0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Как да подбираме храната си?
« -: Май 20, 2010, 20:08:30 pm »
В тази статия ще ви дадем 2 прости съвета за това как да подбирате храната, която консумирате. Приятно четене :)

Ако не е тичало, летяло, плувало или не е зелено – не го яж!

Под “тичало, летяло, плувало”, както можете сами да се досетите, става въпрос за сухоземни животни, птици както и такива, обитаващи реките и моретата. На български този принцип е по-познат като “да е расло на кокал:) Освен месото към тази група спадат и органите на съответните животни, както и останалите продукти, идващи от тях – млечни изделия (сирене, кашкавал), масло, сметана. С млякото е добре да бъдем малко по-предпазливи, понеже лактозната нетолерантност е нерядко срещано явление. Освен това има хора, които имат алергия към млечния протеин – така че сиренето, кашкавалът и млякото не са за тях. ... прочети още ...
www.LiveToLift.com - здраве, персонално трениране, индивидуален подход

Персонални тренировки

Консултации
Re: Как да подбираме храната си?
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2010, 20:24:27 pm »
Много полезна статия. Когато бях малка, баба ми така ме учеше, да ям само расло на кокал. Въпреки, че тайната е да не прекаляваш с храните които са вредни.