0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #20 -: Септември 23, 2014, 23:16:33 pm »
Ако не се лъжа Венета пита Жени дали е ходила с друг мъж на море или нещо от сорта при скандала или и друг разговор е имало по въпроса  :lol: че още разчитам на Жбрул за информатор  :lol:
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #21 -: Септември 23, 2014, 23:54:39 pm »
Сега гледам записа на вчерашния live  :lol: Извинете ме за израза, но Зорчето е образец за "куха лейка".  Капацитетът й не стига да си прецени силите, възможностите и кога да натисне задната скорост. Да вземат да се изяснят, ако има какво да изясняват, и поне един от тяхната тройка да си ходи.
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #22 -: Септември 24, 2014, 00:10:05 am »
Марго, Венета първо я пита дали е имала връзка с въпросния Мартин. Тя попита Венета така: "Връзка?". Венета каза: "Да, връзка" (по памет цитирам) и Жени тогава й каза: "Връзка - не". Не й каза.....а не бе, не го и познавам даже, сефте го видях в къщата, не съм спала с него никога и пр. Каза, че не е имала връзка с него, което е факт явно. Венета опита нещо да рови и ръчка и Жени й каза - давам ти конкретен отговор на конкретно зададен въпрос. Точно, заради този подбор на фрази и уточняване какво я пита точно Венета - аз тогава си направих за себе си извода (както писах и напред), че секс явно е имало някога, но за Жени е било нещо маловажно като изживяване и "не го брои" един вид. Пък за връзка  - съвсем не го. После чак я пита за това лято, дали го била прекарала в компанията на друг мъж и там Жени беше бързо и категорично "Не, само с моя си мъж". Нямаше уточняване, на думи, ама какво ме питаш точно и пр.
ОК, ама на играта тоя Мартин започна да обяснява колко бил влюбен в Жени и как за него - това си било връзка... Ми то за него може и да е било "семейство с деца"  :lol:, ама все пак - двама са поне участниците и не следва да се направи извод само от неговата гледна точка, базирана на влюбеност в онзи момент. Обаче това стана точно. Той казал "връзка", пък тя казала, че нямало "връзка" и хоп - тя лъжлата. И тя естествено - моментално се усети как ще се изкарат навързаните така събития и яхна метлата здраво....

Нейна си грешка е донякъде, защото в този формат - все опитват да ти изкарат всичките кирливи ризи, а ако нямаш баш кирливи - ще забъркат такива ситуации, така ще навържат реплики, че внушението ще е, че ги имаш. Пък ти ходи разправяй "как нямаш сестра" после. Не знам защо е решила, че баш на нея това ще се размине. Ако на питането на Венета беше казала едно "Връзка - не, но сме правили секс много отдавна", без уточнения колко време, колко пъти и пр. - ББ щяха да зависнат по темата. Но като отреагира така, без да подозира, че от ББ знаят за сексуалната аферка и че сам Мартично ще изпадне в откровения - наигра се в случая. Оттук насетне, каквото и да каже Жени, все тая по каква тема - от ББ ще задават въпроса "а можем ли да й вярваме, предвид, че..." ;) На нея й е ясно и затова се вбеси, щото я надиграха, а това все пак си е игра.

Аз за Минчев и Воче да ви кажа...бе мисля си от едно известно време, дали нямат за мисия, още преди самия старт на формата да разиграят, че уж имат баси жестоякия скандал и конфликти? Някак ми изглеждаше преиграно и от двамата колко се мразят, някакви там смешни суми се спрягат като проблем... Ако имат наистина подобен конфликт - няма начин жената, която казва, че за Евгени НИКОЙ една чаша вода не трябва да дава, ако ще да умира...в първия момент, в който той се разстрои ТОЧНО тя - хукна да го успокоява. И той не й реагира зле на жеста, напротив. Нея съм я гледала в един друг формат, кулинарен. Нямам много понятие що за човек е, наистина божествено пее и готви, но е и много изискана и нежна като маниери. Всички тези каруцарски реплики по адрес на Евгени , дето ги изля от визитката насам...жестоко не ми се вързват с тази жена. От всичко, което съм гледала в някакви предавания за нея досега...не е нейният стил и речник. А и Евгени - също. Той е върла пепелянка, когато наистина го е яд на някого, пиперливо и злостно го плюе и нарежда... :lol: Забележете на Йорданка Христова какво изля на главата само за секунди, при все, че нея я харесва и само за момента там нещо й се ядоса. Пък Воче, дето следва да му е "смъртен враг", според ББ - пропуска я.Странно ми е.
Може пък ББ, най-после да е решил наистина да изненада публиката си с мисия, за която тя не е предварително уведомена ;) Би било готино според мен, ако е така.

