0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Извинявам се, че пускам нова тема - в този подфорум има две, но са доста старички и ми се струва излишно да ги повдигам.

др. Попова
др. Ковачева
доц. Христозов
др. Протопопова
проф. Коева
др. Девиджиева
Към тях от допълнителния рисърч из форума добавям доц. Николова, д-р Оля Сарджева, д-р Николай Райков, д-р Йотова, д-р Станева и т.н

Понеже четох и в старите теми и мненията са противоречиви искам ако някой скоро е посещавал такъв във връзка с тиреоидит на Хашимото - да ми препоръча.

Вариантите за Бургас са д-р Великова и д-р Димитрова, ако някой се сети и за други.

Много ще съм благодарна да споделите мнения, става въпрос за сестра ми - високи ТАТ, МАТ и TSH, еутирокс 75 пие, предния път беше в норма TSH, но сега пак е доста високо. Била е при Великова, Сарджева и Тодорова. Има и вариант за д-р Начев също (София), но идва малко далечко да го посещава редовно. Затова обмисляме за Бургас или Варна. Цели и забременяване - прави инсеминации. Имаше завишени АНА и НК клетки, но те вече са в норма.

Предварително Ви благодаря!
« Последна редакция: Август 18, 2009, 18:34:17 pm от cygnus »
Майка ми ходи при д-р Райков- Варна и е много доволна; преглежда с ехограф и прави биопсии
Моята майка беше ходила при проф.Коева и остана много доволна от нея.
*

    power

  • *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Аз съм с диабет и съм ходила и при доц.Христозов и при д-р Сарджева,но най доволна останах от д-р Райков.Все пак всичко е въпрос на предпочитание.  :wink:
« Последна редакция: Август 23, 2009, 12:13:50 pm от power »
07.10.2009
Ходила съм при д-р Сарджева, д-р Деведжиева и проф. Коева. Първите две не ги препоръчвам. За сега оставам при проф. Коева, но и към нея съм с резерви.
Аз ходя при д-р Оля Сарджева  вече три години и съм много доволна. Вече имам живо и здраво момиченце, благодарение на адекватното лечение и се чуствам страхотно.
cygnus,можеш ли да ми изпратиш на лични координатите на д-р Великова и д-р Димитрова от Бургас.Предварително ти благодаря!!!
*

Д-р Димитрова - Поликлиника "Бургас" - срещу х-л "Космос", Бургас
Д-р Великова - Транспортна болница, частния й кабинет е някъде до 1 РПУ до Детски свят бившия, Бургас. Ще питам сестра ми за конкретно обяснение.
« Последна редакция: Август 25, 2009, 11:32:43 am от cygnus »
cygnus,просто си невероятна!
За втори път ти пиша с молба за помощ и се отзоваваш веднага.

Не можеш да си представиш колко много ми помогна! :bighug:
*
Имаш ЛС, видя ли го?
Здравейте,пиша ви относно негативното ми мнение (за съжаление )от д-р Николай  Райков -специалист вътрешни болести и ендокринология.
Аз не съм от Варна ,но за съжаление ми се наложи да направя преглада си тук.
Рових се из форумите и останах доста разочарована от мненията на повечето жени в моето положение,и накрая избрах да отида при този лекар.
Сама трябваше да го насочвам какъв ми е проблема .Попита ме какви са ми оплакванията,когато му обясних ,че усещам буца в гърлото си при по-силни емоции или дори без причина той се изкикоти ,не разбрах какво е смешното в дадената ситуация, сякаш аз казах някоя глупост и се почувствах доста глупаво и при това държание на господина се изчервих.Прегледа ме с ръце като опипа само долната част от шията ми ,а буцата при преглащане я усещам горе в ляво .Легнах на ехографа и след минута заяви аааа да има едно микро възелче ... прегледа премина без повече много суетене и приказки ...направи си тези изследвания и ми се обади по телефона ... при което бях шокирана прегледа ми костваше 40 лв . ,но не са само парите .След като излезнах от кабинета прочетох диагнозата за хипоехогенен възел с Д=4мм и данни за десен лоб :1,3/1,9 см .Ляв лоб 1,3/2,1 .Пуснах си изследвания които за господина по телефона всичко беше в норма ,но на моят въпрос какво правим с този възел ...последва мълчание и после ...ми направете си пак същите изследвания след 3 месеца . Крайно разочарована ,защото мисля ,че да си доктор означава не само да вземеш парите а и да дадеш някакво обяснение на пациента за последствията или влиянието на този възел ,защото на мен 4 мм не ми звучи успокояващо .Сега си мисля ,че за съжаление това ,че докторите във Варна са наистина много ... просто нямам думи .Късметлиика съм ,че съм от Пловдив ,където да, има некадърни лекари ,но поне не са преобладаваща част и отивам там на консултация ,поне които и да избера дори наслука не вярвам да е по-зле от този господин и гаранция няма да чакам месец за преглед при прехвален лекар.Да може този да е един от най-добрите във Варна ,но след толкова години много по-добро отношение от лекарите в Пловдив просто този ако е там ще си остане гладен горкият .
Е късмет и на другите които като мен тарсят добър ендокринолог във Варна !
« Последна редакция: Май 17, 2011, 14:39:06 pm от kati_cat »
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
От изброените не съм посетила само доц. Христозов, др. Протопопова и проф. Коева :oops: нооо несмятам и да ги посещавам ... от мненията на близки и познати, които съм събрала за тях ... Скоро посетих светилото д-р Начев от Сф, емии не съм доволна, говори прекалено бързо и на език, който само той си разбира  8O
Чакаш сто часа нищо, че си бил 600 км дотам за единия преглед и накрая 10 минути писа един ферман (от някакъв учебник по Ендокринология) за разл заболявания на ЩЗ в случай, че съм някое из тях, И какво АЗ да си реша да правя  8O
Отидох със вс си изследвания на хормони, ехографии и пр. и пр. и проблем ниско ТСХ и възм за забременяване (при мен инв)... отг. беше ами почвайте си го  8O нищо, че сега ТСХ ми е 0,000 още и съм на лечение с пропицил  8O А при пол тест да бия пътя пак до СФ за да ме видел и коригирал дозата на Пропицила, който е вреден за плода между другото :( Ама, ако не го пия пък има опастност от спонтанен аборт (мин година в 2 си опит преживях такъв в 7 г.с  :( )Та така избора остана мой, ама и последствията за моя сметка  :(
« Последна редакция: Май 23, 2011, 17:43:56 pm от dess_dess »


Посещавала съм д-р Любомирова, д-р Сарджева и д-р Райков. И към тримата имам известни резерви. За съжаление не мога да препоръчам нито един от тях категорично.
dess_dess, а при д-р Тодорова (Майчин дом София) била ли си?


*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Посещавала съм д-р Любомирова, д-р Сарджева и д-р Райков. И към тримата имам известни резерви. За съжаление не мога да препоръчам нито един от тях категорично.
dess_dess, а при д-р Тодорова (Майчин дом София) била ли си?

godgift Понеже не можах да пробия при нея за час 8O затова записах при др светило Начев  :? Но сега ще следя графика и за юни месец и при възможност, веднага ще се запиша!