м-и, mimi26 -" разходих" се до Рецептурника- там Щолен няма -така че  давайте рецептата -вие сте  виновни сега да искам да правя !
47 Smiles,  освен предварително киснене в оцет,  щом е див  -не знам има ли друга обработка и дали и тази е наложителна.
Иначе готвих преди дни :
Заек капама
Слагаш в голям глинен гювеч  целия заек .Нарязани на едро картофи, моркови , лук , чушка , аз слагам небелени цели скилидки чесън 1-2 глави .Може и гъби-аз не обичам много . Въобще каквито зеленчуци са ви по вкуса-дори  и зелен фасул, бамя подхождат  -аз слагам всичко сурово .Добавям подправки -зърна бахар , дафинов , лист , малко домати или доматено пюре, вино и  водичка ,  и задушаване за няколко часа във фурната.Става божествен вкус и аромат .Ако накрая   соса е воднист    и обичате по -плътен , може да  се закаши с  1-2 с.л. брашно и да се  върне за  малко във фурната - гювеча е загрял достатъчно . При липса на гювеч може и в тава под фолио , но в гювеча ароматите , а бавното задушаване, ммммм....