Зорчето е това, което виждам масово, ако си цъкна търсачката на ФБ, ей така за спорта. Ник'ви изненади. Ама жалко си е, че не е едно Зорче само.... Вчера кЪт се разписка, че не искала да седи в това ТВУ, да се вмирисвала... Та точно си правех план какъв хууубав душ ще си взема след сваряването на казан зелен фасул, със запръжка и всички екстри. Виждала тя миризми лиглата.  :lol: Идеше ми да й връча на нея бобеца и да я принудя да го сготви и после да ми обЕсни какво смърдяло и колко. И искрено не разбирам - какво пречи на една жена да може да е всичко бе?! Не само домакиня, не само майка, не само фръцла... Ми нищо според мен, въпрос на желание и липса на комплекси за куп неща. Тя била имала парфюми.... Ми и аз имам, при това ползвам само парфюм, не водица и само Шанел. Е и? Т'ва к'во точно отношение има към другите ми способности в този живот? И наличието на парфюм, или липсата му ли трябва да ми дава "криле"?... Разсъждавам си просто. Аз и без парфюм се чувствам съвсем ок, стига ми да съм изкъпана, ухаеща на душ-гел и чистичко и това е. Не се сривам психически като не съм се оляла с парфюм баси...

НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #23 -: Септември 24, 2014, 00:20:33 am »
Жени каза, че са правили секс с Мартин преди 8 години, той си е бил направо хлапе. Тя искала семейство, деца и бля - бля. Та не мога хич да я разбера, имала е много "връзки", що й пука баш от тази и я крие  :ask: Има нещо гнило в тази история хахаха
Ама ги навряха под един покрив - Жени, Тачо, Мартин и Зорница, кой ли още ще влезе.
Алекс Сърчаджиева каза, че предстои да видим нещо, което ще разклати доста връзката на Тачо и Жени............

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #24 -: Септември 24, 2014, 01:16:30 am »
Ама ги навряха под един покрив - Жени, Тачо, Мартин и Зорница, кой ли още ще влезе.
Алекс Сърчаджиева каза, че предстои да видим нещо, което ще разклати доста връзката на Тачо и Жени............

Ами, освен Маргина да влезе, кой да я обърне тая "връзка" вече... :lol: :lol: :lol: Пък тя и една "връзка" като гледам.. "детска градина Мандарина" са ми Уеко.  Двама души, дето имат дете и история зад гърба си, в национален ефир да си уточняват кой кого е***л в тяхното семейство е меко казано цирк де. От "лекцията" аз останах с въпросителни. Оказа се, че е*е този, който купува кола на другия и го издържа, пол, анатомчни дадености и пр. - не важат. Който плаща - той е*е. Оказва се за моя жалост, че доста пъти са ме е***и съвсем безплатно  :lol: (егати прецакването), а освен това ще се окаже, че и аз съм е***а разни хора, без дори да го знам по тъС логика Женината... Колко съм била заблудена до тази вечер бе! Хиля се, от сърце вече.
Не знам кой ще влиза още, ама ако е още някое хлапе със статут "бивш ездач на Жени" - вече ще ми стане сериозно скучно. Не по друга причина, ами щото от ББ ще врътнат в посока, защо тя избира връзки с разни ей такива палячовци, тотално зависими от нея и под неин контрол. Оттам ще се забие за прословутата й връзка с Маргина, отношението му, което предполага се е мнооого подобно на това, което тя има към мъжа си сега, пък защо й излипсва далака и ей такива все. Нито има интрига, нито загадка, нито кой знае какви космически обяснения за някои нейни действия и решения.
Ники, не мисля аз лично, че баш от тая връзка й пука, или от която и да било друга. Ако не забеляза още на старта - всички в къщата - знаеха кои други ще влизат. Предвид, че точно този й секс-партньор със сигурност ще бъде вътре - предпочела е да не фокусира публиката в тази посока и тя там с мъжО си, пък да я нищят коментатори и зрители типично в ББ-стил...ама дали още към Мартин няма нещо и да строят там разни сценарии на неин гръб... Опита при Венета да парира нещата, ама сценаристите са по-гадове от нея и играха силна ръка за момента... Да видим нататък.

