0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имам въпрос,цикълът ми дойде днес в 15 часа ,кой ден се брои за първи днес или утре?
*
Имам въпрос,цикълът ми дойде днес в 15 часа ,кой ден се брои за първи днес или утре?
След като цикълът е започнал следобяд, за начало се брои от следващия ден, но за твое спокойствие може да попиташ и лекаря.
      
         
Някой скоро да е правил ПАП тест в клиниката?За колко време са ви излезнали резултатите?Последния път когато правих беше за 5-6 дни.Доктора каза,че вече качват резултатите онлайн, днес 7ми ден такива нямам,а си го мисля постоянно.
*
Не съм правила, но наистина качват всичко он лайн.Обади се на информацията да питаш.

[/url]
Ще звъня със сигурност.Ще изчакам до обяд и после ще ги тормозя.Аз се изненадах,че качват ПАП тестовете,преди качваха всичко друго,а за тях все едно ти дават секретна информация от НАСА.Чак и на информация не искаха да ги дават,ами звъняха на доктор,който да разчете,ако нямаш запазен час.Или поне при мен беше така(правила съм 2 пъти поне)
Здравейте,
Имам записан час за 22.12-последния работен ден за тази година за блокираща инжекция тогава ми се пада 14 ден от МС- незнам дали е добре тогава да се слага,смисъл не е ли рано нали ги слагат около 19-21 ден?
Как мислите😀Благодаря
Silvia84 Щом така са ти казали, значи отиваш тогава.... ако е трябвало да я сложат по-късно са щели да ти кажат друга дата... не е причината в това, че са празници... има си дежурни лекари, сестри и тн...
Ами не д-ра ми каза да дойда тогава,като последен възможен работен ден.Цикъла миналия месец ми дойде на 7.11 и според тази дата прецени че и следващия цикъл ще е някъде там и на 22 който и ден да се пада да дойда за инжекция,но ме притеснява че е по рано от 19 ден и въобще незнам дали трябва да се смущавам от това или така трябва да е!?😀
Кой, ти е доктора... опитай се да се свържеш с него.. или се обади на спешния телефон и им обясни всичко... те ще ти кажат.
Ще отида когато ми е часа и д-р Стаменов ще каже😀
Изпратих му смс онзи ден,но нищо не отговори😒