0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Безплатни консултации и профилактични прегледи на жени в репродуктивна възраст и специално на такива с репродуктивни проблеми предоставят специалистите от центъра на д-р Павлета Табакова. Пациентките, които ще се възползват от безплатните услуги на центъра, ще бъдат определени чрез томбола, която ще се проведе на 23.12.2010 г. Една от тях ще спечели безплатна ин витро процедура през 2011 г.

"Във връзка с демографските проблеми на Нацията, както и с "подмладяването" на редица заболявания в т. ч. и онкологични, имащи пагубен ефект вурху репродуктивното здраве на  жените у нас, Медицински център "РепроБиоМед" реши през месец декември, до настъпване на Коледните празници,  да отвори вратите си за безплатни консулатции и профилактични прегледи на жени в репродуктивна възраст и особено на такива с репродуктивни проблеми."
"Целта е да изострим вниманието на българката към проблемите на репродуктивното й  здраве, както и да спомогнем  профилактичните гинекологични прегледи да се превърнат в част от "life style" - а на младото поколение жени.
________________________________________

Записвания ще се извършват всеки работен ден
от 8:00 до 15:00 часа
на телефон 02/855 01 02.

Прегледите и консултациите ще се осъществяват
вторник, сряда и четвъртък  от 10 до 19 часа
на адрес: МЦ "РепроБиоМед",
София, кв. "Овча купел",  ул. "Бойчо Огнянов" 28;
(след  предварително записване!)


________________________________________

"Жените с репродуктивни проблеми на възраст до 35 г., ако желаят, могат да попълнят специален талон за участие* в нашата томбола, която ще се проведе на 23 декември 2010 г. от 10:00 ч. във фоайето на Центъра. Ще се теглят три награди:

1. Една семейна двойка ще получи правото на напълно безплатна ин витро процедура в МЦ ЕРепроБиоМед" през 2011 г.;
2. Една участничка ще получи абонамент за безплатно профилактично обслужване през  2011 г. в МЦ "РепроБиоМед", включващо до четири цялостни прегледа (вкл. гинекологичен, ехографски, микробиологична посявка, цитонамазка, пълна кръвна картина с биохимия и стандартно изследване на урина);
3. Една участничка ще получи правото на един цялостен безплатен преглед в Центъра (вкл. гинекологичен, ехографски, микробиологична посявка, цитонамазка, пълна кръвна картина с биохимия и стандартно изследване на урина).


След томболата нашите гости ще бъдат поканени на неформална почерпка, която предвид характера на мероприятието ще е без алкохол и цигарен дим!"


От ръководството на МЦ "Репробиомед"

* Талон за участие в томболата трябва да попълните на място в МЦ "Репробиомед"
 
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 12:49:38 pm от Елфи »
*
Страхотно! Аз лично мисля да се възползвам от безплатния профилактичен преглед.
Гледах картата и не можах да се ориентирам с какво мога да стигна (градски транспорт или маршрутка). Маршрутка N25 минава, но май не особено близо до клиниката. Някой ходил ли е с транспорт (градски)? Аз съм в ж.к. Илинден (всичко, което се движи по бул. Ал. Стамболийски ме устройва.