0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Следпразнична седмица 16 - 22.04.2012
« Отговор #140 -: Април 22, 2012, 20:19:46 pm »

Нямам страх от нищо друго, манипулации каквито се сетите, лягам за операция
без всякакви условности с умерена доза притеснение, но този стол
ми е като средновековна инквизиция!


И аз така.
Хмм, Михаела до сега не съм я водила на такова място. :?



И аз така бе хора  :( Моят зъболекар, сега при основния ремонт на зъбите /след Дани/ ми казва: "Абе дете имаш вече, операция беше все пак...е, как може още от някакъв зъб да се впрягаш, хем всичко с упойка правим?" Казах му, че още 10 пъти лягам за секцио /без умерената доза притеснение на Мишето/ и то с кеф, само и само с него да се виждаме на кафе, не в кабинета му. И наистина го мисля.
Слагаме упойки, да, ама сега ги слагаме. Като бях дете ми разкатаха фамилията с моите зъбни проблеми и то без грам упойка, после - що ме е страх?  :x Това дето съм го преживяла навремето - за цял живот ще ми е, от чиста проба простотия и разбирането, че обезболяването е някакъв лукс... Още като чуя: "е, какво толкова ще изтърпиш" за каква да е медицинска манипулация и съм готова да скоча на бой  :lol:

Що се отнася до Дани, аз паранои от анестезия - не изпитвам, нито пък от алергии ме е страх /поне според сегашното му здравословно състояние/. Наложи ли се някоя "по-серт" зъбна манипулация при него - ще настоявам за анестезия. Не да се тресе на стола на дърти години като мен сега, че и мъж при това. ;)




НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Re: Следпразнична седмица 16 - 22.04.2012
« Отговор #141 -: Април 22, 2012, 21:58:16 pm »
В Канада на децата слагат упойка при зъбна манипулация.На приятелката ми сина й имаше 11 кариеса и 4 зъба за умъртвяване, ами направиха му ги с пълна упойка.
Моите още не са били на зъболекар, и това ще стане тази есен.
За сега само приятелката ми ги прегледа, тя е специалист.:)
Поздрави на всички и целувки на децата.
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
Re: Следпразнична седмица 16 - 22.04.2012
« Отговор #142 -: Април 22, 2012, 22:21:16 pm »
Янче, говорих с мъжа ми. Но, не се наема с мнение без да е видял зъбчето. Помоли зъболекарката ви за повече подробности и яснота.
Джаме, възможно е пломбиран зъб да създава проблеми, ако не е обработен добре преди да се пломбира или пък ако пломбата е счупена и в зъба влиза слюнка.



*

    бина

  • ****
  • 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Re: Следпразнична седмица 16 - 22.04.2012
« Отговор #143 -: Април 22, 2012, 22:57:26 pm »
Цитат
Цитат на: бина в Днес в 11:32:40
Сори за спама,но не се стърпях дават Радина на която много от нас сега си гушкат бебетата си по БТВ в Търси се Razz

Ще взема да им пиша да поканят УС, че много от нас пък имат деца благодарение на "Зачатие"  Wink

Една от тях съм и аз  :lol:
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Следпразнична седмица 16 - 22.04.2012
« Отговор #144 -: Април 23, 2012, 07:26:02 am »
Винаги съм се чудила, как има хора, които обичат да си присвояват чужди заслуги- как живеят,дали са в мир със себе си, това прави ли ги щастливи?
Изключително съм шокирана да разбера, че Радина Велчева била "създателката на фонд инвитро"  8O 8O /макар да не гледах предаването, няма и да го гледам, защото ще ми дойде в повече "надеждата" и "вярата"/
по дяволите създатели са всички онези, участвали последователно в действия за прокарване на тези идеи, та чак до финализирането им
как може да се игнорират такава огромна група хора, не мога да си обясня
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит