0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Иванита, не се тревожи за големината на коремчето. Моя приятелка в 6 месец нямаше никакъв корем. Когато ми каза, че е бременна и в кой месец, реших че това е поредната нейна шега.
*
При мен все така ...
Не ми се пие кафе за сметка на това от сутринта съм на солети и сладичко!
Спах чудесно, но защо така не ми стигна незнам, а 8 часа със сигурност ги имам  :(
Не ме боли коремчето, нямам никакви симптоми  :?
Честито на всички които вече са видели хубавите сакчета и сърчица хайде провлачете крачета следващите да сме ние чакащите ;)
оха още вирусчета видях цоп цоп цоп  :a_cat_06: :a_cat_06: :a_cat_06:

З :bighug:Здравейте момичета и от мен.  От днес съм от ловуващите, че може би този месец пак ще е по-рано овуто, на 12 ден като миналия месец. Просто всеки месец е в различен ден, иди го уцели, но ми писна всеки месец от фоликулометрии. Успех и късмет на всички и дано по-скоро се преместим в бременната тема. yahoo_17
*
Добро утро, положителни момичета:)

Честито ви слънчице:)
Страхотни закуски, благодаря:)
Успех на ловуващите,чакащите и бъдещите мами! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Усмивки!
*
Здравейте момичета, Пете, Стоека благодаря за страхотните закуски
Лорче радвам се, че М те е навестила  :D и й кажи , че съм поръчала за последно да идва в продължение на 9 месеца :)
Лек ден милички и стиснати палци за всички
и аз си вземам от вирусите  :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Здравейте момичета!
Аз както винаги не успявам за закуската, но пък днес понеже са две, все ще е останало нещо  :wink:
Тонита, какво означава кистозно жълто тяло?
katrin_sl, днес цял ден се ровя из нета и аз да разбера какво е това кистозно жълто тяло (т.е. киста на жълтото тяло), оказва се, че е често срещано в начална бременност, трябва само да се пазя да не се напрягам, никакъв спорт, секс и т.н. да не се спука и само щяло да се оправи. Дано всичко е наред.
Стискам палци на всички сладурки, на кой за каквото му трябва.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и хайде, вече е време за някое  :bfp: !!!
От мен добър ден.
Благодаря на Петето и Стоека за закуската-ще си хапна и от двете.
Лек ден на всички!

*
Ето ме и мен.
Момичета много хубави закуски сте сервирали. Жалко че ги пропуснах, но нямаше как. Ей сега се прибирам. Днес бяхме на доктор - всичко е наред при нас с изключение на това, че още не се е завъртяла малката госпожица с главата на долу, а си стой упорито с дупето на долу.
Иванита, на мен почна да ми личи коремчето към средата на 5-ия месец. Това го знам понеже на 20.11 ми беше сватбата и коремчето ми беше съвсем малко. След сватбата обаче да видиш как почна да расте. Не се притеснявай и твойто ще порасне :D.
Лорче, радвам се че поне веднъж вещицата е дошла когато трябва. Айде пожелавам ти това да е последната.
Тони, честито ти сакче, а на теб Мали честито сърчице. Все такива хубави новини да носите.
Да не изброявам повече много хубав ден ви пожелавам, имате страшно много стиснати палчета и на тези на които им трябва ви наръсвам с вирусчета, пък дано да успея да ви заразя  :D
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: 

Тонита, почивай си , не се напрягай и стискам палци всичко да се оправи скоро.
Здравейте, аз бях на лекар днес, та ето още една доза розови все още вирусчета :)

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Моете тумбаче си личи вече бая...ама аз и добре хапвам... така че е индивидуално!

Добро утро
ама много спите
ето закуската
аз следобяд съм на преглед, дано всичко е ок, после ще се отчета
лек ден
Добро утро поспаланки  :bighug:
Lioni_R закусчицата е чудесна - взимам си, че ме гони страшен глад. Успех на прегледа, убедена съм, че всичко ще мине перфектно и довечера ще прочетем от теб добри новини  yahoo_17 :crossfingers:

Пожелавам на всички един прекрасен петък, изпълнен с много усмивки  :balk_48:
 :a_cat_01:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Добро утро! Честит ден на хумора, сатирата, забавата, шегата и лъжата! Желая ви много усмивки и весели моменти!  :wink:

Lioni_R, мерси за закуската! Пожелавам ти успешен преглед! :goodluck:
Добро утро и от мен.
Веднага си взимам от прелестната закусчица на Lioni_R.
Добре дошли на новите момичета.Ние сме с вас  :grouphug2: във всяко начинание.
Аз се подготвям психически за утре.
Късмет на всички.
Лек и спорен последен работен ден!
Добро утро, момичета.
Лиони, закуската е супер.
На мен сутринта много ми се спеше, та до преди малко се излежавах.Днес има голямо повишение на БТ и е 1-ви ден закъснение, та реших да си направя едно тест-че, но за съжаление е  :bfn:
От вчера - имаме назначена дата за 7-ми Април (доста скоро).Доктора му казал, че тази операция била по сложна.Та моя горкия се притесни и вчера беше с главоболие.Да минава и да заминава, че да му се отпусне душата вече.Ще му правят и допълнителна кардиограма.
В амбулаторния лист пишеше "хидроцеле и сперматоцеле", та предполагам че тази киста, всъщност е сперматоцеле.Търсих вчера видео за операцията, но намерих само едно - на което разрязват вече махната кистичка.Та ще си останем без видео.Междудругото след операцията забелязахме увеличение на количеството на спермата.Доктора вчера го е питал за това и каза, че значи добре вървяло.

*
Добро утро мили момичета! Честит петък :) Честит 01.04 и нов месец!!! Нека този месец да бъде много успешен във всяко начинание, да завалят много, много  :bfp: и  preggo ::)))
Благодаря за закуската Лиони, умряла съм от глад!!!
*
Добро утро и от мен.
Лиони, закуската е супер. Успех днес на прегледа.
Минавам само да ви пожелая един хубав петъчен ден. Стискам ви много палци и ви заразявам с бременилски вирусчета, пък дано успея хубаво да ви заразя :D
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Добро утро и честит петък  :D
Рени, Туци благодаря за вирусчетата веднага се  гмурвам    :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Лионка благодаря за закусчицата и чакаме отчет след прегледа
Златен дъжд съжалявам за "-" теста, според мен като ти гледам графиката не е имало ову.  :( , успех с операцията
Лек ден милички, Гардже ... :wink:
Добро утро и честит 1 април  :P
Льони, успех на прегледа, и мерси за закуската, вече си хапнах  :wink:
Златен Дъжд, аз също мисля че по-скоро не е имало ову, стискам палци за операцията всичко да мине наред и да бъдете спокойни  :crossfingers:
Sismondi, също късмет утре  :crossfingers:
Лек и спокоен ден на всички!
Добро утро момичета  :D да ви е много успешен последния работен ден.Аз утре заминавам на почивка за уикенда и два дена няма да мога да ви чета,но като се върна  искам да има много хубави новини и само  :bfp: :bfp: :bfp: тестчета. Лек ден милички.