Веситаа здравей, аз не напълнях и грам от стимулацията. Добре е, че си се насочила към ин витро. С ендометриоза спонтанното забременяване си е трудна задача. На мен ми откриха ендометриоза при лапарото, нямах все още кисти, но за сметка на това множество огнища в коремната кухина. Аз успях още с първият опит, сега си лежа у нас и се моля всичко да мине добре и да си имаме така чаканото бебе. Моя приятелка е с ендометриоза от години и след 2 операции за кисти беше отново с голяма киста, но лекарят при който ходеше предприе ин витро въпреки кистата. Направиха стимулация и на самата пункция беше абсорбирал кистата. Тя забременя също от първият път и в процеса на бременността кистата напълно изчезна. Така тя успя да направи стимулация и да забременее с киста без никакъв проблем. От друга клиника й бяха казали, че първо трябва да й махнат кистата и след това стимулация, но и при нея кистите се появяваха много бързо дори беше на инжекции, които спират цикъла след поредната операция, но въпреки това като й дойде цикъла и кистата се появи за 3 месеца. Беше останала само с един яйчник, защото при отстраняването на киста е нямало как да го спасят единият. Нея много я беше страх, че ако се подожи на операция може да загуби и другият си яйчник и така стигна до решението да се довери на лекаря и да направят ин витро с кистата. Сега си гушка прекрасното бебче
Искам да те окуража и ти ще успееш!А, няма по-добро лечение на ендометриозата от бременността
Тя не беше в клиника Щерев, аз също не бях там, но вярвам че ще попаднеш на правилният лекар! Стискам ти палци!