0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #200 -: Юли 27, 2014, 20:48:20 pm »
Ех Хоупче, страхотна новина!!! Да са ти живи и здрави, да превърнат живота ви в приказка с много и все щастливи моменти!   :bighug:  Много да те слушат всички вкъщи и много леко възстановяване на теб! :bighug:

Избрали сте много красиви имена!
Аз честно казано смятах да те изпреваря тази нощ, но ти направо ми скри шапката!  :D
« Последна редакция: Юли 27, 2014, 20:51:42 pm от lili2011 »
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #201 -: Юли 27, 2014, 21:02:51 pm »
каква страхотна новина, hope-love!
много, много да те радват твоите юнаци да растат щастливи и безгрижни :D
наистина страхотни имена сте им избрали :)
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #202 -: Юли 27, 2014, 21:08:59 pm »
Прекрасна новина, hope-love, голяма изненада  :D!
Желая ви здраве и много, много радост  :D,
на теб - бързо възстановяване!!!  :D

*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #203 -: Юли 27, 2014, 21:09:44 pm »
Вече имаме и темичка, всички натам  :wink:
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #204 -: Юли 27, 2014, 23:45:15 pm »
Започва пак да вали родилен дъжд  :lol:
Лили, ти да не си решила всички да ни чакаш? Девойката май се чувства прекрасно в коремчето ти, разхождайки се по баирите.

Алекс, и аз съм на 9-ти август на преглед. Ти в Надежда ли ще ходиш или другаде? Аз съм при д-р Михова за ФМ.
Иначе си ходя всяка седмица да наблюдаваме шийката, която за сега се държи прекрасно, въпреки натоварванията, които и спретнах тая седмица - основно почистване на апартамента  :wink:


Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #205 -: Юли 28, 2014, 09:38:21 am »
Честити ти 5 бебенца, Лили. Сигурно сте много сладка гледка, бременна Лили с новородени котенца :). Наслаждавай се на последните дни на бременността си. Пожелавам ти супер леко, прекрасно раждане на малката принцеса :).
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 09:50:52 am от dara ivanova »


[161551.gif[/img][/url]
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #206 -: Юли 28, 2014, 09:44:02 am »
Mgstra,не ходя вече в Надежда,не ми харесва всеки път да ме преглежда различен доктор,ходя при д-р Славкова във Вита на консултации,а ФМ ми я прави във Фемина,тя работи и на двете места...браво,че нямаш проблем с шийката :)
Сега чакаме да ни изненада Лили тези дни :lol:
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #207 -: Юли 28, 2014, 11:11:10 am »
Hope, браво на теб! Лили чакаме добрите новини. Всичко ще бъде наред, ти си толкова положително настроена, че просто няма друг начин.

Момичета, аз съм много несериозна напоследък с писането, но толкова работа ми се е събрала, че едвам издържам да не заспя в метрото на път за вкъщи вечер. Иначе мина първата фетална морфология, децата са добре, растат си, създадоха емоции и на татко си, че той не ги беше виждал от 8-ма седмица. Имаме си потвърдени полове - момче и момиче. Аз още не ги усещам, ама като ви чета, по-добре по-късно да започнем с тези емоции, че като са двойни, не знам как ще бъде.   

Успех на всички, а за Лили - силно стиснати палци и мноооого положителни мисли!
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #208 -: Юли 28, 2014, 12:15:17 pm »
Хоуп да са ти живи и здрави момчетата и много да те радват, Дани всичко ще се нареди и ще имаш своето чудо.
Момичета и ние сме на тема секс, при мен заради хиперстимулацията казаха да не пробваме, че ще ме боли доста. Сега яйчниците са намалели, ама Владимиров каза ако правим нещо да е умната и двамата само се гледаме като котараци, а за моето сънуване няма да казвам, направо се побърквам :)
След две седмици сме на лекар пак, тъкмо ще е 12 седмица и пак ще питаме. Иначе как точно и по колко хапвате на гладно от сусамения тахан? Целувам ви всички и ви гушкам силно :)


Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #209 -: Юли 28, 2014, 12:55:03 pm »
И друго исках да попитам, на 12 седмица ще ми правят биохимичен скрининг и не исках да ми кажете как да се подготвя за него?Благодаря ви


Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #210 -: Юли 28, 2014, 13:45:16 pm »
Божинова,няма подготовка за скрининга не е нужно да си гладна или жадна,просто ти вземат кръв,не го мисли толкоз...а,бе като толкова ви се прави секс правете,дето само ще го мислиш по-добре действай,а Владимиров ти е казал умната,за да сте по-внимателни,а не толкова диви и буйни :lol: ние от пусти страх да не би нещо да стане не правим и първият път бяхме така...просто го правим без проникване таткото умира от ужас да не ми стане нещо...мъже иди им обясни,че няма проблем  :lol: взех да го майтапя,че ще си намеря някой,а той-кой ще те иска такава :lol:
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #211 -: Юли 28, 2014, 14:10:01 pm »
Ех мацки, много ви благодаря за пожеланията!!!  :bighug:
Само дето съвсем погрешно си мислите че е в моя власт да кажа да една мадама кога да се роди. Колкото и да е тъжно, мъничето очевидно погрешка се е метнало на майка си, вместо на баща си.


И друго исках да попитам, на 12 седмица ще ми правят биохимичен скрининг и не исках да ми кажете как да се подготвя за него?Благодаря ви
Усмихвай се. Друго няма за подготовка - ще ти вземат малко кръв за бхс-то, а феталната ще ти донесе специални мигове.

Сусамов тахан хапвах на корем защото обичам, но иначе мисля беше по лъжичка на ден.
*

    Crystal

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #212 -: Юли 28, 2014, 14:13:10 pm »
Лили, надявам се следите тоновете на бебето. Стискам палци за леко и безпроблемно раждане!
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #213 -: Юли 28, 2014, 16:28:54 pm »
Crystal, тръснах се преди седмица в една поликлиника за тонове. Отделно, взех си уредче с което да ги измервам вкъщи (честно казано не се справям особено). Но утре ЖК-то ми вече трябва да се е прибрал и мисля да го изненадам сутринта. Дано ми обърне внимание и погледне внимателно нещата.
В болницата, която уж най-много ме спечели ме искат в Патология от първия ден на преносването, но май никак не ми се патологичества. Искам да си седя вкъщи с котаците с размер на мишки, да въртя лесни торти и да пия фреш в съседното био-мио-нещо.
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #214 -: Юли 28, 2014, 16:41:47 pm »
Лили,дано не ти се наложи наистина да ходиш в патологията :) при котенцата най-добре  :wink:
Май доста от нас имат котка :D и аз си имам ,но моята роди преди няколко години (три черни женски тризнаци)та сега е мой ред за близнаци :lol:
Аз днес бях при Док ,добре за бебетата-едното е с една седмица по-голямо,а другото малко по-малко.Каза,че са добре не питах дали е нормално това :?И тия дни мислим да се стягаме за София,то всичко в последния момент и ми е притеснено,но само да удържа бебетата ще се оправим някакси.Корема си ме стяга бая и особено от едната страна така изпъква 8O където е момченцето.Случвало ли ви се е направо като бабуна голяма.
*

