0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!

Честита нова седмична момичета :DВиждам че на Жаси и е била лека ръката и вече има добри новини :DЧестито на новите бременни,леки и спокойни  :cloud9:
Радост,да ти пожелая успех мила и ще стискам палци пожеланието на Смайли да стане много скоро реалност :D :crossfingers:
Ани,благодаря за хубавите кафенца,не мога да не си взема,особенно след тази неспокойна нощ....Тук е страшна буря и сигурно всеки момент ще завали :(
Аз приключих с ловуването,така че можете да ме пишете в очакващи 24.10 пък да видим какво.....

ВЕСЕЛ И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!


*
добро утро!
АНМАР благодаря за кафенцето веднага си заплюх едното
РАДОСТ бъди сигурна че и тоз момент скоро ще дойде като прочетох поста на СМАЙЛИ реших че съм пропуснала и започнах да чета наново от вчера този месец трябва да се похвалиш вече и знай коя ще бъде виновницата затова :crossfingers:
АНМАР дано по скоро да ви одобрят от фонда :crossfingers:
а ти ГАРДЖЕ не се ослушвай ами отивай на лекар че я МАРИНКА как ти се кани.
хайде днес като се прибера да има не два а три и повече +++
хубав ден!!!
[/url]
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Анмарче - мерси за кафенцата, за мене без мляко и само със захар. :wink:
Супер започване на седмичката! Честитито на Сън и Буби  :cheerleader: :cheerleader:
Радост, Берче - стискам и аз палци! osi_9 Гарже - хич не се и ослушвай, така само седиш с една голяма питанка в главата ти. :bighug:
Фибчо - честити сини гащички!  :bori_002: На мене на времето всички ми казваха, че ще е момиченце, дори акушерката ми, ама аз си държах, че ще е момченце до края, дори мъво като видяхме какво ще е на видеозона и малко овеси носи, все му се искаше да е момиченце, ама аз му викам такова си направил, такова получаваш. :wink: В последните няколко години обаче и аз си мечтая за момиченце, смешното е, че когато на майтап питам Ванко какво би искал братче или сестричка, винаги от както може да говори е казвал сестричка. Ще видим, ако ни е писано да си имаме още едно детенце...Айде, че пак се отплеснах, лек ден момичета! :bighug:
Жаси - много ти е лека рачичката, дано все така да върви! 
<br />[/url][img]http://ticker
Здравейте и от мен малко със закъснение.Наистина е започнала страхотна седмица с две бременни-честити момичета леки девет месеца.дано така продължи  успех.

Ееее,ма тя седмицата наистина е уникална... :D..Честито на новите ни бременелки - леки  :cloud9: месеца,а на финала по едно еййй такова сладко  :bori_017:...Дано до края на седмицата само да се умножат положителните тестчета.Успех на всички ни!!! yahoo_17 :crossfingers: :D
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: за всички..
Пожелавам ви,лек ден,който да е изпълнен с безброй усмивки!  :bighug:
Смятам в сряда или четвъртък пак да пусна кръвен тест,за да видя дали стойносттите на HCG се покачват..Днес и утре имам изпити и ми е много напрегнато,и се притеснявам за бебчето..,че до петък следобед(прегледът при лекаря) ще се побъркам..
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Пу, под вирусчетата, че този месец ще я караме на фантазия... Не се притеснявай, когато всичко е наред бебчо си расте мирно и спокойно в коремчето дори и под стрес! Аз го минах тоя път преди 7 годинки, дори ш 6 месец държах и държавен изпит по холандски и доста се бях стресирала, но от 4 изпита 3 те ги взех от първия път с почти максимум точки! Стискаме ти палци и за изпита! Спокойно, всичко ще е наред! :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
Stertje,благодаря ти!
Но съгласи се,че адски се стресираш за бебето ако ти самата си подложена на стрес..А в моят случей-до средата на декември съм в Държавни изпити и повече започвам да се притеснявам за бебето..Но сигурно това е нормално..,като се има в предвид с какво нетърпение го чакаме..
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Разбирам те идеално, но това което се опитвам да ти кажа, че то си е на сигурно и топло местенце, не се притеснявай излишно. yahoo_17
<br />[/url][img]http://ticker
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!Ние сме си у дома,че времето е направо ужасно.
Сън,не се тревожи всичко ще бъде наред.Аз също в началото на бременността си бях на държавен изпит и след това на още един държавен в 8 месец.Притеснявах се да не взема да родя по-рано от стрес,но всичко мина нормално.Ще стискам палци да вземете изпитите с бебчо! :wink:
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Здравейте на всички :D
Благодарско за честитките,бебко ви праща целувки :D

Стерче,има го и тоз момент,да ти кажа  :lol: :lol: :lol: Представям си какво ще става :lol: Ама с татито сме убедени,че каквото е дал Боже такова :D Подготвени сме и за изненади :D
Стинкеее,еее чиститиха ти о време,аре сега ти си наред :wink:
Гаргунооо,ти до сега дан си споменала,че имало такваз работа с М....

