0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лапароскопия Варна
« -: Май 14, 2006, 14:08:30 pm »
Здравейте момичета! Доста съм объркана и не  знам какво да правя.Аз съм от Бургас и след като доста време се лутах по бургаските гинеколози реших да отида във Варна при д-р Александров.След като погледна всичките изседвания -за хламидия, микробиологични, две спермограми на мъжа ми от преди година и половина хормонални, снимка реши че най добре ще бъде да направя лапароскопия тъй като снимката не била много ясна / на снимката дясната тръба пропуска нормално а лявата по трудно може би е по стеснена но все пак пропуска/ Та според него снимката не била хубава а чрез лапароскопията най-добре щало да се види дали има някакви сраствания.Попитах го дали не трябва да направим нова спермогорама тъй като е правена о тдавна и то не в специализирана клиника а в обикновенна лаборатория но според него че не е необходимо 8O а между другото не сме правили изседвания за антитела и др които се првят само специализираните клиники. Не знам какво да правя може би трябва да и отида при друг специалист за да видя какви ще каже и той но не знам при кого.
Разбрах че лапарото го правят в АГ болницата имали мн.добра апаратура кой прави операциите и колко ще ми излезе?Има ли момичета които са правили лапаро във Варна?Кажете как е?
Лапароскопия Варна
« Отговор #1 -: Май 25, 2006, 18:48:07 pm »
Правила съм лапаро при Александров.Според мен правилно те е насочил към лапароскопия ,това е най -добрия начин да се види какво става.
От снимките не винаги става ясно какво е действителното положение.Мисля , че някъде имаше тема за лапароскопия при Александров.Успех!