    Crystal

Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #215 -: Юли 28, 2014, 17:12:09 pm »
Лили, шегата настрана, слушай докторите. Ако преносиш, е важно да си под непрекъснато лекарско наблюдение. Трябва да се следят води, тонове, кръвоток и т.н.  Много, много е важно това!
Аз не съм раждала естествено, но знам че ананасът, миенето на прозорци, качването на стълби помагат да започне раждането. Та ако искаш, пробвай  :D
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #216 -: Юли 28, 2014, 18:07:16 pm »
Аз пък съм раждала естествено и трябва да ти кажа,че качването на стълби няма да ти помогне :lol: то като не си тръгне раждането каквото и да правиш все тая :D преносих девойката 12 дни,бяха ме приели в патологията на майчин дом,но всяка сутрин ходех там към 7.30 минаваше визитацията,мериха ми тоновете,водите,разкритието и като виждаха,че няма да е днес ме пускаха да си ходя и така 12 дни,накрая док.реши да го предизвика,защото ми бяха намалели водите и това не помогна особено,но това е друга тема :lol: важното е да те следят всеки ден,всичко ще е наред Лили,то не остана много :)
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #217 -: Юли 29, 2014, 13:23:52 pm »
Здравейте и от мен! Ние тези дни бяхме заети с ремонта в нас и не ми е оставало време да пиша.
Хоуп - честитоо!!! Да са ти живи и здрави!
Лили, гледам, че терминът ти попринцип е днес - миии, то до утре си има почти цял ден ;) Стискам ти палци за леко раждане! И да са ти живи и здрави котенцата!
Аз тези дни имам ужасни проблеми с гаденето. Денонощно ми се повръща, снощи повръщах за сефте, но общо взето не мога да разгранича сутрешното от ежедневното гадене :(  Нищо не ми се яде, чопля по малко, всичко ми мирише, накрая все ми е лошо. Поне болките ниско долу намаляха, но аз все още не съм спряла Но-шпа-то, та може и от това да е.
Аз трябва да ходя на скрининг към края на август и съм в леко чудене дали да ходя на 4Д при Марков ( една приятелка ми препоръча така да направя) и тогава да отида само за БХС в Майчин дом, или да чакам за 4Д ФМ към 20г.с., а сега да си отида на УЗ и БХС в Майчин дом? Какво бихте ме посъветвали?
Отделно ми се счупи един зъб и тука цяла седмица ходих да ми го правят, остава ми само едно полиране в четвъртък, че ми прилоша предния път и доктора не ми полира чупнатото крайче, та сега ми дращи.
Уф, наоплаквах се пак, но в крайна сметка само бебоците да са живи и здрави, да си ги износим и родим, другото са бели кахъри... :) Усмивки от мен!

*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #218 -: Юли 29, 2014, 14:14:00 pm »
Здравейте на всички,

Лили, бързо да се отчетеш как си ;)
beb4o_me4o, лично според мен няма смисъл да ходиш на 4Д за БХС-то, но не знам в МД кой точно ги мери тези неща - все пак да е добър...

Аз тази сутрин ходих на ФМ. Бебето изобщо не беше дружелюбно, в общи линии голяма мъка падна и не можахме да извадим снимка на личицето :( При един опит излезна едно намръщено и размазано. Това по темата за кефа на мама и тати... Иначе всичко си му е на място и наред. Странното е, че от началото на бременността все го мерят едричък, а днес тамън два пъти го мериха по всички мерки и излезна по-фин младеж  :? Видях я, че доста добре го измери, та се съмнявам да е заради позата нещо, ама май ще ходим пак към 32 седмица усещам... 1100гр според вас как е за 28 седмица? И пъпната връв не се видя къде се е хванала (надявахме се да се е изтеглила нагоре, че моята нали не е на плацентата, а на ципите...) Абе въобще младежът не беше на кеф - а моят мъж не вярва като му обяснявам, че само ме нервира и затова и бебето така....
Иначе изненадата беше, че измериха близо 3см шийка 8O, та вече съвсем се сбъгясах кое как - та това си е направо супер за този срок?!
Може да ви се стори странно, ама започвам да си мисля, че по-добре да нямаше толкова технологии и да си живеех в блажено невежество, щото сега само се обърквам  :?
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #219 -: Юли 29, 2014, 16:59:23 pm »
Бебчо_мечо и аз бих те посъветвала да отидеш при някой специалист за ФМ аз ходя във Фемина,след прегледа те ми взеха кръв за БХС и те го изпратиха в майчин дом и като стана готов резултата ти насрочват консултация с генетик
Моусит,радвам се,че бебчо е добре и с шийката всичко е наред...не мисля,че бебчо е малък имай предвид,че от тук до края и ти и той ще качвате стремглаво кг.  :lol:
Лили къде се губиш днес? :D