0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Айде и ние в отбора на болните. Вчера си бяхме на село и спа малко, събуди се с Т и така до сутринта. Вдигне - дам нещо, свали, изкара няколко часа и пак. Мрънкането и киселеенето не ги броя изобщо. Снощи си легна с музата и гащити, че и чувала слагахме като заспа. Сутринта в 5,30 се размрънка и намуши при мен. Боли я нещо ама и тя не знае какво. Сега скача като дивак по спалнята, но не знам колко ще я държи свежото настроение.
Бързо оздравяване на всички!
*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
Ема, на една позната синът беше сътворил следната думичка - байколо. Та отне време докато разберат, че е колело :-).

А знаете ли какво означава "микинес"?  :lol:

Вчера решихме да купим на Тереза обувчици за прохождане. Влезнахме в магазина, харесахме модела, а мъжът ми попита продавачката: "Може ли да ни дадете 1-2 номера по - големи, че да изкарат лятото?"... Предложих му направо за първи клас да вземем  :lol:.
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 21:17:18 pm от elle22 »
*
Хахаха,Ел и твоят мъж като и моя.Той задава същите въпроси :D

*
абе точно за прохождане, айде да не й купува 2 номера по-големи :lol: :lol:

шегата на страна, но аз всеки сезон се заричам на Деси да й купувам поне с 1 номер по-големи обувки, че крака й расте като гъба, всеки сезон е с номер на горе. Е не мога, като дойде време и като премери, ми то не стига че й големи краката, ами и с по-големи обувки съвсем като с плавници е :lol:
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ох, това с езиците при нас е голям проблем.
Близнаците проговориха на 3 години и то на английски.
Жената, кояти ги гледаше от 2 години и половина, не им говореше на български, ние в къщи само роден език използваме, просто не знам как така стана. Сега се опитваме да наваксваме, като  ги занимаваме много. Има резултати и сме оптимисти .Но се получават големи бисери:
Обличат си банските и питат:
"Гащи он ор гащи офф"
При друга ситуация : "Антъни аз съм пръднал".
"Гив ме дъ кърпа" е един от първите бисери :lol:
Аз: "момчета трябва да говорим на български, защото като отидем в България, баба няма да ви разбира"
БоБи:" Български -не, английски -да"
и т.н

Много здраве на всички и целувки на дечицата

:):):):):):):) Еййй, как съм се смяла:))))))) Особено за гащите он и офф:)))))))))))))))))))))))

И ние сме болни от днес на обяд. Повръщане, разстройство, Дани много го боля глава цял слетобяд, добре, че д-р зНахариева ме светна какво да му дам на детето ама той пък и каза по телефона "бичичишам те". Предполагам Добри не знае все още:)
Утре мислехме да си ходим и до Шумен но отлагаме с няколко дни докато им
възстановим рядката смяна на памперси:)))))))))

Аз пък все по-голям номер обувки копувам на децата и все се тревожа, че ги мъча:)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
И ние сме болни от днес на обяд. Повръщане, разстройство, Дани много го боля глава цял слетобяд, добре, че д-р зНахариева ме светна какво да му дам на детето

я ни светни и нас, че досега главоболие не сме имали и изобщо не съм в час? освен панадол, не се сещам какво друго има за толкова малки деца.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И ние сме болни от днес на обяд. Повръщане, разстройство, Дани много го боля глава цял слетобяд, добре, че д-р зНахариева ме светна какво да му дам на детето

я ни светни и нас, че досега главоболие не сме имали и изобщо не съм в час? освен панадол, не се сещам какво друго има за толкова малки деца.

Ирина и аз се чудих 4 часа и го мъчих детето с разтривки (от, които го облекчаваше) и панадол, който не помогна. Стефка ми каза да дам Нурофен. 20 минути след Нурофена Дани бягаше из апартамента и се смееше сам:) Гледах...в срок си е лекарството:)
Шегата настрана но по едно време какво ли не си помислих като го гледах как само лежи, държи се за челцето или се удря по главата и ми казва, че го боли.
Нурофена в този случай ни помогна.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
На Мони панадол, ефералган е производни на парацетамола не и помагат особено. Нурофена и на нея и действа добре. По принцип главата я боли като я накарам да си събере играчките и ако тръгнем да излизаме и минава от бонбонче кит кат, което и казвам, че е хапче за глава. Това когато имам търпение да и играя игрите... Когато нямам просто нещото в което се спъна се качва за седмица върху гардероба и да ви кажа, откакто започнах да не се моля с часове и да не търпя коморомиси от сорта на: айде след 1 час, довечера, утре и т.н., все да се вижда чисто в нас. Иначе все настъпвам бебета и моливи и се моля с дни да ги събере или аз събирам тя след мен вади и мрънка, че не и редя играчките правилно. Така куклите не спят! 

Това с гащите го разказах на Мони и тя сега се обува и събува с он и оф като Боби и Антъни  :lol:
Сладурчета, ядосват ме и моето и други сладурчета, но без тях не мога  :) 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0