Иначе, чисто като жена, доста решения и действия на Жени са ми разбираеми и логични на мен лично, разбира се от позицията на моя си личен опит и преценка. Каквато и да е сега тя, каквото и да притежава материално - платила си го е милион пъти, през всички отверстия й е излязла тази "сметка". Сигурно е имало и много моменти, в които си е пожелавала да бъде просто една от многото (като мен, теб и други), но щастлива, вместо да има куп материални екстри - на цена, която лично аз не бих желала да плащам. Пък тя си я е платила, при това соленичко. като е живяла такъв живот и е стигнала позиция от която - "няма назад", някак само напред може - явно е решила поне факторът "мъж, който има шанс да ме контролира и тормози" - няма да го допускам повече.  Съвсем обяснимо и резонно, предвид личната й история. Затова и (според мен) от един момент след Маргина - следват Тачо, Рачо, Гаспачо и пр. шматароци в живота й. Тя просто е "обърнала модела" и сега "тя е Маргина" в личния си живот и това я кара да се чувства сигурна и винаги владееща ситуацията... Поне я е карало до Тачовото кръшкане. Сълзите й когато играха, за мен бяха сълзи от вида на: "Мамка му и така не става!" т.е. пореден провал в личен план за нея. А тя е жена като всяка друга и иска да постигне лично и семейно щастие, което никога не й се е получило до този момент поне. За публиката - Жени е най-успешната Мис България, успешен предприемач, хубава жена, лице от екрана и кориците... Но ако й погледнеш живота - тя е една нещастна жена в личния си живот, минала през какво ли не и все още минаваща... Има много по-дълбоки планове на ситуацията на Жени от Тачо, Зори, Мартично и тя дали е лъжкиня, дали лицемерка и пр. тъпизми.

Факт обаче, че публиката се вълнува от последните предимно и от това да лепне пореден етикет на някого и да злорадства, та по тази причина - точно това им се поднася на "драгите зрители" с всички сили и средства на екипа. Дето се вика, ако го няма реално- ще го "направят" някак, за да го има уж. На мен лично, като зрител, за участниците в тези формати са ми любопитни нещата ЗАД това. Другото го има и в "Уикенд" егати, няма нужда 2 месеца да гледам ББ, че да чета/гледам измислени жълтини.  :lol: Но тези хора баш - няма къде другаде да ги видя почти натюр за седмици, или месеци, та се възползвам на макс.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #25 -: Септември 24, 2014, 02:27:47 am »
Jbrul, точно като теб изтълкувах отговора на Жени, когато беше в изповедалнята. И аз си викам колко хитро се измъкна с тази "връзка".
После обаче когато дадоха разговора отвън, тя сама си каза, че е излъгала, като са я питали. Не си спомняше как е бил зададен точно въпроса. Ако си спомняше, нямаше да го коментира по този начин.
Не ми харесва Жени в къщата. Цялата им тройка не ми харесва.

Вочето го успокояваше Минчев след цялостната му алкохолна криза май и във връзка с желанието му да излезне. Не за нещо конкретно.

Тръгнах да ти отговарям като писа, че ме полазиха тука гадинките, та сега се сетих чак....извинявай.  Приемаме, че ние сме по-умните и наблюдателните и затова се усетихме каква е раУтата още на интервюто. Демек, че...нещо е имало и Жени даже не го отрича, но не желае да го конкретизира. Ама разрови други форуми, та да видиш колко народ "брои" отговорът й тогава, като тотално отричане, че нещо е имала изобщо с този Мартин и сега как са я хванали в лъжа.

