0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблем
« -: Юни 11, 2013, 08:34:47 am »
Пуснал съм един пост със същия въпрос на още 1 място, но никой не ме отразява там и за това реших директно тук !!! Извинявам се ако темата ми не е уместна за раздела ... 
Имам няколко конкретни въпроса и искам конкретни отговори ако може 
 Имам кондиломи ... лекувах ги с някакво лекарство изписано от кожен лекър. Трябваше да изгорят и да паднат, обаче номера не се получи  Имам ги от около 2 години и малко повече ... мой приятел ги е имал също, но са му го изгорили с лазер и е бил в напреднал стадий!!! Аз съм от 1 година в Германия и нямам нужните познания, за да отида на лекър тук и поради тази причина чакам да дойде август, за да се прибера да се лекувам някак ...
 Въпроса ми е как и къде мога да ги излекувам, колко пари ще ми струва, колко време трябва да стоя из болниците ...?!?!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Проблем
« Отговор #1 -: Юни 11, 2013, 11:57:52 am »
Здравей!

Пуснал си поста на правилното място - в темата за въпроси към медицинския консултант.
Бъди сигурен, че ще получиш отговор. Но може да се наложи да почакаш. Пуснал си въпроса си снощи в 22:30 и днес в 08:30 вече си недоволен, че никой не те е "отразил" там. Трябва да знаеш, че медицинският консултант тук не е на разположение 24 часа в денонощието, а отговаря доброволно и безплатно в свободното си време.

Имай търпение. Много малко мъже пишат тук и въпросът ти не е свързан конкретно със стерилитета, така че може да няма друг човек с опит по твоя проблем.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!