0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря Лина :D стикай палци - утре сунтринта отивам да си направя теста :D Пожелавам ти успех в следващата процедура  :D Сигурна съм че всичко ще е наред  :D
Благодаря Лина :D стикай палци - утре сунтринта отивам да си направя теста :D Пожелавам ти успех в следващата процедура  :D Сигурна съм че всичко ще е наред  :D

Успех миличка! Дръж ни в течение :)



Anna, с теб сме! Успех!
*
Лина съжалявам скъпа, но няма да се отказваме нали?! Нямаме право!
Дано ТСХ да е добре, че аз след първата инсеминация го качих на 3,2.Доктор Начев каза, че може би е от стимулацията за инсето, но категорично каза никаква процедура докато не го свалиш.Така, че за ТСХ ти стискам силноооо  :crossfingers: :crossfingers:
Дидони днес май е деня на теста  :wink:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ана и на теб  :crossfingers: :crossfingers:
Успех на всички чакащи  :balk_104:


Хайде, anna_74 чакаме резултата вече osi_9   :D, аз ще почакам още малко :wink: , 8 ден ми е след инсето, а и докато не знам резултата още мога да се надявам :)
« Последна редакция: Септември 30, 2011, 08:56:32 am от didoni2109 »
*
Оооо Дидони  :D объркала съм се :lol: погледнах ти графиката и видях 30ти ама то е 30ти ден от цикъла, а не 30та дата :lol:


Благодаря Веста, дано да е в норма, че не ми се изпускат два месеца :( дадох кръв сутринта, следобед ще знам.



Лина,  :bighug: и смело напред!
Утре кой ще пусне новата темичка?
*
Катрин, пусни я ти миличка,да ни е на късмет :)


*
Даааа, и аз мисля, че Катрин трябва да я пусне! Не само на късмет, ами четворен късмет за всички!
*
Мдааа Катрин ти я пусни и наистина дано ни донесеш четворен късмет даноооооооооооооо. Да има 4х4х4.... :bfp:
Ани какво стана с теб?


Anna, Къде си момиче? Какво става с теста? Чакаме  :bfp: :)
Катрин, пусни ни новата тема, така ще ни е на късмет, дано се заразим от теб :)))

Моето ТСХ е 1,200, поне една хубава новина тази седмица... Такаче ние продължаваме с нови сили напред.



*
Lina,късмет миличка!
Ани ,айде миличка,направо ни изправи на нокти..
С Дидони май вървим заедно за ръчичка  :lol: Късмет и на теб!

Феникс,Дениса вие къде сте бе момичета златни?

Коалка, мнооого цунки на теб.
Катрин и на теб миличка,ще чакаме новата темичка!


ето ме.отидох в клиниката и дадох кръв - днес е 12 ден от инсето - първо ме нахокаха лаборантките че е рано, после ме нахока мъжът ми :D и така - след два часа имах резултат, но не ми го дадоха на регистратурата а ми казаха да ходя при д-р Стаменов който преглеждал днес сутринта. Отидох при него и той ми каза че стойността на хормона е  0.54,  и че рано съм си направила теста, и че кръвния тест не е категоричен?!?! Каза да направя уринен след 3-4 дни и ако е отрицателен да спра дуфастона. С две думи днес съм по-объркана от вчера.....вчера нищо не знаех, а днес..... май пак нищо не знам,НО единственото което знам със сигурност е че следващият път ще си чакам търпеливо 15 дни  8)
Споделих с доктора за болките в корема и кръста и за повдигането ми - цитирам го "това е търсения ефект" не ми стана много ясно.... Та това е от мен - досадна работа...аз очаквах днес да имам яснота, пък то.... :(
Извинете за нахълтването, но ме провокира резултатът и постът на anna_74.

Недоумявам защо лекарите не казват истината такава, каквато е, а дават лъжливи надежди на пациентките си при очевидно негативен развой на нещата. Малко свръх ми дойде и това, че са думи на Стаменов..... .osi_15

0.54 е отрицателен резултат, откъдето и да го погледнеш, нищо, че е на 12-и ден. Колко очаква докторът да порасне? 10, 20 пъти?? Ми дори така да е, това е ЧХГ 10 на 14-и ден от инсето. Всеки правил кръвен тест и интересувал се ще знае, че това е лош резултат и от него нищо няма да се развие. А и все пак 20 пъти увеличение е в сферата на научната фантастика. Максималното, което съм чувала, е 4 пъти, при това при многоплодна бременност.

Съжалявам, че пиша всичко това, но съм на мнение, че е по-добре да се каже истината в такъв случай, отколкото пациентите да се пускат по пързалката. Просто не е честно спрямо емоциите и надеждите, които се влагат  :?
anna_74, мен д-р Ганева ме пота защо не съм изчакала до 14тия ден, че теста бил отрицателен, но ако искам да си продължа с дуфастона и утрогестана до 14тия ден и тогава ще видим пак резултат. Аз я питах за какво? Това само ще ми забави цикъла, а с това и новата инсеминация... и тя каза: Ами добре - спирай го! Т.е. шансът такъв резултат на 11ти ден да стане положителен е почти нулев. От мен имаш много   :bighug:



аз разказах това което се случи днес - това и нищо друго..... аз също чета и се интересувам и знам какво значат тези стойности  8) просто се опитах максимално точно да преразкажа днешната ситуция ...ако може да е от полза на някое момиче...Café con leche, не се ядосвай толкова, нервите ще трябват за други ситуации 8)
За съжеление при мен и втората инсеменация беше неуспешна.Док препоръча направо да кандидатстваме за инвитро с мъжки фактор.Ще правим спермограма и като знам какви каръци сме.спермограмта ще е перфектна :)
 А докато чакам да ме удобрят ,мисля да направя на естествен цикъл с лека хвърлям в стимулация,така че се прехвърлям в друга тема
От мен мн прегръдки , целувки и разбира се само положителни резултати
*
Ана  :bighug:

Феникс, късмет и на теб миличка,наминавай от време на време !


Заповядайте в новата темичка и нека тя бъде наистина късметлийска за всяка от вас!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46775.msg865493#msg865493