0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Диагнозата, която ми поставиха в Олимед беше ИЯР, като в десния яйчник нищо не е останало, а в левия има малко фоликули. ФСХ беше 34.34 през януари, преди 2 седмица пак пуснах и е паднал на 17.84. Така, че през април ще сме в София в клиниката на Щерев и ще видм там какво ще ми кажат.
Аз вярвам че там ще успеят да ти помогнат,не се отчайвай :-) изход от ситуации винаги има!:-) успех
 Vilia, успех ти желая! Вярвам, че ще ти помогнат в клиниката! Стискам палци!
Аз така се наревах оная вечер за отрицателното чхг, че очите ми два дена бяха надути.
Вече съм добре и ще ида да ме прегледат след цялото помоане с хормони какви ми е състоянието. Най- важно за мен е да анализираме защо не се получи и как да действаме от тук нататък.
Успех на всички!  :wink:
*
Диагнозата, която ми поставиха в Олимед беше ИЯР, като в десния яйчник нищо не е останало, а в левия има малко фоликули. ФСХ беше 34.34 през януари, преди 2 седмица пак пуснах и е паднал на 17.84. Така, че през април ще сме в София в клиниката на Щерев и ще видм там какво ще ми кажат.
Ето това не го разбирам наистина - в крайна сметка нали си плащаме за всяка процедура, нали затова ги има тези процедури на ЕЦ, с модифициран цикъл и какво ли не - за всякакви случаи включително ИЯР. Когато човек е наясно, че яйчниците му не функционират на 100 %, но е готов да се бори, да ходи всеки месец на пункции, да плаща прегледи, да пуска изследвания - не мога да разбера защо лекарите отказват такива случаи. Не го разбирам това отношение и това "бягане" от по-трудни и заплетени случаи, които искат повече внимание, повече време и повече усилия.
Vilia и аз съм оптимист и вярвам, че в Щерев няма да те върнат. А ако не е Щерев, има и други варианти - в София поне клиники колкото искаш. Много късмет ти желая  :bighug: Не си сама, ще се борим заедно, тук има достатъчно жени забременели и с ИЯР


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Както казваш, бягат от по-трудните случаи, защото ще имразвалят хубавите статистики.
*
Момичета, благодаря за подкрепата! Страхотни сте!
А що се отнася до "трудните случаи" - наистина си ги пресяват, защото иначе им разваля статистиката на успеваемост и рекламата им отива на кино. Макар, че тук изчетох толкова много случаи, които са успели чак от 8-10 опит....
Като мине прегледа в "Щерев" веднага ще пиша :) Надявам се, че там ще ми обърнат повече внимание!
Хубава седмица от мен и усмихнат ден на всички!!!  :bighug:
На 27-ми април имам консултация с доц. Щерев и тогава ще знам ние как ще продължаваме и сали ще се оперира мъжа ми.





Бореща се за една мечта.
*
Мисля, че софийските клиники имат повече опит с ИЯР отколкото варненските (без да искам да подценявам никой лекар).

Успех на всички в процедура!

Как сте момичета? Как вървят нещата при вас? Сандра,линаполи,лилибел как сте момичета? Линаполи почна ли да ти личи вече?:-) момичета гледам че темата ни не включва и април месец да помолим да я продължат ли? Че има още момичета тук които им предстоят процедури,как мислете?:-)
*
Веситаа, много добра идея! Ако може наистина да се продължи, ще бъде чудесно. Защото на мен тепърва ми предстои ходене до клиниката!!! И искам после да споделя всичко с вас!
Веситa, ние не сме много добре. Личи ми вече, но минaлaтa седмицa рaзбрaхме че сърчицето нa едното бебе е спряло (в 13тa седмицa). Сегa се молим зa другото. Не aъм писaлa, зa дa не ви нaтовaрвaм и стресирaм. Днес съм нa преглед дa видим кaк е живото бебенце. Моля се всичко дa е нaред!!!



*
Момичета, темата се заключва - месеца е вече Април :)
Пуснете си нова тема!

Успех на всички!