Жени в изповедалнята - беше и солидно почерпена. Затова и бързо тонът й изби на скандал, затова и сега има "бели петна" за този разговор. Ние, знаем как е "отиграла" разговора тогава, че беше хитро и на място за онзи момент, но тя самата - няма особен спомен как точно й е зададен въпросът и как точно тя е казала (по какъв начин), че "няма такова нещо". Тя помни, че в ефир е отрекла да е имала джиджи-биджи с Мартин, но май не помни ясно, че не е казала категорично - не, а че е извъртяла в един по принцип коректен отговор на така зададен въпрос. Знае естествено, че се е опитала да скрие случката, като я питаха и затова днес (пак не беше трезва де) взе да се вайка с: "Оххх ми то така аз излъгах". Ако помнеше детайли, щеше ведро да каже - не съм лъгала, питаха ме нещо конкретно - казах конкретен отговор, който е истина. Да ме беше питала Венета дали съм го е***а Мартин, та ако тогава кажа, че не съм - тогава лъжа. Жени в момента се дъни сама, заради неясни спомени и реакции на ситуации, които са под влияние на алкохола. Плюс пропускане на елементарното правило, че в такива формати и предавания - не ти задават случайни въпроси тип "изстрел в тъмното" и съвсем не те питат нещо, на което вече не знаят отговора. Ако с Венета, това последното й просветна за миг и затова се измъкна хитро...нататък много й дойде и напрежението и пиенето и сама си скапа "добрата игра" до момента. Тя всъщност се самонарече лъжкиня  :lol: :lol: :lol:

Иначе за харесване на който и да било от тези вътре...аз не харесвам никого, в смисъл - не съм от "хората-фенове" по принцип, повечето от познатите ми там лица - хич не им следя житието като цяло. Да им се вълнувам нещо и да им се радвам - сЮвсем. Има голЕм риск дори, ако някой от тях умре внезапно и не го кажат във вечерните новини - да не знам, че е на оня свят вече с месеци.  :lol:  Да не говорим, че Аръков, Месечков и тоя Мартин, както и Кучкова, донякъде и Зорница...за сефте в живота си ги чух и видях на старта на ББ. Оп, излъгах и аз като Жени...  :lol:  Кучкова я видях преди време по някакъв повод в "Господарите". Вървяха ми като фон, връчваха скункс на въпросната, не помня за какво (сигурно за нещо като това с тролеите) и се заслушах само заради абсурдната фамилия която "погали" слуха ми. И до старта на ББ - тотално не бих се сетила, че тая я има, нито каква МИС е точно, след ББ- пак толкова тотално не бих се сетила, че я има. Казвам ги тези неща по една прична само. Аз специално - не гледам формата, защото на някого съм фен, пък ме кефи много, та го следя и ми пука за него... Друг вид ми е интереса.

