0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за съвет!
« -: Март 04, 2011, 08:34:39 am »
Моля,момичетата правили активна имунизация да се включат!
Преди дни приключи петото ми неуспешно ИКСИ с + тест за много кратко.В три от опитите съм имала +тестове за кратко и едно кухо яйце.При опита с кухото яйце бях на терапия с преднизолон,имуновинин и неопоген.Направих контрола на НК клеткити докато бях бременна и всичките бяха влезли в норма,но бременността не се разви.
При мен хормони в норма,щит.жлеза-ок,тръби-ок,диагностична хистероскопия-всичко ок,криотип и при двамата-ок.С много тежък мъжки фактор сме,но си мисля,че и при мен има някакъв проблем.Стимулациите винаги са протичали перфектно,ембрионите добри,абсолютно безпроблемни пункции и трансвери.
Вече съм на 42год.,може яйцеклетките да не са първа хубост,но когато започнахме,бях на 36год.с отлични яйчници и хормони,според всички доктори,а и тогава се случи същото.
Единственото,което не съм пробвала е активна имунизация.
Знам,че сред вас има момичета,доста запознати с имунологичния стерилитет.
Как да продължа според вас,моля дайте съвет! 
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Моля за съвет!
« Отговор #1 -: Март 04, 2011, 11:53:32 am »
parola88, в тези теми може да намериш инфо за АИ. Във форума има още, в които е обсъждана активната имунизация, можеш да напишеш в търсачката.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9543.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8461.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37088.msg584171#msg584171

Аз лично съм правила АИ в Солун, последвалата процедура завърши с биохимична бременност. В последствие се отказах да правя отново АИ, при мен имаше налични завишени NK T клетки.

Моят съвет към теб е да опиташ процедура/и на естествен цикъл или с много лека стимулация, според преценка на лекаря, в зависимост от наличните фоликули за месеца.

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън