0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Знае ли някой за колко време излиза резултата от разширената биопсия?
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."



*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Здравейте! Искам да попитам настъпва ли промяна в цикъла след биопсията? Точно 12 дни след нея си ми дойде цикъла, но е слаб като за първи ден, а трябваше да си запиша час за проследяване за дълъг протокол....То си ми е от сутринта и си го броя за първи ден, но е доста по-слабо от обикновено...Да не стане сега някакво объркване....
Та затова питам - дали при вас наблюдавахте по-различно кървене в резултат на биопсията?


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
И аз се интересувам дали се получава промяна, понеже и при мен цикъла е по-оскъден, а и подранил. Дали е провокирано от биопсията?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

    naskomimi

  • ****
  • 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
На мен днес вече ми е обилен, така както трябва да е, но все пак...Ще е хубаво някой ако има информация да даде, тъй като никъде в нета не се среща дали настъпва промяна в цикъла след биопсия и да знаем какво да очакваме.


"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
При мен също мц подрани и е много осъден. Но пък аз имам проблем с тънка лигавица и си го обяснявам с това.
*
Да побутна малко темичката. Момичета има ли някоя от вас скоро да са и правили биопсийка? :) Интересува ме актуална цена в Надежда,на кой ден след ову се правеше?
*

    sunita_30

  • **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
Биопсията се прави след овулация,на 5 ден като първия ден на овулация е нулев.имунологичната цената е 265лв.микробиологична 80 лв,има и разширена ,но не знам цената.
     Имунологичната е 200 лв., за имплантационен потенциал - 165 лв. без хормони, отделно хормони мисля, че 35 лв. и микробиологична 80. Това са от края на януари не знам дали са актуални.
*
Здравейте! Получих SMS от доки за резултата от биопсията,трябва да слагаме лекарство и контролна биопсия след нея,но не пишат на кой ден от МЦ се слага лекарството. Моля ви помогнете ми! Сега на кой ден да отивам незнам? :?
Здравейте! Бихте ли ми казали колко време след биопсия е позволен половият контакт? 🙂
Цветинела можете да си правите секс след биопсията. Имам и аз един въпрос надявам се някоя минала през това да ми разясни. Правих имунологична ендометриална биопсия в Надежда. Когато отидох за коментар ми казаха че е 3 от 4 показателя за завишени и ще трябва лечение и повторна биопсия. Искам да попитам какво е това лекарство взимали кръв 2 пъти и после ? На кой ден се правят тези промивки и трябва ли да се пазим докато траят тези процедури? Благодаря предварително !