На този етап поне - имам симпатия към Кали в този ББ. Ако говорим за лични пристрастия някакви. Имам обаче - само от това, което знам за нея отпреди да влезе в ББ. Бях я гледала в няколко предавания и ми хареса като поведение и разсъждения в тях. По случайност, предишният й мъж (бащата на второто момченце) е близък приятел на братовчедите ми и го познавам, та и оттам знам само добри неща за нея. Като певица, поне по участия - често идва в С.З. и често ми се случваше последната година-две да съм на заведение, когато тя пее. Е, нЕма такъв купон, пее на живо, комуникира с публиката, пее 90% неща извън нейните си там песни и ги пее добре. За мен е изключителен професионалист, пък който ще да я омаловажава като "чалгарка". Поне до 4-я месец бременна работеше. Помня, защото една приятелка ми каза, че била бременна с трето, а предишна вечер бяхме в заведение където тя пя. И аз твърдях, че това не може да е вярно, защото нито й личи, нито мисля, че бременна жена може да издаяни на тоя гърч. Оказа се обаче, че аз съм била в грешка и бременната жена си е бачкала до последно, за което - евала,а й правя аз лично. Темата за "как може и дали е вредно за бебето такъв режим" (и това четох после)...за нашата държава ми е нелапа, дори предвид кое колко струва и как се изкарват пари тук изобщо, а и бебето си е живо и здраво очевидно. Но Кали каквато и да се окаже като натюрел - барем кифла не е, категорично. Допускам, че ще видим доста нерви и избухвания от нейна страна в бъдеще, което за майка на три деца (и то момчета) - направо си е ОК. Ще е похвално, ако не очисти някого.  :lol: Дотук с личните ми пристрастия за момента. Лека ви нощ.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #26 -: Септември 24, 2014, 09:45:27 am »
И тук да се запиша  :lol: :lol: :lol: Не знам дали ще имам време да чета и пиша, но да знам, че съм в кюпа  :lol:
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #27 -: Септември 24, 2014, 12:54:41 pm »
Аз за Минчев и Воче да ви кажа...бе мисля си от едно известно време, дали нямат за мисия, още преди самия старт на формата да разиграят, че уж имат баси жестоякия скандал и конфликти? Някак ми изглеждаше преиграно и от двамата колко се мразят, някакви там смешни суми се спрягат като проблем... Ако имат наистина подобен конфликт - няма начин жената, която казва, че за Евгени НИКОЙ една чаша вода не трябва да дава, ако ще да умира...в първия момент, в който той се разстрои ТОЧНО тя - хукна да го успокоява. И той не й реагира зле на жеста, напротив.
И на мен са ми съмнителни тези двама субекти. Голямо канене се канеха преди началото на формата. И двамата по отделно в къщата, а и като ги събраха заедно, се пенеха колко не могат да се понасят и ще си отмъщават. Воче дори се кле в децата си, което лично за мен е изключително нелицеприятно и противно. И някак спонтанно отиде да му държи ръчичката и да го успокоява. За всички е ясно, че Евгени е много емоционален и хич не може да се контролира, явно по характер е такъв, и точно поради тази причина чак фалшиво ми изглежда Воче да тича като личен психолог и душеприказчик да го укротява. Да се държиш културно и обрано по отношение на човек, с който си в конфликт е ОК, но чак такива демонстрации кому са нужни?!

Другото, което ме подразни е реакцията на Жени по отношение на Мариян. Ако не беше направила разбор на ситуацията кой какво и как е казал щеше да мине и замине. Сега сама сложи ордьовъра пред Венетка и подобни "коментатори" да си правят гаргара за нейна сметка. Лично за мен изобщо не е толкова широко скроена колкото прокламира.
 
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #28 -: Септември 24, 2014, 15:26:36 pm »
Някъде коментатор каза, че най-силния участник в Големия брат е алкохола!
Маските падат и всичко е така "голо". И забележете до този момент може още да не са показали,
но нито един от тези които открито споделят, че са имали такава зависимост още не я е показал.

Не оправдавам Евгени Минчев за поведението му, обидите и агресията, но е факт,
че зад тази петльова осанка се крие един самотен и нещастен човек!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #29 -: Септември 24, 2014, 15:54:56 pm »
Вайййй, колко простачки имало в нашия форум :jump12:

И аз в кюпа де :lol: Гледам тук-там, че не сколасвам много, ама определено е забавно този път.
Евгени ми е ужасно антипатичен и неприятен като цяло, никога не съм го харесвала. Сега направо надминава себе си. С риск да прозвуча грозно и обидно към хомосексуалистите, да ме прощават, ама се държи като истински п***л. Злобен, отмъстителен и смешен, като булонка, която вдига невъобразим шум с лаенето си на фалцет, но предизвиква предимно жал и насмешка.

Кали я харесвам много, ако й да съм възвишена и да не слушам чалга :mrgreen:
Гледала съм я в доста предавания, интервюта и т.н. - пич е, определено.

