0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #120 -: Октомври 28, 2012, 20:30:09 pm »
Идиотка нещастна! Идея няма какво става в детската душа!

Плувам от малка и Ники ми е наследил тази любов. Но ако откаже да влезе в басейн, никога няма да го карам!

Навремето 3 пъти опитаха шоково да ме лекуват от страха от паяци, като ме гониха с един. Последния път колабирах, бях на 13 и до там бяха опитите. Що не се намери съсед като Джама тогава, още си спомням този ужас?
И забележете, само тя е реагирала на тази ненормалница, а другата майка е казала, че бие детето на голо! И боя ще продължава дотогава, докато то не се съгласи да плува, всеки път и у дома, не се съмнявайте!

Джаме, а аз един въпрос. Не е ли редно децата да влизат в басейна с майка си или някой родител? Предполагам повечето ги е страх/
[/url][/url]
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #121 -: Октомври 28, 2012, 21:57:38 pm »
Вени, те децата са между 6 и 8 годишни. не ги беше страх. аз първо се убедих, че детето само пожела да се учи да плува и тогава отидохме.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #122 -: Октомври 28, 2012, 22:18:50 pm »
джам, все си мисля, че никоя от нас няма да стигне дотам.
Защо го тормози с плуването? Има толкова други спортове.

Сега да не кажете, че и аз съм от амбициозните, ама го водя на ранно музикално обучение. В градината имат по един час седмично и ние ходим на още толкова. Една какичка пее, танцува, показва им различни инструменти, дава им да ги пипнат, да се опитат да произведат някакъв звук на тях. Всичко е под формата на игра и децата проявяват интерес. Сигурно ако с мъжа ми не свирехме на нещо, нямаше и него да го запишем. Вкъщи са му интересни нашите инструменти и го оставяме да пипне и да се опита да посвири. Не искам да става музикант, а просто за обща култура. Мисля си, че ако майка ми не беше настоявала да продължа, щях да се откажа още през пубертета. Същото твърди и мъжът ми за себе си. Той все още свири в оркестър за любители, а аз ходя на уроци и свиря по малко за себе си.  :)

Боби, от само себе си.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #123 -: Октомври 28, 2012, 22:42:40 pm »
блу, и аз бих го записала на такова нещо, ако имаше тук. мисля, че трябва да отворим възможно най-много прозорци пред детето и да го оставим да реши през кои от тях иска да погледне. ние просто да му покажем, че ги има....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #124 -: Октомври 28, 2012, 22:45:00 pm »
момичета, както джам е писала на теория, писане и в главите ни всичко ни е ясно, но аз до сега мога да заявя с чиста съвест, че не съм видяла такова дете - добре възпитано, добро, не агресивно ако щете. Мога много примери да дам, на приятели, които са прекрасни хора, възпитават уш добре децата си, а в същото време виждаш една малка/ък лиглю/а с ехидна усмивчица, правейки всевъзможни глупости. Така че, мисля е безмислено да си чешем езиците отново на тази тема, безкрайна и неприложима е :wink: :P
Съгласна съм. На теория лесно, на практика се получава много рядко.

jam, аз бих отишла в съблекалнята и направо бих и предложила два валериана и моментално посещение при психиатър!
Като не иска да плува ще пее или танцува, ще рита футбол, егати.
Да му даваш кураж и сила да се бори и да успее в нещо, например да се научи да плува ОК. Ама да изпитва ужас от вода и да го топиш насила, просто...
На мен например ми става лошо от височини. Сега си представям някой да ме шамаросва здраво, защото не искам да скоча с бънджи например. И да ме бие, докато все пак взема та скоча. Това е здраво мачкане. Признавам и моята девойка е отнасяла шамаре по дупето и на мен ми е причернявало, и аз съм си изпускала здраво нервите, дет се вика всички сме хора, ама...
И в зимния дворец имаше подобна гледка веднъж, една мама опердаши един ревящ кандидат фигурист. Слава богу не я видях повече. Ми не искаше и не искаше да се пързаля детето. Падна, заболя го, студено му беше, точка. То не бяха викове по момчето дето го учеше, не бяха заповеди каво точно да му казва и как точно да го учи. Накрая мъжа и излезе, защото умря от срам, а въпросната се фръцна с ревящото дере и установи, че и от нейният син нищо не става и от младежина дет го учи също. Много грозно. Седнах да и обяснявам, че в началото на децата и е много трудно, минават през различни етапи. Например аз се надбягвах първите дни с девойката Моника, кой ли пръв ще стигне до някъде. След това се качвах и аз с нея да се уча, беше удоволствие и за двете ни да се мъчим по пързалката. После и баба и (майка ми) се качи с нея и падна по гръб. Беше синя две седмици. Изобщо, за да задържиш вниманието на детето и да го насърчиш има и други методи освен шамари. Таз девойка можеше да поплува с него например... или да го запише на футбол, щом държи нещо да прави. А със съскането, аз също и съскам на Моника, защото понякога мнооого прекалява. И си признавам, че последните 3 седмици просто ме разби. То не беше рев от лягане до събуждане, не беше тръшкане. Не иска да ходи на градина, не иска да спи. Седи час в тоалетната и не ще да излиза и да ляга в градината. Наказвах я, купува с пари от касичката тоалетна хартия, защото си играела с нея и госпожата и се карала. Изобщо... Обаче не прокопса да спести ден градина. Единя понеделник буквално ме докара до лудост. Хвана ме за крака и 30 минути не ме пусна. Родители и госпожи и обясняваха, че е 4 група. Ц. Викам да викна лелята да те тегли по пътеката като бебетата, докато ти се премяташ? Е закъснях, направо ми се ревеше. А тя спомена, че иска на плуване в градината, но ей така по между другото. Аз реших, че басейнчето е малко и няма да и е интересно. Ходи на кънки, на английски. Ще и е в повечко и плуване. Та след 3 седмици нещастен живот и инат, девойката онзи ден изплю камъчето. Инатела се, защото всички ходели на плуване, само тя и още едно дете не. И затова не щяла на градина  8O. Направо, честно ви казвам... Това на 6. А на 16? Изобщо, толкова ли е трудно да каже, мамо всички ходят, искам и аз. Ама я било страх пък да не я отпиша от кънки или английски, щото съм искала да си почива. И си трае и върви на инат и нарочно дразни.. Записах я на плуване, сега чака с нетърпение утре да отиде на градина. Чесно, понякога просто незнам какво да направя и много искам доброто ми дете да се върне и този период да отмине.

Та Стеф, ангелчета има само на небето. Нашите са си съвсем обикновенни деца. като ракива въртят номера, хитруват, инатят се и т.н. На мен например ми казват какво девойката си позволява зад гърба ми. Лоши думички, биричка. Редовно обяснява на баща си, че ще си сменява родителите, щото не я пускат да си ходи сама на горе на долу, пък всичките съседчета ходят сами. Младежа до нас редовно я вика да карат колело из квартала. Като му заобяснява, че мама не я пуска, той и се подиграва и я насърчава да не ме слуша. Не съм му правила забележки, но на нея милиони пъти обяснявам, че не трябва да се поддава.
Спирам да пиша, тежи ми напоследък тая работа а и умората си казва думата. Почивка в друг живот.
Здраве и усмивки желая.
Лисе, радвам се, че Никол е добре.
« Последна редакция: Октомври 28, 2012, 22:52:10 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #125 -: Октомври 29, 2012, 07:07:38 am »
midge, Много Благодаря, сега виждам , ще потърсим!

Джам, видяното от теб е потресващо и грозно!
Жалко е, че се случва- безсилието и болната амбиция ражда насилие,
както и последователи от жертвите му!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Re: Топла октомврийска седмица - 22.10 - 28.10
« Отговор #126 -: Октомври 29, 2012, 08:06:30 am »
Тази си е чиста проба идиотка. :( И във връзка със споделеното от Джам, ако стана свидетел на нещо подобно - на кого трябва да сигнализирам и кой би реагирал най-бързо при такъв случай?
Аз още не мога да облека в думи това, което чувствам и си представям. Направо да обезумееш. Подкарвам я тая без да ми мигне окото! Нещастна женица! :x