0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бавно покачващо се ЧХГ? :(
« -: Юни 02, 2015, 15:07:46 pm »
Здравейте не всички. Чисто нова съм тук и още не мога да се ориентирам. Отварям нова тема, ако вече има такава или подобна, моля да ме извините.
Та...
Опитваме с партньорът ми от повече от 2 години.Минахме през какво ли не. И един слънчев ден на 24.05 видях двете чертички.  :wink:
Последната ми менструация беше на 20.04. (напълно нередовна е със СПКЯ съм, така, че не знам кога ми е била точно овулацията) Както и да е на 27.05 пуснах кръвен - резултатът 591.52. Днес на 02.06 пуснах втори, но резултатът е "над 1250" така пише. Въпросът ми е това не е ли ниско? За 6 дни между двата теста не трябва ли да е повече? Наистина много ме е страх да не се окаже несполучлив опит. Побърквам се вече. Ще се радвам на мнението и съветите ви.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Бавно покачващо се ЧХГ? :(
« Отговор #1 -: Юни 02, 2015, 15:59:55 pm »
Добре дошла. :)

Резултатът ти показва само, че има нарастване в нивата на ЧХГ, но не и каква е стъпката, защото нямаш точна стойност. Изследването на ЧХГ има особености, високите стойности искат да се направи предварително разреждане, за да се изследва с точност. Повтори си теста отново, като предварително говориш с лабораторията за точността на изследването, а най-добре отиди на преглед.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Бавно покачващо се ЧХГ? :(
« Отговор #2 -: Юни 02, 2015, 17:17:56 pm »
Благодаря за отговора. :)
В четвъртък съм на преглед и ще видим какво ще стане, но до тогава как ще изкарам с тия мои мисли не знам. :D