Здравейте момичета, имам следната ситуация: Последен цикъл на 13.10. Фоликулометрия и ударна доза прогестерон след ову 400мг за 12 дни. Указанието беше да спра лекарствата след 12-ия ден, както и направих. На 15 ден след ову отидох на кръвен тест, тъй като още нямаше кървене. Казаха ми да се обадя на другия ден за резултата щото беше късно. До вечерта прокървих, отписах ситуацията и изпих една чаша вино. На другия ден по телефона ми казаха, че теста ми е слабо положителен?! 9ЧХГ Аз викам, че кървя, те ми казаха да отида на другия ден на преглед. Взеха ми пак кръв, понеже вече не вярвах да има нещо, а и беше много рано за плоден сак, казах, че не искам ултразвук. Питах дали не е било грешка спирането на прогестерона, казват: не ако има стабилна бременност това не може да й повлияе. И така тръгнах си. След 3 часа се обаждам за резултата: ЧХГ 33! Мейду двата теста има около 44 часа. Казаха да отида пак в понеделник. От тогава си кървя, даже по-силно от нормалният ми цикъл, само дето е по-течно и беше много силно първия ден. И Гаденето ми се увеличава с всеки ден. Мислите ли , че кървененто може да е предизвикано от спирането на хормона? Стискайте ми палци!