0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

S.Agalactiae
« -: Март 11, 2010, 19:10:40 pm »
Моля за помощ тези от вас,които знаят нещо по въпроса.От доста време имам тази инфекция(S. agalactiae)и не мога да се отърва от нея,къде с антибиотик ,къде  с вагинални свещички.Не се махат и това е.А най-лошото от всичко е,че съм бременна в 6 месец и до раждането трябва да се изчисти.Моле ви дайте съвет.При бременност какви антибиотици могат да се пият и евентоално да помогнат.Аз съм пила-Ампицилин и крем-далацин.Друг антиб.-Амоксиклав,но не ми понася и го спрях,крем-фломилин.
Re: S.Agalactiae
« Отговор #1 -: Март 11, 2010, 21:15:21 pm »
На мен в стерилна урина ми излезе такава гадина когато бях в 5 месец. Пих еднократно Зинат. После излизаха още няколко пъти, но док се усъмни в резултатите. Накрая изчезнаха. Провери дали не са ги съчинили в лабораторията или дали не даваш замърсени проби.

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
Re: S.Agalactiae
« Отговор #2 -: Март 12, 2010, 16:23:04 pm »
Благодаря ти за съвета мила. При мен се изследва влагалищен секрет,не урина. Че докторката ми не я бива,то е ясно. Затова в понеделник ще отида при свестен лекар.Дано той се справи с проблема.Ходя всеки път в една лаборатория,но док. не ми взима качествено материала.