0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Успех  Али,докито ще се погрижи за всичко не се притеснявай  :wink:
Хей Стели как си ти?
Мина пункцията и трансфера предполагам вече?
4акам с нетърпение кръвния тест. :D трансфера беше на 30-ти.Докито ми каза да си сложа по 1 ампула прегнил днес и в понеделник. :bfp: късмет!
Здравейте моми4ета!Днес си пуснах кръвен тест........ще си имам беб4е  :bighug: Успех на вси4ки с процедурите!
*
Честито! Лека и безпроблемна бременност :)
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
4акам с нетърпение кръвния тест. :D трансфера беше на 30-ти.Докито ми каза да си сложа по 1 ампула прегнил днес и в понеделник. :bfp: късмет!

stela818, надявам се нивата на ЧХГ да са доста високи. Пишеш, че си слагала прегнил, за съжаление прегнила манипулира теста за бременност и често дава фалшив положителен резултат, дано при теб не е така!  Ако ЧХГ е около 1000 направи преглед с вагинален ултразвук, бременността ще се види в матката.

Успех и успешна бременност!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Stela :bighug: честотооо,пожелавам ти безпроблемна бременност и едно красиво пухкаво бебче или бебчета! :D
Кога си на преглед?
Да Deep, и аз се позамислих при първото чхг(176.40)да се радвам ли или? Макар че,Д-р Юдова каза че съм бременна....и сега се замислям защо се усъмних в думите и  :oops: Пуснах второ чхг(337.60).Anelino,докторката все още не е решила кога ще е първия преглед.Аз го очаквам с нетърпение  :D
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Според мен добре си направила, като си пуснала втори тест.  :D

Спокойна бременност и здраво бебче на финала!  :babyflips:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
ЧЕСТИТО и от мен,Стела,желая ти лека бременност и здраво бебче на финала.Радвам се много на успеха ти.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
здравейте дами искам да ми посо4ите пътеката за ин витро след около 15 дена пускам документите на фонда след като съм одобрена какво ми предстои не знам ние сме при др юдова във варна на май4ин дом много съм притеснена не знам какво мипредстои
Мили момичета, виждам че темата отдавна не е активна, но ще се радвам някой да сподели опит от Майчин дом, Варна. А именно към кой доктор бихте ме насочили за донорска инсеминация? Как е организацията в клиниката, напр. запазват ли се часове и спазва ли се някакъв график?
Здравей аз от Варна ходя в Тутракан при д-р Бойчев, тук ми казаха само инвитро. След операция в Тутракан ми махнахаедната маточна тръба, а другата отпушиха. Забременях много бързо естествено. Нямах цветущо начало, хич даже но съм вече в пети месец. Аз се мъчих в АГ преди това и нямам наблюдения за Майчин дом. Но моя приятелка сподели горчивия си опит и след пропиляни години взе решение да последа моя пример. Аз като забременях и тя се престраши. Намериха проблема бързичко, отхърлиха опцията за инвитро. Тази седмица влиза на по-сложна операция от моята и се надяваме до края на новата година да ни зарадва с бебе. Пожелавам ти късмет и дано всичко да е наред. Много се дразнех като ми кажеха лесно мама не се става. Казвам го на теб с опцията да го казваш и ти, сблъсках се с неподозирани неща.
Благодаря за споделения опит и се радвам за успеха ти. Аз все пак се интересувах конкретно от болницата и то за донорска инсеминация. Ако все пак реша да се лекувам извън Варна, най-вероятно ще се насоча към София.
*
Извинявам се, че нахлувам в темата, но искам да изкажа и моето становище.
Най-добрите специалисти и най-модерната теханика е в СОФИЯ. Само там е истината!
За специалистите по ин-витро в Майчин дом не мога да кажа нищо. Като акушер-гинеколози са много добри - доц. Корновски (син) се е специализирал в кисти, операции и др. Баща му Дим. Корноскви, при когото ходя от 20 г. също е много добър специалист. За Капка Атанасова съм чувала също само добри думи, както и за д-р Яков.
Даже там смятам да ходя на ЖК и там да родя - просто в региона няма по-добро място.
Но когато говорим за репродуктивни проблеми - САМО СОФИЯ - която и да е клиника - там е каймака на нашата медицина - Токуда, Надежда, Щерев - навсякъде има невероятни специалисти. Ако имате възможност, не се колебайте!
Аз лично от Капка Атанасова не съм доволна. Ходила съм 2 пъти при нея. Първият път за хормони, които така и не успя да разчете и да ми даде конкретна информация какво да правя от тук нататък. Общо взето след като излязох от прегледа по моя случай нямаше никакво развитие - пак не знаех какво да правя и на къде да потеглям. Дадох тогава пари за прегледа, а можех спокойно да мина и без този преглед.
Втотият път беше скоро: задава ми въпрос, после ме прекъсва в средата на изречението. Нямаше време, искаше да прегледа възможно най-много пациенти. Платих за ехограф и консултация по стерилитет около 70-80 лв (не си спомням точно).
Как да се доверя за инвитро при тях при положение, че един преглед не може да протече като хората?

Така че подкрепям мнението на Vilia по-горе - най-добре в София.
« Последна редакция: Декември 05, 2015, 13:13:21 pm от Magdalena78 »
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

    megi79

  • ***
  • 231
  • Маргаритка
Здравейте на всички пациентки на Майчин дом Варна
Трябва ми вашата помощ
Тъй като след 5 неуспешни опита, все още нямаме желания резултат, вече последна надежда ни е опит в чужбина.
Предполагам на всички им е известно, когато човек сам си финансира опит и особено в чужбина какви средства трябват.
Бяхме първоначално одобрени от община Варна за отпускане на сумата от 2000 лв. но после ни казаха, че няма да ни признаят чужда фактура. В молбата бяхме писали, че планираме опит в чужбина и бяха ни одобрили, а после средствата били за България. Както винаги поредните неразбории в системата. Но ние разчитаме на тези средства!!!
Моята молба е
Има ли някоя добра двойка, която ще прави опит и няма да се нуждае от бона и фактурата. С молба да бъде написана на наше име!
Благодаря ви за помощта !!!
Ще се боря до край, за да те имам!