0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Е,Уайт знае,тя доста е погушкала !И аз сега се уверявам,че така стоят нещата.Баткото не е имал никакъв ороблем ори никненето на зъбки,а сега едното близначе изкара 3 -4, дни сън денем само на ръце,точно в този първоначален етап на пробиване на зъбки.После отведнъж се успокои,а докато се покаже зъбче явно ще мине още доста време.Сега самосе почесва и иска ние да го чешм,но е спокоен и едва си отспивс.Наваксва,че се измъчи душичката.
*
И аз се присъединявам към неспящите по цяла вечер. Подозирам, че и при нас се дължи на зъбче. Досега му излязоха 7 зъба, които не разбрах как се появиха. Но този зъб направо ни разказа играта. От 1 седмица няма спане. Буди се по 5-6 пъти на нощ. Преди го мажех с Пансорал ( препоръчвам го с 2 ръце) и бях много доволна, но сега го изяжда, докато понеча да го намажа. Имате ли представа дали може да му избие кътник, преди да са се показали долните странични резци, защото там ми се струва, че е много подуто и побеляло?
*
Малко вероятно е да избие първо кътник, но какви ли чудеса не са се случвали  :D
Пък може и да си побелее и да не избие  :wink:
До сега не съм мазала с колд крем, но тази година на моето момче бузките са по-чувствителни и ще мажа. Най-вероятно Мустела, на мен ми миришат много на сапун, но той има предпочитания дали защото е била първата козметика не знам, но и косата му мия по-лесно с Мустела, няма рев, другите му щипели...