0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #40 -: Май 28, 2010, 09:32:53 am »
Барбаронче само така ,радвам се за хубавите резултати :)
Lucky :)срещата ще е невероятно приятна да знаеш това срахотни моменти които няма да забравиш.
Боби и аз съм така снощи ставах два пъти и бях с болки в корема все едно ще ми дойде всеки момент ,пих нош па и легнах но сега още ме наболява де.Но ми се ще поне още 2 седмици да минат.А бе взе да си ме шашка тази болка,но се надявам да е от тежеста на бебчето.А контракциите не минават де,явно бебчето се подготвя да излиза :)
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #41 -: Май 28, 2010, 09:42:23 am »
Бубе, дръжте се с Боби още малко, че то не остана вече много и ще гушкате малките съкровища.
Нещо Смайлчето ми се губи тези дни, може да ни изненада приятно.
Хубав ден на всички
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #42 -: Май 28, 2010, 09:54:14 am »
Здравейте момичета! Аз 2 дни не мога да стигна до компа от шматкосване и обикаляне по уличите и магазините. Ама днес бързам да пиша да не си помислите, че съм се засилила към родилния. Да ви кажа взе да ми харесва така бременна и не бързам да тичам за там - мога още толкова поне да изкарам  :oops: (въпреки че вече искам да видя Мишелинчо  :wink:)
Боби и Буба, стискайте кълките още малко, че както казвате не останахме много народ тук  :( И който тръгва към родилния да влачи през цялото време краката (не че можем да тичаме и подскачаме де  :lol: :lol: :lol:) ама да се пълни тук от нови попълнения.
Скарлетка дръж и ти наборчето на топло още малко, пък после ще му мислим.
Мунски аз ще кажа честито и тук и добре дошла, пък ти драсвай по някой ред и тук  :bighug:
Аз не издържах и започнах да купувам това онова за бебчо, че доки като ме уплаши че може да подраним и реших, че не искам бебо да се появи и да няма поне чорапи.  8) В понеделник най-късно отивам да изтегля от банката запасите и се започва голямото тичане, че в тези жеги..... 8O
Хайде да ви оставям, че 2 дни като не пиша и подхващам едни романи......
Слънчев и усмихнат ден!  :bighug:
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #43 -: Май 28, 2010, 10:00:37 am »
Добро утро, момичета.
yasmin_veni, на бул. "Цар Борис 3 - ти" живеем. Няма значение къде са лекарите, важно е да са свестни. Мерси, че ме упъти за "Младост", заинтригува ме :).
Иначе умирам от сърбеж по цялото тяло, ще ходя да си търся да се мажа с нещо (а не обичам, а и съм алергична). Още, мъжът ми е в чужбина, звъня на Скайп не вдига.
Вчера се возих на градския транспорт тук в Плевен и си седнах, и не станах. Мисля да си сядам и то уж на мястото на бременни, пък да се опита да ме вдигне някой :lol:.  






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #44 -: Май 28, 2010, 10:13:49 am »
anizi   :) стискам уш че да видим :lol: , а за крачетата влача ги аз и без това вече не мога много да ги вдигам :lol: :lol: :lol:

shanoar :) верно се губи Смаилчето дано изненадата е много сладка  :)
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #45 -: Май 28, 2010, 10:20:25 am »
Добро утро, сладури :)

Смараиди, и мен ме сърби понякога тук там. Най-често гърдите. Ама то нормално де, те са станали огромни, тежки, тъмно кафяви и с огромни ареоли. Мажа ги и тях - та дано не се образуват стрии, че грозно.

Аз още не смея да купувам бебешки дрехи. Засега обикалям да дрешки за майка му на бебето. Ходих вчера под колоните на графа. Гледах дънки за бременни - ама не ми харесаха. Едни такива светло сини имаще само - пък колана съвсем друго синьо. Хич не ми паднаха на сърцето. Иначе струват 56 лева.

Смайлче, я да казваш какво става с теб, ей :)


*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #46 -: Май 28, 2010, 10:45:22 am »
Раши, на втория етаж на Малкия ЦУМ има щанд за бременни с доста сносни неща , а също на ъгъла на Пиротска и Ст Стамболов, където трамвая завива към пазара има магазин за бременни.
Смайлчето е на линия, ама си мълчи
« Последна редакция: Май 28, 2010, 11:03:35 am от shanoar »
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #47 -: Май 28, 2010, 10:58:27 am »
Смайлче, я да казваш какво става с теб, ей :)
Здравейте мацки, още съм 2 в 1 :lol: Вече ми е толкова тежко, а и си е време да излиза бебчо, ама не иска...чудя се само какво да направя, че да тръгне :) Баткото го преносих 10 дена и не ми се повтаря, че беше страшна работа..сега съм се захванала да мия, да чистя и какво ли още не, взех си и ананас да ям, че нали предизвиквал контракции..ама без резултат. Като се замисля, от 6-ия месец бях с контракции и само се молех да устискам до 9-ия, а сега  :D обратното.  Радвам се, че с вас всичко е добре!!! Навън е такава жега, така че ако имате излизане го оставете за довечера..аз ей сега се прибрах и така са ми се подули ръцете и краката  :? Нещо много се разприказвах..Хубав ден на всички!!! :bighug:
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #48 -: Май 28, 2010, 11:16:50 am »
Смайлче, като не помага друго - нападай мъжа да помага...да не се ослушва  :D Помагал е бебо да влезе там - сега да помага да излезе  8)
Рашинка, мажи всичко и навсякъде, че аз от стремеж да си запазя шкембето изтървах краката и сега  osi_14 osi_12 osi_10
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #49 -: Май 28, 2010, 13:20:47 pm »
За сърбежите четох, че можело да бъдат и заради някакви изменения в черния дроб. В смисъл - не е задължително да са признак на появяващи се стрии, но то мазането не пречи.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #50 -: Май 28, 2010, 13:58:01 pm »
Ами, мацки, щом казвате, ще мажа навсякъде. :)

Шани, мреси за адресите. Аз съм решила другата седмица да мина натам и дано нещо ми хареса. ;)
А как се правяте с подутите крака. На мен левия крак ми е с травма и се подува жестоко - още по обяд беше вече подут. За вдигане на краката на високо и безсолно ядене ясно. А нещо друго помага ли?


*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #51 -: Май 28, 2010, 14:17:39 pm »
Аз от 2 дни нямам мазило - свърши ми и да ви кажа не се драпам изобщо! Май маслото ме дразни ... ще пробвам на Жаси комбинацията  :D

В този ред на мисли Жасинка аз много съм се изтумбила. Не знам защо така се получи, но имам много голям корем. Всички ми го казват...на последния преглед направо го питах док -" Абе защо ми е толкова голям корема ???" :lol: Той каза, че имало различни жени и по различен начин им растял. Каза ми, че има пациентка с корем като моя, която сега ще ражда  8O и си го е износила бебето нормално...в смисъл време си е и е порастнало.
Иначе бебка си е с нормални размери. Само майка и не е  :lol: Трябва да се снимам да ви покажа...
А ти мила съвсем се изгуби  :bighug: никакво време не ти остава май  :D

Боби хубави планове правиш  :D дано така да стане! Стискайте кълки още малко с Буба, нищо време не остана !

Анизи все се смея на постовете ти ! Милото дете, сега и Мишелично стана  :D А дори не разбрахме минал ли е 2.5 кг!  :lol:

 :oops: кое е Малък Цум?
И мен ме е страх да купувам дрешки...нищичко не съм си взела. Може би след 2-3 седмици да се отпусна малко :)


Раши
аз вчера бях на кино с още 10 девойки....филма започна в 12 та до 2.30 вечерта. За пръв път ми се надуха краката! Едвам се прибрах - като тухли 4ки станаха и имах усещането че ще ми се пръснат сандалите 8O ...
Аз още като разбрах че съм бременна си поръчах един масажор, сега ще започна да го ползвам по-усърдно , та дано помага!
Показвала съм го, но ето пак :



А снощи в киното за малко не стана женски бой...целият скандал беше предизвикан от едно бременно момиче, което крещеше толкова грозно и налиташе на други момичета, че аз се препарирах и направо се втрещих! Ужас...не знам какъв родител ще е това.
Понеже бях притисната от много женки, по едно време си предстявях как боя започва и аз клякам на земята и се свивам на топка.  :lol: през цялото време си мислех - не линчувайте бременните, не всички са такива  :lol:
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #52 -: Май 28, 2010, 14:44:05 pm »
Мале, Раиска, добре, че не са те погнали снощи ей  :lol:
Ми то и на мен вчера за пръв път ми се подуха краците. Уж си купих големи обувки, ми те краката ми извират като бухтички. Айц, айц :)


*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #53 -: Май 28, 2010, 14:46:39 pm »
Ха Рая какви са тия среднощни женски сбирки бре, добре че не си се оказала в мелето. За Малкия ЦУМ-намира се на Пиротска 9, ама ти нали си от София или греша?
Сега да ви кажа каква я свърших, та ме е яд-дадох си телефона на ремонт без да се съобразя, че номера на Д-р Сигридов е бил записан на него, а не на картата и сега го нямам. Затова молбата ми е най-вече към Камбоцола, понеже знам че и тя е при доктора или всеки друг, който го знае да ми го пусне на лични защото умирам от шубе да не ми стане нещо, а да нямам връзка с него. Предварително ви благодаря.
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #54 -: Май 28, 2010, 14:49:45 pm »
Шани, мен ли питаш дали съм от СФ или Райчето? :)
Аз да от тук съм, и даже живея близо до теб, хехе ;) Можем да направим по кафе на Кауфланд някой ден ;)


*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #55 -: Май 28, 2010, 15:11:16 pm »
Мен мен пита !  :lol:
Пу аз!

Да, от София съм , но в интерес на истината откъм обиколки съм зле. Пазарувам в определени магазини и ако търся нещо - там отивам. Ако го няма...няма и това е.
По пиротска не съм обикаляла никога, знам коя е, но не съм ходила там. Скоро влязох в Халите за пръв път  :lol: - личния ми лекар ме прати да си купя стелки за да не ми падне свода.
И с кварталите не съм много добре, познавам София от центъра към Дружба, Младостите, Драгалевци, Симеоново и т.н. В районите на Люлин се оправям що-годе, около Гарата също ... и още няколко.
А такива като Надежда, Овча купел, Враждебна и т.н.- тъмна индия!
Не съм имала път/работа към тези места...

И друго - аз имам странна памет. Може 10 пъти да мина покрай едно място, но вози ли ме друг - не помня. Трябва аз сама да си мина с колата и чак тогава.
Метрото знам горе долу къде минава, но спирките - ич. А автобусите/маршрутки - също съм много много зле, изобщо не ги знам кой къде ходи.
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #56 -: Май 28, 2010, 15:14:29 pm »
Да бе, гледай значи колко съм отнесена.  :oops:
Ми чак сега видях, че ти си питала за Малък ЦУМ. Като те чета, Райче, голяма си терца. Ама като гледам аз каква съм зашморцана, не знам коя от двете е по-голямата терца. Мале, мозъка ни изпиха тия хормони ей ;) Хихик


*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #57 -: Май 28, 2010, 15:31:49 pm »
За подути крака трябвало и да се спи, като се поставят краката на възглавница. На мен вчера също ми се подуха краката до степен, че не можах да си убуя чехлите. А и един пръстен нещо ми притиска пръстта. До края на лятото не ми се мисли :?.

Относно сърбежа да, може да е от промени в черния дроб от бременността, но на по - късен етап. За мен си мисля, че може да е дехидратиране на кожата и е време за овлажняване. Гърдите ми ще паднат, имам операция, която ме сърби и дърпа ужасно. А и имам стари стрии от преди пубертета, предполагам ще се нацепя, а никога не съм била в нормата кг, а напротив, направо ме е страх да жи кажа колко съм, че ще ме погнете :oops:. Наскоро една приятелка ме пита как щял да ми се разтегне корема с тези мои кг? Ще видим, ще се мажа, пък не знам :lol:.






При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #58 -: Май 28, 2010, 15:40:26 pm »
Райче, Мишелинчо преди 3 седмици беше 2400 познай дали не сме подминали 2500, аз се притеснявам че е подминал 3500 ама нали писах, че не ме погледнаха на видеозона.... и сега на 01.06. като отида за болничния по майчинство и последните изследвания ще питам няма ли да погледнат до къде сме, че ме хваща шубето като си гледам тумбака....  8O
*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #59 -: Май 28, 2010, 15:43:54 pm »
Раши, ама и ти си една терца вярно-за тебе знам че си ми комшийка и ако искаш отиваме на Кауфланда още днес, ако кажеш. Раиса питаше къде е Малкия ЦУМ и на мен ми се видя странно-пък после се замислих дали не го закриха много отдавна магазина под това име, нищо че пак функционира, ама нищо общо с това което беше-впрочем това важи и за Големия ЦУМ. Сега слушайте кака ви какво ще ви научи за подутите крака-светнаха ме за един крем немски който много хубаво мирише и не е скъп- Арам-с червени лозови листа и див конски кестен за уморени и подути крака, има охлаждащ ефект и струва 5 лв. в аптеката. Ако помогна на някой от вас ще се радвам-аз си гокупих и си го ползвам.