0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аминокиселини
« -: Юни 15, 2006, 23:18:04 pm »
Не зная къде да пусна тази тема, затова моля да бъда извинена, ако мястото и не е тук.
Мъжът ми няма проблеми със спермата, но сега сме в почивка от доктори и понеже той ходи на фитнес, е решил да пие някакви аминокиселини.
Притеснена съм, да не би тези аминокиселини да повлияват лошо качеството на спермата. Моля ако някой има информация по въпроса, да я сподели!
Благодаря!!!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Аминокиселини
« Отговор #1 -: Юни 16, 2006, 07:57:18 am »
Всяко нещо в умерени количества не вреди. Аз бих му препоръчала GH MAX- съдържа само полезни за плувците съставки като Аргинин, Л Карнитин и витамини от групата В в нормалните за усвояване дози. Нека все пак внимава в тази насока и да не вземе да залитне към някой по- специални съединения  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Аминокиселини
« Отговор #2 -: Юни 16, 2006, 10:18:50 am »
Цитат на: mini
Нека все пак внимава в тази насока и да не вземе да залитне към някой по- специални съединения  :lol:


Че тогава вече става наистина лошо  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!