0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз също гледах въпросното предаване по Господари на ефира, може и ние да пробваме, но мисля първо е хубаво да направим нещо със собствени сили. Дори и да няма някаква задължителна стойност решението от една жалба към тази комисия, по-добре е все пак да я подадем.
Така при една среща с Господарите, ще стане ясно че и ние не стоим с кръстени ръце, а по някакъв начин си търсим правата, хем ако има отговор от Комисията и то бъде споменато в ефир, поне малко ще засегнем авторитета на въпросния вестник, и ще ни вземат на сериозно (надявам се).

А каква е ролята на СЕМ в такива случаи, рових в сайта им, но нищо конкретно не намерих, или тяхната дейност няма връзка с обидните квалификации в медийното пространство?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
СЕМ е съвет за електронни медии, тоест радио и телевизия, не вършат работа за момента.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

Съжалявам,че ще повторя думите си ...Всеки път си казвам,че от това по-надолу няма как да патнат ама те направо ме изумяваъ :x направо нямам думииии...Простотията нали знаете за съжаление не ходи в гората и по дърветата , а ходи по хората! Аз и по-рано ви го предложих и пак го предлагам - хайде да се организираме някак си и да пише една от нас от името на всички на господари на ефира и да ги помолим да връчат един скункс от "Яловите столичанки"...една "сериозна медия" публикувала такива унижаващи материали определено заслужава да бъде критикувана от още по-сериозна медия и от едно уважавано при това с висок рейтинг предаване...Ама много ми се иска тоя хорица да ги видя как се червят и как бягат по уличките от скунска...
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Браво! За пореден път доказваме, че Зачатие е фактор, влияещ на общественото мнение!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!