0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Препоръчвам детегледачка в Младост
« -: Ноември 02, 2010, 12:26:22 pm »
Децата ми вече ходят на градина и леля Юли, която ми е помагала с отглеждането им в последните 4 години, сега си търси нова работа.

Тя е пенсионерка, живее в Младост и би искала да гледа детенце или в квартала, или някъде много близо до спирка на метрото. Може да започне от Нова година.

Не бих могла да я препоръчам по-горещо - много мила с децата и не само с тях, грижовна, съобразителна и запозната със съвременните методи за отглеждане и захранване. Винаги се е съобразявала с моите желания, давала ми е добри съвети, но никога не ги е натрапвала. Това, което най-много ми харесва в нея е, че се отнася с децата като равни - общува с тях, учи ги на много неща. В парка избягва много приказливи баби или детегледачка, защото я разсейват, предпочита да е съсредоточена върху детето (това го знам от познати майки). И не на последно място - тя е жена с богата обща култура и много правилен изказ на български език, което хич не е за пренебрегване, ако децата тепърва проговарят. Завършила е руска филология, в резултат на което децата ми пеят песните за котарака Леополд на руски :)

Има 7 години опит с гледане на деца, едно момченце от пеленаче до 3г., после моите две деца последователно, много рядко и двете наведнъж. Никога не съм изисквала от нея да прави други неща, освен да се занимава с децата (като например готвене за децата или домакинстване), просто за мен е било важно детето да получава 100% от вниманието й и да се разхожда навън колкото може повече.

Абе с 2 думи, мъка ми е да се разделим, тя е вече член на семейството ми, но хем аз не мога да й осигуря целодневна заетост, хем нея много я мори дългото пътуване до дома ни. Затова се надявам сега да си намери семейство, с което да си паснат добре.

Ако ви интересува, пишете ми на лични, ще ви дам нейния телефон.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07