0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Silveto82,

Аз също около месец-два след стимулацията имах топли вълни, нощно изпотяване, имах дори сърцебиене и пристъпи на високо кръвно налягане. Явно различни реакции имат момичетата към стимулациите. Някои ги понасят безпроблемни, други не съвсем. Много е неприятно, но слава Богу всичко това отшумя. Кураж, всичко ще е наред!
Благодаря много за успокоението,вече бях решила че ми има нещо,защото до сега несрещах никой с такива симптоми след неуспешен опит
silveto82 Аз съм получавала такива горещи вълни след отрицателен тест и малко преди да ми дойде, нощем придружени с изпотяване. Това е от рязкото спадане на един от хормоните, ако не се лъжа естроген. Ще отшуми като ти дойде до два три дни.
След отрицателноя тест спрях лекарствата и след 3 дни ми дойде цикъл, мислех че след това ще отшумят вълните, но вече трета седмица не отшумяват. Обадих се на акушерката и тя се изненада, но каза да изчакам още един цикъл да мине и тогава вече щели да ми се уравновесят хормоните. Претисних се , защото това ми е втори неуспешен опит,но при първия това не ми се беше случвало. Оххх дано отшуми защото вече се побърквам от това изпотяване.
*
silveto82, в другата тема беше писала, че сама си спряла приема на еутирокс. Според мен е добре отново да изследваш всички хормони на ЩЖ и антителата, поне аз бих направила така. Ти си изследвала TSH, но има варианти други показатели да излязат извън норма, затова отново изследване на  TSH, FT4, FT3, TAT, MAT и консултация с ендокринолога.
« Последна редакция: Май 10, 2016, 19:54:55 pm от marsi »