0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аборт
« -: Октомври 15, 2012, 16:14:18 pm »
Здравейте , нова съм тук и не знам къде да пиша по въпроса  затова моля да ме извините ако съм в грешния раздел.
Имам отчайваща огромна нужда от спешни съвети
.На 41 съм но не съм се сблъсквала с подобен проблеми и не зная какво да правя.Накратко дъщеря мие на 19 години и от месеци живее с приятеля си  днес ми сервира новината ,че е бременна в 13 седмица.И категорично не иска детето .Не е имала  симптоми досега преди 3 дни  я заболял кореми отишла на лекар където разбрала ,че е бременна.И е категорична че деца не иска .Знам и й казах ,че е трябвало да мисли като е правила секс без предпазни мерки ама.. късно.. сега огромния проблем е ,че тя категорично  не иска това дете и е ходила в болница където са й отказали аборт под предлог, че било твърде късно и опасно и една лекарка в Тина Киркова й предложила да го направи с хапчета пък ако не стане после  кюртаж ама искала да подпише предварително някакви документи ,че е запозната с рисковете , че било опасно... т е  доколкото разбрах става въпрос за аборт на черно в самата болница .. Много са я наплашили ,че е опасно за живота й и тя не знае какво да прави . Дъщеря ми е много уплашена не знае какво да прави и знае само едно че не иска това дете .Аз също съм уплашена ако е толкова рискован аборта с кюртаж ..моля ви посъветвайте ме спешно какво да правим и към кого да се обърнем.Не мога да и дам съвет защото не съм правила аборт и нищо не разбирам и ме е страх за нея много .Поне ми обеща да не ходи никъде и да не подписва нищо докато не поразпитаме как стоят нещата ама времето лети затова моля ви отново за бързи съвети .Благодаря за вниманието.
*
Re: Аборт
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2012, 16:28:16 pm »
Госпожо объркали сте форума, ние тук се борим за деца, всеки ден, всяка наша мисъл е как да имаме дете, а не как да го махнем.Поста ви е меко казано обиждащ всяка една от нас.

Объркали сте форума, моля потърсете информация в някой друг форум!!!

Re: Аборт
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2012, 16:31:48 pm »
Уважаема госпожо,

Няколко неща:
1. Объркала сте форума. Тук се борим ЗА да имаме деца, а не ПРОТИВ тях!!!
2. Рискувате живота на дъщеря си. Аборт е разрешен законно до 12 г.с.!!!
3. Тина Киркова е за сигнал и разследване, щом като са ви предложили това.

Моля, обърнете се към истински практикуващ лекар, а не по форумите!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Re: Аборт
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2012, 16:33:16 pm »
Бих посъветвал да се радвате на щастието което ви е сполетяло съвсем изневиделица.

Колкото до простотиите от рода - "не можеш сега да си поживееш", "искам първо да направя кариера" и "комшиите ще ни мислят за цигани да разждаме на по 19 години" мога само да кажа че простотията ходи по хората и не трябва да и се обръща внимание.

Успех и бабата докато е млада да помага.