Жени..... тук споделям напълно мнението на Jbrul. Тачо ми е смешен, а Зорница - жалка. Момичето има някакви психологически проблеми, очевидно е. Снощи я мярнах как сама си говореше, пардон говореше на родителите си, как им била благодарна какво добро образование са й дали и щях да си изплюя хапката :lol: Вярно много високо мнение има за себе си женицата, жалко, че е неоснователно.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #30 -: Септември 24, 2014, 16:08:43 pm »
Цоп.....и аз. не го гледам редовно тоя ББ,особено след алкохолните изстъпления,ама ще "хвърлям по едно око" и тук,и там.Евгени е пълен идиот и колкото и да е самотен и смешен,не го оправдава да говори идиотизми и обиди.За мен,той просто си прави реклама на ПР възможностите,но за солената сметка на други хора.Много нагруби Йорданка Христова и беше грозно.За Женините вълнения не мога да кажа нищо-така е лишила да изживее живота си,така го прави.Все пак тя е имала доста "бурен" живот и това е една от причините да я поканят в предаването/ а и да им дадат някой лев,че може и да са я окъсали  :lol:/.Тя поне е наясно,че има много места и моменти от живота ,където могат да я "захапят" и трябва добре да си опича акъла.
Кали отдавна и личи,че не е куха чалгарка само.добре си оплете живота,но три брака ,с три деца ,за кратък срок и то с неизвестни богаташки синове..малко в повече ми идва.Твърде много се води от интереса си,което е добре,но можеше и по-тихичко да го прави.Като изпълнител не я познавам.

п.п. Жбрул, не съм имал никакви контакти с Калканджиева..... :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #31 -: Септември 24, 2014, 18:04:47 pm »
Според мен винаги всичко е било по предварително написан сценарий, даже мъжа ми каза че някакъв негов познат бил ходил на кастинг и минал първия и там на втори ли та на трети кастинг му били дали договор да подписва и той тогава се отказал, защото бил 1000 страници и не му се четяло всичко. Не знам до колко е вярно това, но нищо чудно договора да си е бил сценария. В предните сезони повече сякаш прикриваха такива сценарии, но този просто мирише от 100 км. Никак не прикриват нищо. Всичко е един сценарий и ми стана много смешно вече. Истински ми става жал за хора които все пак по един или друг начин имат име в обществото и се знаят от хората да се продават така за това предаване. Честно казано най ми е жалка Жени.
Желанието поражда вяра,
вярата поражда надежда,
надеждата дава сили да погледнем реалноста
в очите и да се борим за своето щастие.
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #32 -: Септември 24, 2014, 19:35:55 pm »
Рачо, доколкото знам (ама аз за такива светски раУти рядко знам нещо :lol:) - Кали не се омъжва за бащите на децата си. Т.е. да си говорим за "бракове по сметка" при нея - за мен поне няма резон. Пък и ако се събира с някой заради пари и облаги...ми ще си седи при него, що да го оставя? Не знам Краус да е фалирал, а сегашният й мъж - даже името му не знам, нито какъв е. И що да работи тази тежичка работа все пак, че и бременна работи, ако е на нечия "хранилка". Предвид професията й все пак - ми нормално е просто да среща заможни мъже и с тях да създава връзки, такава й е средата. Първият й мъж (бащата на първото й дете) , доколкото знам е световно неизвестен и изобщо не е богат. Примерно. А и не виждам лошо бащата на детето ти да не е някакъв "социално слаб" и да можеш да разчиташ при нужда, че има и някой друг, който материално да се погрижи за това дете. Превратно нещо е животът, не знаеш какво ще е утре... Аз също бях омъжена за доста богат мъж, не защото е бил богат, по любов се омъжих. И когато реших, че не получавам от него ни любов, ни елементарно уважение вече - с малко дете на ръце си се разведох и си отидох в личното си жилище с нашето общо дете. Понеже имам уважение към себе си просто и парите не са ми водещ мотив за нищо, но не съм и човек, който не си дава сметка колко ти улесняват живота за куп неща.  При развода - отказах се от всичко, което сме придобили по време на семейния си живот - в негова полза. Взех си само първата лека кола (един старичък "Опел"), който вече бях подарила на мама просто, че да е "чисто" кое на кого... Ами да ти кажа, след раждането на Дани, както не съм в състояние да бачкам яко и да изкарвам луди пари и да съм и добра майка едновременно - радвам се, че баща му е ОК финансово и не го мисля това относно малкия. Каквото изкарвам сега - ми стига идеално за мене си, ама ако трябваше така да си гледам хлапето както го правя и да изкарвам и 2-3 повече пари...ми просто нямаше да го виждам. Или щяхме да мизерстваме. Това е положението, не е прекрасно да е така, но е така.
Та аз лично не приемам,  една на вид читава и работеща цял живот жена, която си преследва личното щастие и има куража да се раздели с мъж (че и с деца на ръцете) понеже не й се живее в една формална връзка и семейство... да й намерим зорлен махна, че татковците били богати. Е к'во като са? Ако са наистина. Не може ли някой все пак направил успешен бизнес, да бъде и приятен и годен за обичане, да си има качества и тя затова да е била с него? Пък, че не се получило в крайна сметка да е "до гроб"...на всеки може да се случи. Там няма застраховка.
От Кали взимам повод, ама го казвам като цяло. У нас стига партньорът на някоя жена да е по-заможен, или направо богат и...ма няма начин видиш ли ти тя да е с него заради него си, м заради парите му само. Аз като видях за сефте шефа на ФК "Лудогорец" по ТВ - заточих лиги, честно.  :lol: Ама лиги от чисто сексуално естество ти казвам, не от финансово... ;)  До този момент - не го бях чувала и виждала, хабер пък нямах колко е богат. Освен, че е Убавец (по моя си вкус де) - допускам, че не е и тъпак, щом е направил толкова пари и вкара отбор в КЕШ. Допускам, че може и да е галантен и с добро отношение към жените в живота си (може и да не е разбира се). Хабер нямам. Да допуснем, че аз бях някоя от контингента, на който той би обърнал внимание (не съм разбира се) и, ако завържем някаква там любовна връзка с него. Аз за пари ли бих била с него според теб, или щото просто ми харесва и като мъж и за други неща, пък парите му - бонус. И като генетичен материал ми харесва дори, ако деца ще си правим. Ми него бих го....съвсем безплатно, честно и да не го знам кой е.  :lol:
Разбира се, в развитието на предаването - може и Кали да се издъни брутално и грозно с нещо и да спре да ми бъде симпатична, допускам го. Но на този етап - все още е. Ама то покрай гей-разправии и лИбовни...хммм четириъгълници ще се окажат накрая - нея почти не я виждаме. Има време де...

