0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тема на бременните № 92
« -: Юли 14, 2014, 01:00:51 am »
Момичета, пускам ви нова тема с най-добри чувства и пожелания за всяка една от вас. Ще ми се да ви "повлека крак" - за толкова лека и щастлива бременност и толкова хубаво раждане като моите. За изживяванията говоря - не за детайлите. А детайлите - дано са такива, каквито всяка от вас си е мечтала. Не пожелавам кротки и "послушни" бебета (тази дума спрямо деца я забравете направо). Пожелавам жизнени, здрави и щастливи деца на всички ви, а на вас сили и нерви да им се радвате!

Та...леки бременности, успешни раждания, много усмивки и само хубави новини да четем тук всички!

Линк към предишната тема: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50381.0
« Последна редакция: Юли 14, 2014, 01:13:11 am от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #1 -: Юли 14, 2014, 06:34:07 am »
С удоволствие се намествам на редичката за диви бебета и послушни майки  :D
Пожелавам на всички тук прекрасни моменти и много безметежни месеци! Но дори и да повръщате или да се налага понякога да лежите - не се притеснявайте! Щом родим бебетата всичко се връща - ще им сменяме гащите два пъти по-често от необходимото, ще ги мажем с пюрета навсякъде като задължително ще качваме снимките в Инет и няма да им даваме да бъркат в контакта! Ще има да гледат филма 'Отмъщението на майките за неразположенията по време на бременност'!... Но! Дотогава ще си ги обичкаме, ще им говорим нежно и ще се разплакваме от умиление при всеки техен ритник или помахване от екрана на ехографа... Нали?
Успех!  :bighug:
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #2 -: Юли 14, 2014, 07:31:20 am »
Чакай да се набутам и аз барабар Петко с мъжете :lol:
Лили ако си права и колкото и да ми е лошо ще си го изтърпя,само бебо да е добре  :bighug:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #3 -: Юли 14, 2014, 08:36:16 am »
Айде и аз да ви пожелая бременност като моята. Лека, безпроблемна и много, много щастлива!
Дани86, всичко си струва. Заради ритничетата, и помахването с ръчичка, и първата усмивка (аз видях такава още на ехографа). А после ..... после е незаменимо. Първата осъзната усмивка, когато усещаш, че малкото човече те разпознава. Първото „мамо“. Първите протегнати към теб конкретно ръчички. И забравяш всички неудобни моменти, защото минаваш от категорията „бременна“, в най-високата категория - „мама“.
Леки оставащи дни и леко раждане на всички!
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #4 -: Юли 14, 2014, 08:41:51 am »
Честита нова темичка!
Лека бременност и раждане и пухкави бебоци на края на всички бъдещи мамчета.
Не съм от активните коремчета,но си ви следя постоянно.Аз този сутрин съм станала с дупето на горе  :oops: , както каза моя мъж.А сега ще трябва да се приготвям за работа.Имам едно питане-дали мога да си мажа краката с някакъв крем против оток.Мой те по принцип си отичат от жегите ,но имам чувството че сега е още повече.С каката бяха още по зле но тогава бях в последните месеци на бременността по това време.Според  док. е още рано отоците да са от бременността,но забравих да я питам дали мога да използвам някакъв крем за облекчаване на положението.

*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #5 -: Юли 14, 2014, 09:03:54 am »
Лека бременност момичета, здрави и пухкави бебета на финал  :P.
Вчера ме изписаха, а бебето остана в болницата. Не е достигнала килограми, иначе се храни добре, опита се да суче но не и стигат силите.
Относно инжекциите за дробовете, слагаха ги три дни по ред и имат действие след това 7 дни. Благодарение на тях Мария изплака силно, диша сама и се справя добре.
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #6 -: Юли 14, 2014, 09:34:39 am »
Ех,момичета така ме разчувствахте............рев рев не мога да се запра :lol: :lol: :lol:Бременни четат тук :balk_602: :lol:

