Взе да удря и децата на това отгоре :(

Преживя малко стрес покрай тръгването ми на работа, защото сутрин като стане и ме няма. Започна да се буди много рано, за да не ме изпусне, а вечер не иска да ляга и с 300 зора успява да заспи към 22.30-23 ч., а сутрин в 6 ч. вече е станал. Слава богу, последните 2-3 дни спи до 7 ч. и не се буди толкова нощем.

Разреди малко боледуванията (да чукам на дърво). От началото на февруари насам един път е бил болен. Аз пък пипнах някакъв вирус от работа и сега 4 дни вече ходя с маска вкъщи. Гърлото ми мина с компреса с извара, но още имам хрема и кашлица. От днес пия лимон с мед и глицерин. На Дани много добре му действа за кашлица. Да видим на мен как ще подейства. 

Весели и светли празници на всички!  :balk_40:

ПП. Вени, честита ви проходила госпожица  :P
*
Рачо, Смайли, Вени благодаря ви многъ за пожеланията!
Рачо, честито християнче!
Вени и ние ще правим прощъпулник на Великден. Честита проходила Катеринка!
*
Весели Великденски празници на всички! :balk_44: :balk_40: :balk_44:
*
Кати, честито и от мен! (Със закъснение :) )
Да е жива, здрава и много да ви радва!
Рачо, честито християнче! И ние се готвим за кръщене и е голям зор :)
Весели празници! :balk_40:
*
Здравейте, пускам линк към Майската темичка: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51598.0#new