Да си призная, "драмата" около Жени - не ми е интересна, понеже не виждам особена такава първо. Второ...ами що за "сензация" е, че една от най-успешните ни известни манекенки е правила секс с куп мъже, вилняла ле по какви ли не купони (и още го прави), пила и още пие, че се и друсаше здраво преди 10-ина години, сега - не мога да кажа. Ми такъв е "лайфстайла" в тези среди и то не само в България, ами и по целия свят. Да вкарат някоя "Майка Тереза" - дето такъв имидж си гради публично, че да лъсне как пуши и пие като продънена и й "се е счупил брояча" отдавна от скачане по мъжки атрибути - ОК. Би било изненадващо, сензация дори...ама Жени?!! Баш това се очакваше за нея все пак. Четох някакви потресени коментари, как била казала, че не сексът между Тачо и Зори я е засегнал, а последвалото публично унижение за нея от това, че е последната разбрала, че той и слага рога... Еми нЪл искали честност зрителките драги.  :lol: Честна беше жената в случая. Човек, който може да прави секс ей така "за спорта", просто за кеф, без да влага нииищо повече от това във въпросния секс - няма да седне да се тръшне, че някой друг можел същото пък било то и съпружеското тяло. Каза си го направо, нормално е така да възприема нещата. Ама ся пък...как можело то така и няма угодия. Продължавам да й се чудя изобщо защо се натика в тоя формат, с онова леке дето й е мъж, честно. Точно бяха позатихнали панаирите им и пак ги разръчка, тя лично. Освен мерак и надежда да направи онзи кудук Тачо малко от малко известен сам по себе си с това участие - друг смислен мотив да се натика в схемата - аз не намирам. Че пари е взела - взела е, ама не са стотици хиляди все пак, а максимум колкото струва колата й, или по-малко... Не са ми легитимен мотив да си причиниш подобно нещо сам тези пари баш, нещо друго има, ама да видим какво е. Днес ще е весело си мисля :)

