0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на 27.06 / събота /  имах преглед при д-р Цветков за проследяване за биопсия , но за съжеление овулацията ми е била по време на цикъла / да отбележа че това ми е първият цикъл след неуспешно инвитро / и от  28.06 ми започна едно кафяво зацапване което продължава и до днес .Дайте ми съвет какво да правя , да ходя ли на преглед пак или да изчакам още .Нямам и номера на д-р Цветков да му се обадя да се посъветвам и с него . Благодаря ви предварително ,  ако някой има мнение по моят въпрос , че съм от Габрово и това Габрово-София вече ми дойде в повече  :D
 Здравейте момичета! Както ви писах аз съм  от скоро във форума . Засега съм ходила само на прегледи  в клиника Надежда, направиха ми и цветна снимка при която  всичко е наред.При  мен като цяло проблема е при забременяването.По принцип нямам овулация.Цикълът ми идва само с лекарства.Не мога да отделя фоликули който да могат да се оплодят и ми казаха , че ще правим инвитро с донорска яйцеклетка.Само че не знам колко време се чака за самата процедура .Дали трябва да чакаме много дълго време или ще се случи по скоро .Колко време отнема всичко това ?
koca_koceto, доколкото съм чувала, ти трябва да ги подсещаш за себе си. Чакането е доста, да. Но не забравяй да им звънкаш през два-три месеца.

Много късмет!
Здравейте, отново!
Може ли да споделите някакви впечатления от д-р Цветков като хирург (става въпрос за лапаро+хистеро)?
Аз имам оперативна лапароскопия при него, много съм доволна, той е страхотен лекар.Не се тревожи, в добри ръце си.
И аз съм много доволна от Д-Р Цветков!Невероятен и като лекар и като човек.
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте и от мен!
Днес на 9-ти ден от цикъла ми беше първия преглед след стимулацията по дълъг протокол. Бях 5 дни с гонал - 200, 200, 250, 300 и 300. Резултат - 9 или 10 фоликула между 11 и 9 мм. Дай Боже да ги докарам до пункция и да изкараме хубави Я от тях!   Д-р Персенска каза, че съм супер, въпреки че естрадиола е все още 500 и малко, а прогестерона много нисък 0.12. Не знам добра ли е бройката, за пръв път съм на силна стимулация, но май е по-добре по-малко, отколкото хипер, а? Може би и затова д-р Персенска ми намали гонала на по-ниски дози - 250 и 200 и в понеделник пак на преглед. От днес и капки ка вит. Не знам защо толкова рано, друг път ги пиех в деня на прегнила, но нищо...може заради ПКК, че имаше няколко неща над горна граница там.
Чудя се само...бях писала преди, че правя по принцип дебела лигавица, която не изтънява фрапантно дори и от клостилбегит. Но сега се чудя дали не престарява и да става прекалено пък дебела?   Че днес на 9-ти ден и тези размери фоликули вече е 9 мм., ако продължи да дебелее няма ли да стане прекалено дебела? Знаете ли за такива случаи?


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Момичета вчера бях на пункция,извадихме 2 яйцеклетки!Ембриолозите още не са ми звъннали и вече нямам търпение да разбера какво става...Има ли някоя друга дето вчера е била на пункция и има ли обаждане?
*
Здравейте, момичета. Да попитам приема на клостилбегит ше даде ли отражение на изследването на ФСХ, искам да го изследвам на 4,5 ден но от 2ри ден съм почнала клостил.
Здравейте, момичета. Да попитам приема на клостилбегит ше даде ли отражение на изследването на ФСХ, искам да го изследвам на 4,5 ден но от 2ри ден съм почнала клостил.

Вероятно ще се отрази. Не е редно да се изследваш на фона на медикаменти.
*
Здравейте момичета! Днес ми е пети ден след трансфер, а нямам никакви усещания, че едничкото ми от ЗЕТ се е хванало... трябва ли нещо да се усеща... това е трети пореден опит и първи отЗЕТ и се старая да не исперквам...
Ана Мария, не търси усещания - много е рано. Изчакай още няколко дни и отиди на кръвен тест.
На кой ден ти беше трансфера - 3, 5?
На 5-ти ден от ЗЕТ, оцеля едничко само бластоцистче и ми го върнаха....
veli36, galetosweet, благодаря ви!
:bighug:
 :D За нищо!обадиха ми се вчера и двете яйцеклетки са се оплодили,казаха за трансфер вторник или четвъртък!Интересуваме ако е утре трансфера дали ще ми звъннат днес или аз да звънна да питам,защото трябва да предопредим с мъжа ми в работата,че ще отсъстваме!
:D За нищо!обадиха ми се вчера и двете яйцеклетки са се оплодили,казаха за трансфер вторник или четвъртък!Интересуваме ако е утре трансфера дали ще ми звъннат днес или аз да звънна да питам,защото трябва да предопредим с мъжа ми в работата,че ще отсъстваме!


Браво,звънкай ти щом трябва да информирате.
Успех и много стиснати палци :nono:



незнам номера на ембриологията,писах смс на доктора,но не ми отговаря
*
galetosweet, пробвай на телефона за справки за резултати, административни въпроси, и т.н.(има го в първия пост на тази тема), като обясниш за какво става въпрос те биха могли да те свържат с ембриологията или да попитат и да ти върнат обаждане.
Или пробвай на спешния.

На 5-ти ден от ЗЕТ, оцеля едничко само бластоцистче и ми го върнаха....

Значи към 8-9 ден от трансфера (без да броиш деня на трансфера) можеш вече да пускаш кръвен тест. Но САМО кръвен, никакви уринни.
Стискам палци!!!
Благодаря... много благодаря :)
 :)