0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.
На нас и тази година ни се размина морето, а и отпуската като цяло се обърка. Толкова бях уморена от няколко много натоварени месеци и така си мечтаех за почивка, но с моя късмет, не било писано. Докато се чудехме дали на море за няколко дни или на планина, първо възникна проблем с колата. Посъветваха ни преди да я проверим както трябва, да не предприемаме дълго пътуване. Провериха я, казаха, че не е нещо сериозно и спокойно да пътуваме. Същата вечер се оказа, че в яслата на Явор има варицела. Педиатърката ми каза, че във всеки един момент до 21 ден след тази дата може да се разболее или да не се разболее изобщо. Но това напълно срина плана за морето.  Докато приготвяхме багажа за трите дни на планина, се обади майка ми с новината, че е в Пирогов със счупена капачка на коляното. Последва спешна операция и дълъг период на възстановяване. Днес я изписаха, а аз умувам какво да правим с децата месец и половина. Яслата излиза в отпуск август. Ще си изтеглим целите отпуски, ще се редуваме да ги гледаме, аз ще работя и от вкъщи, както вече съм го правила, но се притесняваме как ще реагира Явор. Като постои по-дълго време без мен само с баща си и започва да ме търси, да хленчи. Ta не знам по цял ден как ще се справи. Ако пък говоря с директорката за съдействие да ходи в дежурната ясла, която е другата в квартала ни, не знам да не почне пак да плаче и там -нова обстановка, нови лели, непознати деца. Направо не знам как да избера по-малкото зло и кое е то в случая.
<br />[link=http:
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
мешко , мисли го като всяко зло за добро !
 В дежурната няма ли поне някое  познато дете ?
Когато са  по -малки се адаптират по-лесно . Преди две години -Калоян е бил на 2г. тогава ходи  в заместваща ясла и  почти нямах проблеми .

Аз мислех , че  в Бургас  това с почивките лятото и  сборните групи  , няма да го има  , да ама не .
Всъщност градината работи , но  голяма част от персонала е   в отпуск и са сборни  групи  и реално идват много малко деца. Или имат баби и дядовци , макар , че впечатленията ми са ,че повечето са  с наработещи майки,  което за морски град ме изумява -  то хич да няма работа , все лятото ще си намери човек  нещо сезонно . Дори би следвало градините да с удължено работно време според мен .

Малкия взе да мрънка , че не иска на градина ,а преди уикенда ревеше  що няма да е  на градина .
Май усети ,че  като почиваме  сме все на плаж , често с някакви приятели  дошли  и му хареса да  е в почивка :)