0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ето тук е пълния репортаж от нас за събитието.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1172&Itemid=31

Аз лично мисля, че това бе едно от най-успешните Ден на репродуктивното здраве. Предполагахме доста слаба активност от страна на посетителите, предвид малкото на брой предварително записани участници, но още от  съвсем самото начало на деня записаните двойки на място подминаха 80 и това доста ни изненада. Но координаторите се справиха отлично естествено :) Изключително вълнуващ ден, толкова много хора заедно да работят и да бъдат на точното място за да се справят с всичко. Много се гордея, че съм част от вас, момичета. Направихме един незабравим и надявам се полезен ден за семействата от Хасково. Цяло Хасково говореше за нас в събота. :) А на Пепка искам и тук да й кажа, че е невероятен организатор и истински герой! И последните месеци и особено последните дни, тя просто се стараеше да бъде навсякъде във всеки един момент и се справи брилянтно. Пепи  :bighug:
« Последна редакция: Юни 20, 2012, 00:12:10 am от cygnus »
Благодаря! Поздравления! Вижда се, че положения труд е огромен.
*
И аз да се отчета :)

Първо поздравления и поклон за Пепка, перфектна работа, просто нямам думи, беше се справила отлично с организацията.

Самия ден мина повече от добре, надхвърли всичките ми очаквания. Формата с беседите се оказа изключително сполучлив. Беше интересен на пациентите, хората се отпускаха и задаваха въпроси, за мен също бяха много полезни дискусиите и информацията която се обменяше. По мое мнение и за самите лекари участници в различните дискусии беше изключително интересно, защото се получи диалог и между самите тях, подаваха си реплики, обяснявяха, абе с две МНОГО ДОБРЕ :D

Пациенти имаше, над 100 човека, не беше див екшън като в Пловдив и Варна, всичко беше по график и спокойно, мисля че хората останаха доволни.

Като си тръгваха лекарите казаха, че се е получил страхотен ден, някои от тях които присъстваха за първи път казаха, че са очаровани, много добра организация, много приятелска атмосфера, разчупен формат и т.н.
Това е, аз съм удовлетворена.
Чувството е неповторимо, макар и веднъж годишно да бъдеш с любими приятели, истински приятели, ХОРА, и аз съм горда че ви познавам. 8)
 
 
 
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Както винаги, ДРЗ за мен беше едно страхотно и незабравимо изживяване! Въпреки мрачните прогнози денят се оказа изключително продуктивен, имаше много посетители, доста повече отколкото очаквахме, което беше страхотно, разбира се. Работните пчелички на Зачатие както всеки път бяха на ниво и не допуснаха нещо да помрачи този страхотен ден. За организацията мога да кажа само една дума - перфектна! Пепи, страшна си, душа, нямам думи :D
Формата с беседите се оказа много сполучлив, на хората им беше страшно интересно, жадно попиваха всяка дума, задаваха купища въпроси. Лекарите от своя страна отговаряха с удоволствие и нескрит ентусиазъм, получи се много добре.
Всеки път след ДРЗ съм все по-впечатлена и изумена какво прави и постига Зачатие, нямам думи, с които да изразя възхитата си от вас, момичета и момчета! За мен е чест и привилегия, че съм част от вас, благодаря ви!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Писмо от Десислава Атанасова Министър на здравеопазването по случай Деня на репродуктивното здраве в Хасково