0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, чета ви от много време, но чак сега се включвам с молба за помощ. Писах и в другата тема, но за съжаление не са много активни момичетата,а аз съм в стрес, забременяването не е икси или инвитро, но се надявам да помогнете с мнение :oops:
Миналата година имах мисед, кухо яйце, изчакахме до 9г.с и направихме кюретаж, не съм правила никакви изследвания, защото доки каза, че било нормално и се случвало често, та от тогава опитваме, миналия месец имах 6дневно закъснение и + тест, но 2дни след + теста ми дойде с адски болки, и сега съм бременна, но пуснах чхг, което расте, но не се удвоява, през 2 дни е пускано, първа стойност 71, втора 130, бях на преглед и се видя сак с размери 5,6 мм, не знам как се вижда при положене, че стойностите са малки, за това повторих прегледа при друг лекар и той също потвърди сак, но каза, че е рано за каквато и да било диагноза. Сега чакаме, да видим как се развиват нещата, спрях да пускам чхг, защото съвсем се обърках, заради тези стойности доки е със мнение, че "от това здрава бременност нямало да излезе".
Моля ви за мнение, на някои случвало ли му се е нещо подобно, знаете ли колко нараства сака. Благодаря ви момичета, и се извинявам ако темата ми не е за тук
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 15:28:46 pm от asoka »
Re: ЧХГ расте, но не се удвоява, моля за мнение
« Отговор #1 -: Юни 24, 2011, 09:36:57 am »
В общия случай ЧХГ се удвоява на всеки 48-72 часа , твоето според калкулатора се удвоява на 55 часа , което според мен е нормално. Ако искаш пусни след 2 дни пак за да видиш как се движи.
Успех и много стиснати палци от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: