0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Голям проблем, Има ли вариянт?
« -: Септември 13, 2010, 08:17:06 am »
Здравейте. Когато подадохме документите спермограмата беше добра за инвитро 2000 000
сперматозоиди и други добри характеристики. Муха ми пи Профертил 3 м. докато ни излезе разрешението. То излезе края на юни. отидохме да го вземем средата на юли и на другата седмица бяхме в плевен за започване. Но започна отпуската на всички доктори и казаха да отидем септември. Проблема е че спермограмата вече е много зле. Безнадеждно. 2 сперматозоида и то неподвижни и всички други характеристики под всякаква критика. Доктор Рилчева не е никакъв андролог. Загуби ли една камара време и каза, че единствения вариант е донорски материал.Проблема е ,че ни загубиха много време. Искаме да се обърнем кум специалист. Но всяко лечение на мъжа продължава минимум 3 месеца а времето ни от фонда изтича. Има ли някакъв шанс да ни отпуснат поне още един месец да можем да проведем някакво лечение и да си имаме наше бебе?
Re: Голям проблем, Има ли вариянт?
« Отговор #1 -: Септември 13, 2010, 08:20:07 am »
Попринцип ако си си взела заповедта имаш право по медицински причини да ти удължат заповедта до 6 мес. още.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Голям проблем, Има ли вариянт?
« Отговор #2 -: Септември 13, 2010, 08:55:44 am »
Мonkey, благодаря ти много. Можете ли да ми кажете на кой номер мога да се свържа с хората,които отговарят за това. Защото за фонда съм намерила само телефоните за информация докъде са стигнали номерата. 028953137
*
Re: Голям проблем, Има ли вариянт?
« Отговор #3 -: Септември 13, 2010, 09:39:34 am »
Удължаването на заповедта по медицински причини е 3 месеца.Ще обсъдите проблема с лекуващия ви лекар, но за удължаването документите са следните:
 - епикриза от лекуващия лекар, която да съдържа причината поради която не е започнал опита до момента;   
 - молба - свободен текст от теб.
Епикризата и молбата подаваш във Фонда.

aevin , прочети тези теми, те всички са за Фонда :

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39915.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35459.0
 
*
Re: Голям проблем, Има ли вариянт?
« Отговор #4 -: Септември 28, 2010, 21:20:22 pm »
И ние бяхме с подобен проблем.Само,че при пункцията ми ,когато съпруга ми трябваше да даде материал ,нямаше нито един сперматозоид.А при иксито ни преди само 6 месеца нямаше проблеми ,т.е имаше  си 5 мил.сперматозоида.Яцеклетките замразихме ,а съпруга след консултация с  андролога Д-р Бъчваров,премина на лечение 3 месеца  със стимулация и антибиотици.Трябва да мине от 1 до 3 мес.след приключване на терапията за да се види дали има ефект от лечението.И слава богу след 1 мес.се появиха сперматозоиди годни за икси.Иначи и аз щях да удължавам срока на заповедта.Не че ми завърши успешно опита де след всичките лоши обстоятелства и размразени яйцеклетки.
Но в последно време имам наблюдение ,че все по често се случва това на двойки като нас с мъжки фактор,т.е така да удрят в нулата рязко.А на лекарите в устите им само донори.Макар ,че и с донорски материал пак има доста неуспешни опити.