За всички много вълшебни целувки  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Момичета, хубав ден и от мен!
Честито на новите бремелинки, да имат най-хубавите 9 месеца и най-сладките и здрави бебоци на края! Честито и на бъдещата свекърва fibo :)
Anmar, съжалявам за случилото се, но честно да ти кажа шапка ти свалям за борбеността и бодрия дух. Стискам палци скоро да ви одобрят от фонда и после живот и здраве да дондуркаме заедно бебоци. :)
Аз днес си останах вкъщи, защото този проклет грип не иска да ме пуска и няма смисъл вече да се мъча на крак да го карам. Следобяд ще ходя на лекар да видим какво е положението.
В събота ходихме при док. Владимиров за заключение по направените изследвания. Каза, че препоръчва инвитро, в моя случай нямало смисъл от инсеминации. Явно съм имала някаква генетична предразположеност към преждевременно изчерпване на резерва и бременността е послужила за отключващ фактор да почне варирането на хормоните. Хубавото е, че нещата не са толкова зле и може да си действаме с мои яйцеклетки. Не изключва и възможността за естествено забременяване, но бог знае кога и дали няма пак да направя спонтанен аборт. Лошото е, че Док смята да прави много силна стимулация, а от всичко, което изчетох, при моята диагноза това рядко дава желания резултат. Сега се опитваме да се доберем до консултация и със Стаменов, чакаме си часа. Ако мненията съвпадат, ще действаме. Това обаче не пречи междувременно да ловуваме :)
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Здравейте сладурки! Ама че хубава седмица... 2 нови бременелки и сини гащи за Фибо  :lol:
Предлагам до края на седмицата да се напълни с още много положителни емоции.
Радостинка вярвам в успеха ти тоя път  :wink: и силно стискам палци мила!
Мене ме стимулира с Клостил, но от него образувах само 1 доминантен фоликул и други 3 мини имаше които не стигнаха до никъде, но някак си вече имам чувство че е станало и че сме улучили момента.
Ох а аз вече нямам търпение да мине тая седмица че да направя и аз едно тестче...
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Абе момичета помните ли, че Фибо беше обещала някаква изненада да ни прави още август месец .. От чакане всички я забравихме ... Фибс, търся си наследствотооо... :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Абе момичета помните ли, че Фибо беше обещала някаква изненада да ни прави още август месец .. От чакане всички я забравихме ... Фибс, търся си наследствотооо... :)
И аз го търся :lol:. Фибс не се услушвай :lol:
Момичета при мен нещата пак не вървят както трябва. Фоликулите са пораснали едва с 1мм и вече са по 13мм. Та спирам с инжекциите и този път ще ги почакаме да видим дали ще порастнат сами, в неделя ще отида пак за узи, и ще видим какво следва. Отдавам се на почивката си и мисля да си лакирам ноктите, че имам нужда от релакс :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Скарлетчо, много силна мацка си ти, ей! Прегръдки от мен и дано да успеете без АРТ-та.  :bighug: :bighug: :goodluck:


Ох, как се изложих :oops:
Радост, дано наистина съм ти на късмет...абе чета аз тая сутрин..и тъкмо щях да пия едно малко кафенце..и се връщах поне 4 пъти да прочета поста на Радост, и отново ми се стори, че пише, че е бременна, ама си мисля: как не се е разкрещяла от радост, а само намеква, че и никой не забелязва добрата новина :D :D :D
Айде лека вечер на всички, да ставам, че да не напиша пак някоя глупост..днес не ми е ден :lol: :lol: :lol:
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Абе момичета помните ли, че Фибо беше обещала някаква изненада да ни прави още август месец .. От чакане всички я забравихме ... Фибс, търся си наследствотооо... :)
Ам то и тя вече сигурно не помни.Измами ни нещо Фиболина,ама ще я науча аз.Айде бе булка,давай изненадата.Да си призная аз бях забравила,ама Гарджуната ми опресни паметта.
Стинчето,що тъй бе злато?Ама не е загубена битката,нали,борбата продължава,дано да порастнат фоликулите и да има инсе тоя път и то успешно разбира се.
Айде лека вечер от мен.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Аз пък нали си помня като слон, си чааакам изненадката от Фибко и малкият Фибчо, чааакам  :lol: :lol: :lol:
Хубава вечер Слънчица, по скоро лека нощ!

П.П. Подадох документите за фонда - № 4366 - Честито да ми е!  :D
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 22:55:32 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Пу съм първа тая сутрин и ще забъркам ей сега кафенцето
Хайде заповядайте и да ви е сладко.
Анмарче,приятно чакане,дано получиш одобрение от фонда по-скоро отколкото очакваш.
Лек и пълен с усмивки и добро настроение ден.Почти зима е във Варна,но какво да се прави,слагам 100 кила дрехи и газ на работа.
« Последна редакция: Октомври 14, 2009, 06:52:03 am от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"