0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Първа ноемврийска седмичка 2.11-8.11.
« Отговор #140 -: Ноември 08, 2009, 22:03:18 pm »
И... джин... евентуално :lol:
Ама многоооооооооо ... И пак не помага бе. :lol:
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Първа ноемврийска седмичка 2.11-8.11.
« Отговор #141 -: Ноември 08, 2009, 22:35:47 pm »
Цитат
Мда, понякога е направо невъзможно да проявиш повече търпение, откъде да го вземеш като ти иде направо да експлоадираш от нерви. Но все пак се старая да са винаги в главата ми простичките думи н а мъжа ми, обясняващи всяка подобна ситуация - "това е дете, цвета" - и и ме оставя без право да почна да обяснявам, че все пак и аз съм човек :lol:

Я таткото да си вземе двадесет дни отпуск, при които непрекъснато да се грижи за детето. На петия ден вече няма да повтаря тази култова реплика.

И ние сме в стадий "теория на отрицанието". Колкото и да четох за бебешкия пубертет, няма панацея. Подхождаш индивидуално и според ситуацията - къде с успех, къде без. При Вики примерно тоталния игнор не върви , защото една от формите му за протест е биене на глава с всички сили в нещо "евтино, тежко и държавно", та рискувам да си сцепи главата протестирайки.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Първа ноемврийска седмичка 2.11-8.11.
« Отговор #142 -: Ноември 08, 2009, 23:29:27 pm »
Мда, тръшкането е период, така се успокоявам и аз. При нас почна по-рано от втората година, дано свърши по-скоро  :lol:. Няма събличане, обличане, всичко можем, всичко знаем, кошмар, бият ме, хапят. Навън лежиме по тротоарите... и като са двама става веселба. Стискам зъби, понякога си изпускам нервите и им крещя, това е положението. Побърквам се, че съм безсилна, защото ако остава единият да се тръшка, другият е пресякъл улицата сам или хукнал по някое куче /луди сме по кучета и котки/. Понякога завиждам на майките с едно дете, особено и с баба под ръка, принавам си.  8)
Освен това се бият много един друг, хапят и какво ли още не, все не могат да си поделят играчките, а имат бол. Двамата без надзор е немислимо...  :(
И аз искам трето дете, за да е момиче, но вече давам заден по въпроса...  :?


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Първа ноемврийска седмичка 2.11-8.11.
« Отговор #143 -: Ноември 08, 2009, 23:35:34 pm »
И... джин... евентуално :lol:
Ама многоооооооооо ... И пак не помага бе. :lol:

Права си за съжаление, ама то иначе трябва да се метнем от някъде.
Ние сега в къщи сме си разпределили ролите - добро/лошо ченге и понякога сработват нещата. Ако аз викам, баща му говори спокойно или е обратното. Ама след 10 дена с двамата, болни в къщи, като се разкрещях на баща им, вече си разпределяме и другите роли :D не само на звероукротителя :lol:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю