0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #20 -: Август 05, 2014, 13:52:44 pm »
Catcat, мисля, че замените на часове не са позволени. Доколкото знам трябва да се обадиш в клиниката и от там ще го преразпределят.

Re: Моето първо инвитро
« Отговор #21 -: Август 05, 2014, 23:16:43 pm »
Catcat, благодаря за предложението. Ще се радвам да се възползвам от часа ти при доктор Стаменов-в крайна сметка второ мнение не е излишно, така че ако позволят от клиниката съм съгласна.
Много много ти благодаря!!! :wink:
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #22 -: Август 06, 2014, 09:03:45 am »
Maria_Maria и от мен имаш стиснати палци  :P
Ще видиш, че ще успееш. Аз също съм с ендометриоза. При мъжа ми също имаше занижени показатели, които се подобриха с времето. С помощта на форума и докторите успяхме  :P

Catcat, мисля, че замените на часове не са позволени. Доколкото знам трябва да се обадиш в клиниката и от там ще го преразпределят.
Да, за съжаление, замените на часовете не са позволени. Аз бях пробвала да взема часа на друго момиче, което беше забременяло междувременно, но не ми позволиха.
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #23 -: Август 06, 2014, 18:28:51 pm »
47 Smiles, благодаря ти за окуражителните думи!
За часа не съжалявам- аз вече реших, че ще продължа при доктор Семерджиева в Малинов. За мен е добър специалист, запозната съм вече с процедурите, а и те с моя случай. Може да променят протокола, може да направим още изследвания, за да видим дали няма нещо имунолигично и така с усилия и надежда, вярвам, че ще успеем. :wink:
*
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #24 -: Август 06, 2014, 23:00:18 pm »
Maria_Maria,

На твое място и аз бих взела същото решение. Няма клиника със 100% успеваемост, важното е да не се отказваш и да сте последователни. От познати съм чувала доста добри отзиви за клиниката и за д-р Семерджиева в частност, т.ч. при всички случаи не се съмнявай в това си решение - важното е ти да вярваш и да си спокойна :)

Успех ти желая на есен с песен  :bighug:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #25 -: Август 07, 2014, 08:26:14 am »
Maria_Maria,имаш и моите стиснати палци. И аз мисля, че решението ти да останеш в същата клиника е правилно на този етап. Наистина трудно се получава от първия път. Дано вторият е успешният.
Сега си почини до септември, отпуснете се, забавлявайте се (доколкото можете), изобщо зареди се с положителни емоции. И „наесен с песен“ :wink:
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #26 -: Август 07, 2014, 18:05:23 pm »
Благодаря ви, момичета! Прекрасни сте всички. Пожелавам на всяка една от вас, която носи като моята мечта в сърцето си успех! Вярвам, че един ден всяка от нас ще открие своето сбъднато чудо! :wink:
Re: Моето първо инвитро
« Отговор #27 -: Август 10, 2014, 22:35:00 pm »
Мария, имам 4 загубени бременности, 4 стимулирани икси опита и един замразен трансфер, все неуспешни. На 38 съм. Не си и помислям да се отказвам. При това вече имам едно дете от предишен брак, да ми е жив и здрав. Да развяваш бялото знаме на 35, само след един опит, не-не-не-не, недей така :) Знам как боли, но е факт, че първият опит е опознавателен, понякога се стига до успех, но по-често има нужда от повече опити. Никакво шашкане, имаш едно 5 години истински добър репродуктивен период пред теб. Голяма част от момичетата забременяват в рамките на 3 опита. На някои им трябва повече от 3. Но медицината е толкова напреднала вече. Не се шашкай, възставнови се. И при следващия опит не се мъчи сама, а пиши тук. Аз лично ще те следя, да знаеш :) Ще успееш, без паника!