Цопвам се с най-голямо удовоствие в Новата темичка  :DНека да ни е на късмет и много лека и невероятно щастлива бременност на всички :balk_81:
Момичета,много помагате Благодаря ви от сърце :youwoman: :grouphug:
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #7 -: Юли 14, 2014, 09:59:21 am »
Стоека, ако имаш възможност изцеждай кърма и носи в болницата (дано позволяват). Тук в 'Майчин дом' мисля че силно го препоръчват за малките човечета. Има национални консултантски телефони за проблеми с кърменето, ако е нужно. Пожелавам час по-скоро да се приберете всички вкъщи!  :bighug:  Ако имаш нужда свържи се с различните организации за недоносени дечица - те помагат в различни направления. Успех!
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #8 -: Юли 14, 2014, 10:52:57 am »
Pesheck знам чувството и колко е несравнимо,веднъж вече го изпитах.Но не съм имала нито симптомите,нито проблемите,които имам сега  :( а че ще се оправим е ясно,ако бебо се е метнал поне на половината на мене,ще се оправим бързо бързо  :wink:
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #9 -: Юли 14, 2014, 11:15:38 am »
Не позволяват да се носи кърма, а и аз все още няма. Пробвам с топли компреси, с помпа, но нищо.  След силен стрес и 10 дни в болница, снощи викахме лекар да ми сложат инжекция за успокоение.
За това трябва да сте спокойни, позитивни и да се готвите за срещата с бебето. Слушайте Лили и няма да сгрешите. Аз изкарах бременността си в нерви, притеснения и накрая и това, шийката не беше скъсена, без контракции
Околоплодни води в норма, само лоши записи на тонове. Лекарите реагираха адекватно, екипът беше от 10 човека.
Затова наслаждавайте се на всеки миг от бременността и при най-малката болка се консултирайте с лекаря си. Аз бях цяла седмица с болки и мъжът ми отказваше да отидем до Бургас на лекар, защото съм си търсила повод за преглед.
Леко раждане и нека темата се напълни с много бебета.
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #10 -: Юли 14, 2014, 11:16:25 am »
Забравих да споделя,ходил на лекър за кашлицата,оказа се доста по-сериозно,имам гнойни налепи по цялото гърло и ми предписа Биопарокс.Сега ще чакаме да намалее.
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #11 -: Юли 14, 2014, 11:21:31 am »
Стоека мила,
Мария е добре,все пак с е наше бебе,силна е и ще се оправи,напълно съм убедена в това.Пък и най-лошото вече е минало.Остави вече притесненията на нас,които още сме в началото или вече чакаме края  :D
Отпусни се,скоро ще прибереш и принцесата,радвай се че всичко е  минало сполучливо и няма излишни сътресения.Всичко ще е наред  :bighug:
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #12 -: Юли 14, 2014, 11:22:18 am »
Стоека,радвам се,че пишеш и сте добре.Използвай времето в къщи без бебка да се възтановиш от раждането и да починеш.Похапвай добре,спи много.Е,.и шетня ще има,това ми е ясно,но се ограничи с най-,неотложното-да приготвиш и подредиш всичко за посрещане на принцесата.
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #13 -: Юли 14, 2014, 11:29:50 am »
Пешек,много ми хареса това,което пишеш -за най-високата категория "мама".Точно така се чувствах с първото си дете-толкова горда и надута, важна,удовлетворена и щастлива.По друг повод не съм се усещала така,Надявам се сегада се повтори.
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #14 -: Юли 14, 2014, 12:30:55 pm »
Момичета, наслаждавайте се на бременността си.
Аз вече наистина забравих какво е да си бременна. Все едно никога не съм била. Мъжът ми и той се шегува: "А, ама ти бременна ли беше? Въобще не си спомням. Откъде дойде наистина бебето?"  :lol:

А на наближилите мамчета (Лили и Хоупче) желая едно спокойно раждане като по учебник и едни здрави бебчета.  :P

Стоека, и моята кърма тръгна по-късно. Продължавай да пробваш да изцеждаш.
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #15 -: Юли 14, 2014, 12:52:57 pm »
Дано всички сме с леки и безпроблемни и всичко да е наред  :youwoman: :bighug: :ballons: :grouphug2:


*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #16 -: Юли 14, 2014, 12:53:53 pm »
Ех Стоека, не подвеждай хората така да ме слушат!  :bighug:
И все пак ще си го принтна това и ще го закача над леглото от страната на половинката - да ляга и става с това наставление!  :D А теб ще почерпя, разбира се!  8)
Аз се извинявам, но направо ми изхвръкна от главата за окситоцинчето - това сложихте, нали? Помага, ще видиш!
Свържи се с организациите за които ти писах по-горе - там са хора, които имат опит в нещата пред които минавате и могат да ти дадат много спокойствие, увереност и сигурност! Не си сама, ние сме с теб, но има и хора 'в твоите обувки' - говори с тях и не се опитвай да се бориш сама. Силно те прегръщам!!!
*
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #17 -: Юли 14, 2014, 13:05:43 pm »
Исках също да ти кажа, че не сте никак мънички и скоро ще сте си вкъщи, обаче ми изгоря олиото на котлона (пу-пу, ГОТВЯ!  :oops: ). Колко грамчета сте днес?
Дани, чакаме те с хубави новинки по-късно!
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #18 -: Юли 14, 2014, 13:10:14 pm »
Записвам се и аз в новата ни тема,да се напълни с много здрави и сладки бебчета,а на нас спокойна бременост и успешен финал  :)
Стоека,нищо,че бебка е още в болница,важното е,че всичко лошо мина и остана зад гърба ви,сега ви очакват само радостни и щастливи мигове,използвай времето да си почиваш докато си сама,че това ще ти остане после ще видиш  :lol: но пък това са най-хубавите моменти от живота ти,колкото и трудно да ми е било да я отглеждам сама без баби наоколо си заслужава всеки миг,няма нищо по-хубаво от това в живота  :)
Дани,чакаме да пишеш какво е казал док на прегледа
Моусит,как си днес?
Re: Тема на бременните № 92
« Отговор #19 -: Юли 14, 2014, 13:25:57 pm »
Идвам в новата тема и дано тя е пълна с много хубави емоции и да нямаме никакви притеснения! Да се родят много здрави бебета, да се запишат нови мами и всички тук да преживеем една спокойна и щастлива бременност с прекрасен финал  :babyflips: :babyflips:
Днес всички ми звучите много радостно и атмосфертата тук е страхотна!
Стоека, още броени дни и ще си дойде вкъщи малкото чудо! Най-хубавото ви предстои  :D
Лили и хоуп, сега чакаме вас и вашите мъници!
А по повод гордостта - аз още от сега се чувствам толкова важна с малкия ми корем (като след преяждане  :D), но си представям като се роди бебчо!
Пожелавам прекрасен прохладен ден на всички! Аз отивам на ФМ и БХС. Не съм виждала бебето от три седмици и нямам търпение  :cross: