0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
В края на миналата година имах неуспешно инвитро. 3 месеца преди това пиех Саменто но го спрях, тъй като разбрах, че подтиска овулацията и не е подходящо за забременяващи жени. Сега се подготвям за нов опит след около 3 месеца. И сега докато чакам ми правиха имунологична биопсия, слагаха ми лекарство и сега чакам резултатите от контролната биопсия. Лошото е, че от януари месец до сега започнах често да боледувам - вирусни инфекции. за изтеклия месец боледувах 2 пъти. Първия път ме лекуваха с антибиотик, а втория път личната ми изписа Есберитокс (с ехинацеа).Лошото е, че след като се бях оправила, сега пак не съм много добре - боли ме гърлото и кашлям ужасно. Искам да взимам нещо за имунната система, споменах за Саментото на док но тя ме посъветва да не пия Саменто точно сега. Имате ли идея какво може да взимам, което да ми помогне да не боледувам, но без да ми навреди на изследванията, които правим в момента? Лошото е, че в работата ми никой не се съобразява - всички идват болни и кихат и кашлят насреща ти  :(
За сравнение миналата година докато пиех Саментото не боледувах нито веднъж.
*
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #1 -: Март 19, 2010, 17:44:45 pm »
И аз като теб си назначих сама саменто.Имам доста завишени нк клетки и ендометриоза.От клиниката където се лекувам ми изписаха изопринозин по схема,но от него много ме заболяха бъбреците и го замених със саменто :oops:На мен също ми предстои инвитро и май е по-добре нищо да не пием.Ако някой е по-запознат да сподели.
*
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #2 -: Март 19, 2010, 18:28:19 pm »
Момичета  :) моя съвет е не пийте нищо за имунната система преди и по време на стимулация. Някога инплантационния успех зависи именно от състоянието и .Успех ви желая :)
*

    misi

  • *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #3 -: Март 19, 2010, 19:33:05 pm »
Ето подобни теми:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=23981.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39570.0

Аз лично не бих пила подсилващи имунната система медикаменти, защото това може да се окаже препъни камъка при имплантацията.
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #4 -: Март 19, 2010, 21:54:07 pm »
Да, разбирам.
Трудно е да се пазим, когато трябва да ходим на работа и върлуват разни грипове.
Ще трябва да се справя без имуностимуланти. Но все пак пия бромхексин и ACC за кашлицата. Дано да не ми повлияе на резултата от контролната биопсия.
И аз ви желая успех! Щом сме заедно борбата за детенце е по-лека!  :D
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #5 -: Март 28, 2010, 23:40:45 pm »
За стимулиране на имунитета ви препоръчвам "Имуно Комплекс". Той също съдържа ехинацея, котешки нокът, вит.С и е чудесно средство в борбата с вирусите. Пия от него през целия есенно-зимен сезон и мога да споделя, че изобщо не съм боледувала.
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #6 -: Март 28, 2010, 23:47:49 pm »
По-скоро целта трябва да е слаба имунна с-ма при предстоящо ин витро, не случайно се изписват и препарати подтискащи същата. Не пийте нищо момичета, ако сте болни или хремави - да лекувайте се, но своеволията друг път.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #7 -: Март 30, 2010, 10:06:23 am »
evro,
сега разбирам, че си права. Аз се лекувах с антибиотик Зинакс, Муколен и Humex grip. Сега съм вече по-добре. Питах отново докторите в клиника Малинов и те ме предупредиха да не пия нищо за имунитета. Биопсията ми е добре и продължавам напред!  :)
Re: подсилване на имунитета и предстоящо инвитро
« Отговор #8 -: Април 05, 2010, 15:19:07 pm »
evro, права си. Преди ин витро не трябва да се приемат имуностимуланти. Говоря по принцип, че съм доволна от този продукт. Близките ми също го приемат и така поне съм спокойна, че няма шанс да се разболеят. От вирусите в службата и по обществените места, няма как да се предпазим за съжаление......
Успех на всички, момичета!!!