evm123, разбира се че форматът си се движи по сценарий, това едва ли изненадва някой от зрителите на ББ, или да му е новина. Няма как без сценарий подобно предаване, че ще умрем от скука пред екраните като начало. То ББ не върви 3 години плътно, че някой да може да изчака на участващите да им "избият всички чивии" от самосебе си.  :lol: Трябва да бъдат пришпорени за целта и това правят сценаристите и психолозите. Ми то ако ги оставят вътре да си хапват, пийват и поспиват без никакви провокации и изкуствено създавани ситуации и изостряне на конфликти...ми то ББ с фадрома няма да може да ги изрине оттам, то баси курорта ще е. И естествено - пълна скука за гледане. За всеки вътре, още преди старта имат инфо, няколко варианта и сюжета, на които да наблегнат, едва ли реализират всичките за всеки играч. Пробват с тези дето им се виждат най-благодатни първо, ако стане - ОК - цедят до дупка, ако не - следващ опит с друга тема, или друг играч направо. Това дали "схема на предаване", или "сценарий" ще го наречем - е нормално да го има. Без него - няма как да стане читаво предаване, гледаемо, с висок рейтинг и скъпи реклами. Ако у нас, все още има хора гледащи подобни формати и вярващи, че събират там едни хорица - пускат ги "боща" някъде и просто включват камерите и каквото стане - това...мога само да се засмея добродушно. Договор на участник в ББ - не съм виждала. По стечение на обстоятелствата - знам много неща "от кухнята" на друг формат - "Сървайвър", чела съм и оригинален договор на участник във същия, който 1000 страници не е, ама едно 100-ина имаше. И включваше ангажименти и задължения на играча за 3 години след края на формата, изисквания за поверителност во веки веков едва ли не (относно начина на работа, заснемане и пр.). Това са инвестиции за луди пари все пак - няма как да подпишеш някое хвърчащо листче и устно да обещаеш, че ще спазваш поставените условия и да си вътре. ;) Естествено, че ще изискат да подпишеш договор - "покриващ всички рискове". Би било малоумно да не го направят.

НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #33 -: Септември 24, 2014, 20:26:36 pm »
Пак изтървах какво се е изповядал Тачо  :)
Сега включвам ТV-то, тюх  :lol:

чакам подробен репортаж после  :)
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #34 -: Септември 24, 2014, 20:33:12 pm »
Пак изтървах какво се е изповядал Тачо  :)
Сега включвам ТV-то, тюх  :lol:

чакам подробен репортаж после  :)
И аз  изпуснах :(

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #35 -: Септември 24, 2014, 20:34:45 pm »
Развод искал Тачо, Жени го насра  :lol: и стана културен  :D
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #36 -: Септември 24, 2014, 20:48:40 pm »
Еееее ОФ ще глобява немарливите партийци, дето изпуснаха единственото яко за гледане до момента. Дори аз трудно да преразкажа - смятайте... :lol: Луд панаир направи Тачо, Жени имала любовници-милионери, нямали връзка реално, живеели отделно, нищо не искал от нея, дори секс, ама ся пък се оказва че тя не му пускала... Бе цииирк. Е, била го издържала, ама иначе за нищо не ставала. Пиян разбира се, та рева, та другите глътнаха гипса...
Ще изровим записче после де, че сега всички гледаме така:  8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #37 -: Септември 24, 2014, 21:00:51 pm »
Ето тези два клипа показват и друга страна на звИздите ама я ни ги пуснат от Нова, я не.
Клипчетата са записвани и споделени от едно момиче в мамата:

 КОНЦЕРТА и ,,СИГНАЛНО ЖЪЛТО'' в две части

       

 Втората част от концерта -

                       
« Последна редакция: Септември 24, 2014, 22:25:39 pm от Pesheck »
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #38 -: Септември 24, 2014, 21:09:55 pm »
Другарката Пешка получава значка с петолъчка като награда за своето усърдие и понеже клипчетата са две - бонус мотика 9-ка.  :lol:  Този Месечков само на мен ли не ми е особено симпатичен бре? Да не ползвам силни думи за човек, когото не познавам...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #39 -: Септември 24, 2014, 21:33:52 pm »
Тити ми става все по-голям любимец.
Много ми хареса как реагира при конфликта между Жени и Тачо.
Много спокойно и с разумни съвети.
Чак се зачудих къде е ревящият и емоционалният Тити ....