0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за помощ, една наша зачатска бъдеща мама бременна с близнаци Бамбоо търси обзаведен апартамент в София за около 2 месеца, последните месеци трябва да се наблюдава там при д-р Дяволов в МД и се налага да се мести от Варна в София.
През фирми не могат да намерят нищо, защото никой не дава нищо за толкова кратък срок:(, а времето напредва и след празниците трябва да се ориентират към София.
Дано да устиска до термина, от сърце й го пожелавам........но 2 месеца на хотел, предполагам представяте колко солено ще им излезе, ако не намерят никакъв друг вариант:(



да, наистина не може да се намери, когато на сестра ми се наложи ползва квартира със заплащане на нощувка, беше много близо до МД. Ще я помоля да се включи по-късно с повече инфо. Дано пази координатите на хазяина.
Успешен финал на Bamboo.
Много ти благодаря Силвия  :D, наистина ще им бъде от полза :wink:
*
На мен за всеки опит ми се налага да оставам в София около 17 дни. Винаги ходя на хостел Таити, там ако си платиш престой един месец, двойната стая ти струва 500лв.
С безплатен интернет и паркинг. Аз поне винаги съм била много доволна.
Писах на лични. Имам свободен апартамент, който давам дългосрочно под наем, но в момента не мога да се занимавам с агенции и огледи. Напълно обзаведен е и е на комуникативно място.
И преди съм писала, че съм склонна да го предоставям на момичета в процедури или други нуждаещи се от форума.
писах на лични  :D