0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета!
Ще съм безкрайно благодарна, ако някоя от вас може да ми даде телефон на д-р Благоева. Бях при нея на преглед в Св. Пантелеймон, но се ошашках и забравих да я попитам дали не приема някъде по здравна каса  :BangHead: :BangHead:
Ако пък имате отговор на този въпрос, още по-добре  :). Подозирам, че може и да няма такъв вариант, но съм длъжна да проверя - тази жена ме спечели  :heartbeat:
Звъних в Св. София, но бяха безкрайно нелюбезни и нищичко не пожелаха да ми кажат... да съм била отишла на място, те не записвали часове и нямали телефони - дори не успях да попитам в кой ден и по кое време мога да отида да говоря с нея :(
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: д-р Виктория Благоева - много моля за телефон
« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 21:22:19 pm »
тя преглежда и тук - www.ivf.bg
обади се да попиташ там, може да ти помогнат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: д-р Виктория Благоева - много моля за телефон
« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 21:38:39 pm »
О да, това го пропуснах - там не работят със здравна каса.
Благодаря, Jam!