Момичета, дайте съвет! Вече тотално се обърках. Снощи док. ми се обади късно вечерта да обсъдим ситуацията. Тъкмо се бях настроила за хистеро (след препоръка на нейна колежка, с която по стечение на обстоятелствата говорих последния път) и сега тя пък ми обясни, че според нея това изследване не ми е необходимо, тъй като имам успешно износена бременност, освен това, ако имало дефектен белег от секцио, който да създава проблеми, щял да се види, а и след абразиото, което ми се случи лятото, тя е оглеждала матката и не виждала проблем в нея. И сега съм пак на старта. Имам си един яйчник. Имам ЛУФ в резултат от сраствания след предишна операция и имам една случайно пунктирана ендометриална киста, от която се съди за наличие на някаква ендометриоза, но не се виждат огнища и нищо повече не е предприемано. Имам един за кратко успешен опит и един тотално неуспешен (нямаше имплантация). Имам и 2 биохимични бременности преди това. И всичко това след раждането. И постоянно ме човърка, че може би има някакъв проблем в матката.Отделно за срастванията и ЛУФА не ми предлагат лапаро. И аз сега се чувствам все едно с всеки опит стреляме напосоки.Чудя се, дали да не поискам консултация с доцента? Трябва да си запиша час ли или как? И другото, което си мисля е, дали док. няма да се засегне. Извинявайте за излиянието!Дано да не е много объркано. Просто, когато нямам план, изпадам в паника.