Здравейте момичета и Рачо :)В темичката се е получило страхотно раздвижване, коетомного ме радва

Пъров да пожелая на
Маймунчето, леки и неусетни дни до двучертичковия тест и кротки, послушни маймунчета
pony_petya , чудесна бройчица си заформила

, пожелавам ти успешен трансфер, а другото за двете ччертички, си го знаеш

Между другото онзи ден като ходих на док, имаше едно момиче на пункция, явно си била ти

, но не успях да те видя
sisка, crow , успех и на вас

Добре дошли на новите момичета и успешни процедури

Сега да кажа какво става при нас :)Нещата май не са съвсем розовки, но времето ще покаже

Та значи, онзи ден бях при док, да се разбираме за предстоящата процедура,и той каза, че от наблюденията му дотук, при нас се касае за мъжки фактор

, който обаче параметрите на спермограмата не обхващат, ставало въпрос за нещо свързано с молекулите на сперматозоидите /аз така се притесних, че забравих какво точно беше/. За съжаление, според док, не можем да повлияем с кой знае какво и всичко си било въпрос на случайности и късмет, а като знам ние какви "късметлии" сме, малко се скапах

В крайна сметка явно това е причината за малкото оплождане, което се получва при нас

До сега винаги съм искала да знам някаква причина за неуспехите при нас, но сега, когато имаме яснота, много, много ме е страх

Питах док дали да не направим SDI тест, той каза, че няма нужда, но аз не мога да се успокоя, толкова ми е притеснено и така ме е страх, направо не мога да се позная

Няма да продължавам, че май доста развалих темичката, не ми обръщайте внимание, просто ми се щеше да споделя, защото направо незнам как да продължим

Извинявам се за мрачния пост