0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Искам да попитам от коя течна сметана за готвене сте доволни? Аз не ползвам често, 2-3 пъти да съм вземала и то все от една и съща, понеже останалите които намирам са със захар.
Снощи готвих пържоли на фурна, с фикса на Маги. Към сухата смес трябваше да добавя сметана, бях купила една на Мy day - 1/2 литър, в зелена кутия.
По някое време на печенето видях, че отдолу се е отделила вода, а отгоре стана като пресечено. Не се получи сосът, който трябваше. :?
Като цена и качество съм най-доволна от тази
*
За да не се пресича сметаната и за да не отделя вода трябва да се добавя топла към ястието и винаги редуцирана.
Мерилин, тази не е ли е растителна?

Аз много рядко готвя със сметана, но когато го правя е със животинска, от Билла. Марка не помня, но доста по-изгодна от Президент.
Не видях никой да пише за зехтин :)
Тъй като ние почти не ползваме олио, преди години от пробване, сигурно нямаше марка, която да не бях купувала...или ми дъхаха на старо олио, или на сурово, или просто не ставаха.... докато не попаднах на Миневра. Не е от евтините, но поне на нас у дома ни допадна на вкус и вече няколко години ползваме само него. Сега и малкия му е фен /ще не ще/  :lol:


*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
аз ползвам студено пресован Коста Д'оро
сметаната- и аз като Сия от животинската в Билла, наистина предвид цената си е много добра
много да похваля карловското козе сирене /от кауфланд го купих конкретно/- страхотно е
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
зехтин купувам Borges, испански.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

За зехтина - и аз като Джамата..

Джаме, за Джиев зад блока - работно време:
Понеделник - Петък от 10 до 19
Събота - от 10 до 14
Неделя - почивен ден

Сметана - и аз растителната на Хопла (ако е течна) иначе на Данон.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
аз съм ползвала няколко пъти cremio на my day и за торти, и за готвене, но май е на растителна основа  :?
за олиото и зехтините,  :D от почти година ползваме само олио от гроздови семена, от карфур го взимаме, френско за 7лв, и в метро има - италианско за 8 и нещо.  :D много съм доволна от това олио, не мирише, и за салатки и за готвено е супер.

*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Джиджи, аз лично вече купувам зехтин само от Гърция и след опит на повечето марки се спряхме на Минерва и Алтис. пак от там си купувам и прах за пране SKIP, от който съм много доволна, но ще свърши в скоро време и ще се наложи временно да ползвам купен прах от тук. моля да споделите от какво сте доволни, че от години пера само с германски и гръци  :oops: и нямам представа на бг пазара кой прах е читав.  :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
*Мина*, можеш и от тук да си вземаш немски и гръцки перилни препарати и такива за миялна. Почти във всеки квартал има по един такъв магазин.

И аз с въпрос - търся пилешко охладено, почистено пилешко месо. Напоследък се разочаровах от всички утвърдени марки - уж пиле готово за грил, а то само дето пера няма.  :x Така са и градус , лудогорско пиле, и виктория, и други такива. На Джиев отдавна не съм вземала, а имаме един магазин наблизо в който продават, но само замразени.
*
Jbrul, в кой магазин на NEXT  си пазарувала?
Доволна съм от Панагюрската луканка на Тандем.

Oт този в "the Mall" на Цариградско. Не знам къде другаде имат магазини в БГ де, ама в СЗ - нямат /за мое съжаление/.
Хм, много странно. Живея до Тhe Mall и през ден се разхождам там. Сигурна ли си, че не е било някакво намаление?!Само при намаления съм виждала цените им да се доближават до тези в сайта.