0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да се пробвам ли пак?
« -: Май 05, 2011, 18:13:57 pm »
Момичета здравейте. Ако темата ми не е за тук, моля да я преместите. За инфомация след няколко опита се сдобихме с мечтаното детенце, което е вече на 2.5 г. Искам да опитаме за второ, но станах на 40. Как мислите, струва ли си? Какви са статистиките? Като зная колко се охарчихме по предните 4 опита не ми се иска да опитвам ако няма да успеем дето се казва от раз. Моля споделете опит и съвет. Докато нямахме деца все плачех, че нямаме. Сега пък се разстройвам от това, че моето ще остане само. Извинете още веднъж, ако темата разстройва някого.ПОздрави, Руми
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #1 -: Май 05, 2011, 19:10:43 pm »
Решението на този въпрос може да дойде само и единствено от теб. Как ще изживееш живота си, определяш ти.  :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #2 -: Май 05, 2011, 20:55:20 pm »
Да.
Аз нямам собствено дете, но пък най-се радвам когато някой иска повече - 2,а още по-добре 3. Така, че пробвай. Кой е казал, че сега няма да стане от раз, а докато не опиташ, няма да разбереш
*
Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #3 -: Май 05, 2011, 21:10:13 pm »
Ами може би преди да опиташ пак, е добре да си поставиш някакъв "лимит". В смисъл -  ще пробвам максимум еди колко си пъти, или ще опитвам до еди колко си години, ако до тогава не стане - отказвам се. Така ще си опитала все пак и няма на по-късен етап да се упрекваш защо не си се решила да го направиш, все пак е можело и да стане, а ти дори не си пробвала и от вида. В същото време, ако предварително ти и семейството ти решите "докога и колко" ще опитвате за второ дете и стресът от процедурите за всички ви вероятно няма да е толкова голям, колкото ако опитите са "безсрочни".
На 40 години имаш много добър шанс според мен, желая ти успех каквото и да решите!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #4 -: Май 05, 2011, 23:22:32 pm »
Не съм голяма специалистка, но според мен опитате, да вярно, че няма гаранции дали ще е от първият опит, но според мен е по-добре да опитате, за да не съжаляваш по-късно, че не си направила всичко, да се чудиш какво би било ако.... Поне според мен е така.
Но решението си е изцяло твое/ваше. Успех и късмет!
Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #5 -: Май 06, 2011, 06:47:39 am »
Руми, ето тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40512.msg825670#new ще намериш много споделен опит от жени над 40 години.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Re: Да се пробвам ли пак?
« Отговор #6 -: Май 06, 2011, 20:38:40 pm »
Дерзай, Ramirez!Щом сърцето и душата ти се молят за още /поне/ едно детенце - действай! Няма какво да изгубиш - единствено можеш  да спечелиш  :sleepingbabygirl: :sleepingbabyboy:  :bighug: