Повръщаме по всяко време , в различно количество и консистенция- и веднага след хранене като прясно мляко, и час след това ,и два часа ,и преди следващото хранене като пресечено мляко , и само като водичка връща и водичка с парченца пресечено мляко.
Случвало се е да ми повърне 7-8 пъти в периода между две хранения. Повръща и на фонтани и само като че все едно се изплюва и след оригване също. Какво ли не опитвах и прав да го държа , и матрака повдигах и всичко , което съм намерила във форума- ноо няма резултат. Аз за това и настоях да ми се предпише нещо, понеже си мисля , че ако беше само преяждане ще повърне да речем веднъж, а не 8 пъти за 3 часа. Сега с тоя Вомитусхил е мъничко по-добре т.е не повръща по 40 пъти на ден , а само по 10-15 пъти и забелязах, че от както ги пие тези капки повръща повече водичка , отколкото мляко, но все пак повръща. Щяхме да пробваме мотилиум сироп- оказа се ,че у нас не се внася. Имам познати в Германия и ги помолих да попитат, та там имало капки мотилиум, които ,обаче, не били за бебета , а за 12 годишни деца и така ще се мъчим с "подръчни" средства.Само да уточня, мотилиум на прах не бил за нас каза педиатърката, понеже той бил за друг вид рефлукси. Другата седмица ще ходя да я питам да почвам ли тоя НАН, че ми се струва най-безобиден на фона на другите алтернативи. Вие как мислите м-и